2013-01-20, 17:31
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av 02-02-2012
Ett tamt försök att flytta fokus från MP. Konstigt att den här tråden verkar dra till sig mer folk som försvarar MP än som ändrar signaturen

Ser du till V's historia så har de som mest haft en nettoinvadnring på runt 30.000/år när de kunnat arbeta med S ensamma. Däremot ser du att när MP får möjlighet att vara blir det alltid ett stort hopp i nettoinvadnringen. Bara att leta reda på lite statitsik så ser du att MP alltid driver en 'öppna gränsers' politik, det är rätt så naturligt då de har detta i sitt nuvarande partiprogram. Att det är folk som håller påatt tjaffsa om att MP skall besparas är rätt så naturligt då de med nuvarande nedåtgående trend snabbt skulle kunna se att ett moment bildas som drar ner dem mot 5%. MP är beroende av att deras realpolitik inte diskuteras utan att det enda som är i valboskapens tankevärld är miljö och trevliga språkrör.

Granskades MP kritiskt av media skulle de falla ur riksdagen 2014, nu är media dem som skyddar MP så då blir det upp till dem som läser den här tråden att föra ut vad de pysslat med i riksdagen sedan 2010.

Jag försöker inte flytta fokus från Miljöpartiet. Jag bemötte ett inlägg där det påstods att Vänsterpartiet var ett alternativ om man vill ha en restriktivare migrationspolitik, artikeln jag länkade till visar klart och tydligt att Vänsterpartiet inte är ett alternativ.
När det kommer till migrationspolitik är V nästintill lika verklighetsfrånvända som MP.

Vänsterpartiet var emot Luciabeslutet:
Citat:
Den 14 december 1989 meddelade invandrarminister Maj-Lis Lööw (s) Sveriges riksdag om det fattade beslutet[4]. Företrädare för Moderaterna och Centerpartiet gav i de följande överläggningarna sitt muntliga stöd för regeringens politik medan riksdagsledamöter från Folkpartiet, Miljöpartiet och Vänsterpartiet klargjorde tydligt att man var emot beslutet.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Luciabeslutet

Idag har även Moderaterna och Centerpartiet anammat den mångkulturella kaos-visionen.
Citera