2012-09-27, 20:38
 
Medlem
FyrverkeriFTWs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av truth1337
Alex Jones är Jesuit, och har en judisk fru. Jesuiterna var en judisk-kontrollerad sekt inom katolska kyrkan. Majoriteten inom "the truth movement" anser honom vara "falsk opposition", enligt Lenins princip "vi skall kontrollera oppositionen genom att själva leda den", bl.a. för att Alex Jones aldrig tar upp det judiska inflytandet, samt för att han sprider skrämselpropaganda om att de skulle vara starkare än de faktiskt är och hela tiden säger att det inte går att göra motstånd. En annan trolig falsk opposition är David Icke, även om vissa hävdar att han blandade sanningsuttalanden om "Rothschild zionism" (det föredraget finns på youtube, men även det innehåller en del detaljfel) med snack om att ödlor kontrollerar världen som en slags livförsäkring för att kunna sprida den info han ville utan att det skulle framgå att han var ett hot mot etablissemanget.

David Duke, William Pierce, folket bakom "911 missing links" m.fl. anses generellt vara betydligt vettigare inom "truth movement"-kretsarna (David Duke talar dock aldrig i klartext om 911 truth eller "Förintelsen", då det förstnämnda ämnet fortfarande sårar många amerikaners stolthet och inte har blivit tillräckligt mainstream, och det sistnämnda skulle begränsa hans rörlighet i världen p.g.a. lagar som förbjuder förintelse-fakta).

Ett av skälen till att folk länge hållit sig borta från "konspirationsteorier", är just dessa falska konspirationsteorier som används för att förlöjliga alla sanningssökare, samt nummer två, att massmedieetablissemanget som ägs av samma bankirer som ligger bakom avdemokratiseringen och vägen mot en världsregering, endast väljer att publicera dessa falska oppositionsteorier - som är löjliga, skrämmande eller sinnessjuka - som enda representation av sina "motståndare". På så sätt tror du att de enda konspirationsteorier som finns är att engelska drottningen är en ödla, och bryr dig inte om att kolla upp varför både Abraham Lincoln, Andrew Jackson och John F Kennedy blev utsatta för attentat (hint: follow the money/Federal Reserve), eller vilka som skrev Patriot Act, ägde WTC-byggnaderna, och att inte bara tvillingtornen som träffades av plan utan även ett tredje torn - WTC7 - som inte träffades av ett plan föll på samma sätt vilket undanröjer alla tvivel på att det var en kontrollerad demolition (vilket det egentligen borde räcka att titta på tvillingtornens fall för att inse, det är fysikaliskt omöjligt att de skulle falla rakt utan att tippa om inte termit-laddningar sköt golvet svagt strax innan våningen över föll ner, osv).


En anledning till att jag tvivlat på Alex Jones, och fortfarande till viss del gör det, är att han är så religiös. Det får liksom klockan att slå tretton, då jag inte riktigt accepterar det här med att man inte ska diskriminera folk p.g.a. religion. Inte så att jag ogillar religiösa, men jag ser dem som lite dumma, eller kanske hjärntvättade, när de säger sig tro starkt på sådant som det inte finns det minsta bevis för utan tvärtom är fullt med felaktigheter. Tror man på sådant är man helt bevisat inte så bra på källkritik.

Jag har tittat på och läst mycket om WTC, och jag vet inte vad jag ska tro. Den officiella förklaringen är full med brister, som fallhastigheten, att det fanns smält stål i resterna, att det syns en ljusblixt innan planet träffar tornet, m.m., men det finns saker som inte stämmer med termitidén också: Termit bildar smält järn och aluminiumoxid. Aluminiumoxiden bildar ett stort vitt rök-/damm-moln, men det syns inte något sådant på filmerna. Det enda jag kan säga om WTC är att vi inte har tillräckligt med information, det skulle behövas en ny utredning (som naturligtvis inte får påverkas av pengastinna organisationer som kan vilja undanhålla något).

Judendom är en religion, och jag tror inte att det är så att bara för att någon är jude så är den elak. Men det kan ju finnas kretsar som bara tillåter judar, som har NWO på agendan, men utan bevis tänker jag inte uttala mig om det heller. Å andra sidan vill ju alla som kan misstänkas styras från gemensam punkt (skolor, radio, tv, större tidningar) visa upp antisemitism som det värsta som man överhuvudtaget kan säga/tänka/göra, så "cui bono" stämmer...

När har Alex Jones sagt att det inte går att göra motstånd? Han uppmanar ju för fan alla att köpa vapen just därför!

Men jag har i alla fall lite läsande att göra i helgen, eftersom du nämnde så många namn och rörelser! Tack.
Citera