2013-02-19, 19:36
 
Medlem
O-Kay-Las avatar
Bäcknaren gripen - vad kan detta ge för konsekvenser?

Min bäcknare kom förbi idag. Sist jag löste blev han gripen en stund senare med 20g i bilen, de tog hans mobil men han sa att han tagit bort samtalslistor och dylikt. Det är gräs det rör sig om och jag har över lång tid (kanske 1-1,5 år) ringt denne kille minst två gånger i veckan och handlat en hel del då jag ofta även löser åt polare, brukar väl röra sig om 10-20g per gång. Dock har jag ej ringt denne snubbe på ca 10 dagar från min mobil.

Jag är ostraffad, har dock kontakt med en vän hemifrån som har span på sig vilket antagligen kan spela in, dock handlar vår kontakt inte om några olagligheter. Själv är jag ostraffad, endast ett misshandelsåtal för massa år sedan efter en krogfight som lades ned. Är väl till och från lite osmidiga sms som skickas från min mobil med kompisar som gäller droger.

Hur stor är sannolikheten att polisen tar kontakt med mig?

Hur stor är sannolikheten att detta leder till en husis?

Står skriven hos mina föräldrar och jag befinner mig på annan ort och pluggar och det är min bäcknare här som torskade. Ett ringa narkotika kan jag leva med men vore fruktansvärt pinsamt om de kom hem till mina föräldrar som har fina jobb och inte vet ett skit om mitt brukande.
Citera