2012-10-13, 23:04
 
Medlem
FyrverkeriFTWs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av EnAlbatros
Då detta i princip innebär fullskalig avveckling av demokratin känns det som äcklen lärt sig av tidigare händelser.

De tar fram ett ultraextremt förslag, som till och med Afghanistans talibaner skulle tycka var att ta i.
Detta beslut får all uppmärksamhet, startar demonstrationer och protester.
Sedan kommer de med ett annat extremt förslag, men som är en lightversion i jämförelse och slinker därför förbi folks medvetanden för att de protesterat så hårt mot det första extremare förslaget.

Så kan det vara. Jag tänkte inte på det först, men det är ju en välanvänd metod i många sammanhang.


Citat:
Ursprungligen postat av WriteMasterTM
Gå med i anonymous och DDOSa och hacka sönder ekonomin och lönsamheten för alla inblandade politiker och filtrerings-företag.

Undrar om det finns något sätt att hacka/DDOSa Google till att länka utvalda politiker till websidor där det står att de är det mest värdelösa skit man kan rösta på?
På varenda länkad websida i början av Googles lista skall det stå att politikern är grovt alkoholiserad knarkare som och ägnar sig åt barnpornografi och antastar . . .
Om en miljon websidor skriver samma sak så måste det ju vara sant :-)
Och karriären är förstörd för denna politiker.

Ett annat sätt att göra något åt censur-politiker är att Anonymous fixar ett program där man kan börja DDOSa politikers epost istället för websidor. På ett sätt som riksdagens antispam-program/antimailbomb-program inte skyddar mot.

DDoS kan inte användas för att plantera meddelanden. Det är en överbelastningsattack - servrarna blir så upptagna med att försöka hinna svara på DDoS:arnas meddelanden så att det går långsamt eller inte alls svarar när man försöker komma åt dem. DDoS står för Distributed Denial of Service. Alltså att många datorer på olika platser ser till att en tjänst inte fungerar.

Jag vet inte om det skulle gå att göra något sådant med epost, jag kan inte så mycket om serversystem och sådant.
Citera