2012-10-11, 23:55
 
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av mvagrippa
1977 skrev Franck under ett hyllningssbrev från Förbundet Sverige-Sovjetunionen till Sovjets 60årsjubileum. De sociala och kulturella framstegen hyllade samtidigt som inte ett ord berörde de tiotals miljoner som mördats under de gångna 60åren. 1977 var Franck 52år och fortfarande en hyllare av Sovjetstaten . Ska skicka länkar så fort jag får ordning på Pc n

Läs The Black Book of Communism, uppskattningsvis har kommunismen kostat mänskligheten omkring 100 miljoner dödsoffer, det är lågt räknat. Detta i jämförelse med nazismen som inte ens kommer upp i en fjärdedel, ändå är det nazismen som är en stigmatiserande åsikt samtidigt som det är helt lugnt att gosa med kommunistiska mördarstater.

Att detta beror på att det inte är den kommunistiska ideologin som är våldsam utan de som har praktiserat den genom historien är en sanning med viss modfikation, i ett kommunistiskt samhälle ligger alltid ett ständigt och ökande socialt, ekonomiskt och politiskt tryck på att störta den rådande, ohållbara samhällsordningen. Att kontra det med våld blir efter ett tag makthavarnas enda utväg. Förtryck ligger i kommunismens natur.
__________________
Senast redigerad av jakeclawson 2012-10-12 kl. 00:07.
Citera