2012-12-22, 12:08
 
Medlem
Puttepastors avatar
Citat:
Ursprungligen postat av pLUTTENS
Javisst, han är informerad. DOCK så hade han kört en dos IV igår kväll efter han tvättat bort skalet, filtrerat genom bomull, runda platta, som han köpt på apoteket. Lösningen vart klar men lite gul, nog beroende på c-vitamin brustabletten som hjälpte till att lösa upp.

Han fick inget hårt blodkärl eller infektion efter den injeceringen säger han. Dock var det smärtsamt i hela handen. Vad beror smärtan på??? (Han injecerade lite ovanför handleden i ett ytligt kärl).

Måste bara fråga varför har ni brustableter i??? Låter helt galet !!! Har tryckt en jävla massa tabletter för i tiden och använde bara vatten inget annat du ska inte ens elda på det för det är inte bra alls att göra. Ta god tid på er ha inte bråttom GÖR DET ORDENTLIGT istället rena dom tills det inte ser utt som att det är en massa skit med inan ni slår i er det gjorde det alltid minst dubbla reningar genom filter gärna tripla gånger bättre det än få en blodpropp som mäst troligt kommer sabba hela livet för er. Om det inte blir LIEMANEN som kommer på besök
Citera