2013-02-19, 19:05
 
Medlem
Jag tycker det är ganska... "intressant"... att medan C går ut med fri invandring så försöker MP tagga ner och sminka över.

Om man går in på Wayback Machine och kollar hur MP:s politik såg ut i augusti 2010 så fanns det flera rubriker under Vår politik A-Ö som handlade om invandring, och texterna var väldigt, tja, utopiska.

Det fanns "Arbetskraftsinvandring", "Asyl", "Invandring", "Migration och flyktingar".

Under "invandring" stod det:


Under "migration och flyktingar":


Ord och inga visor. Men hur ser deras sajt ut idag?

Asyl: borta. Arbetskraftsinvandring: borta. Invandring: borta. Kvar finns endast "migration och lika rätt". Man talar fortfarande om en vision om "en värld utan gränser", men många formuleringar som stack i ögonen är försvunna.

Likadant är det med V. 2010 hade de rubrikerna "Flyktingar" och "Integration". På nya sajten är rubriken "Flyktingar" spårlöst försvunnen. V har plötsligt ingen asylpolitik alls! Istället har "arbetskraftsinvandring" tillkommit.

Utåt kräks de på SD men på webben tonar de ner sig och sopar delar av invandringspolitiken under mattan, vilket kan tyda på att de faktiskt är oroliga för att fler och fler ska gå in och kolla på just den delen av politiken.

Citera