2012-09-25, 21:20
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av FyrverkeriFTW
Kanske är inte Alex Jones och andra som jag tidigare betraktat som "konspirationsnötter" helt bortkollrade ändå... Vi måste sprida informationen så mycket som möjligt och faktiskt visa för folk att "shit just got real", det här händer verkligen!!!
Alex Jones är Jesuit, och har en judisk fru. Jesuiterna var en judisk-kontrollerad sekt inom katolska kyrkan. Majoriteten inom "the truth movement" anser honom vara "falsk opposition", enligt Lenins princip "vi skall kontrollera oppositionen genom att själva leda den", bl.a. för att Alex Jones aldrig tar upp det judiska inflytandet, samt för att han sprider skrämselpropaganda om att de skulle vara starkare än de faktiskt är och hela tiden säger att det inte går att göra motstånd. En annan trolig falsk opposition är David Icke, även om vissa hävdar att han blandade sanningsuttalanden om "Rothschild zionism" (det föredraget finns på youtube, men även det innehåller en del detaljfel) med snack om att ödlor kontrollerar världen som en slags livförsäkring för att kunna sprida den info han ville utan att det skulle framgå att han var ett hot mot etablissemanget.

David Duke, William Pierce, folket bakom "911 missing links" m.fl. anses generellt vara betydligt vettigare inom "truth movement"-kretsarna (David Duke talar dock aldrig i klartext om 911 truth eller "Förintelsen", då det förstnämnda ämnet fortfarande sårar många amerikaners stolthet och inte har blivit tillräckligt mainstream, och det sistnämnda skulle begränsa hans rörlighet i världen p.g.a. lagar som förbjuder förintelse-fakta).

Ett av skälen till att folk länge hållit sig borta från "konspirationsteorier", är just dessa falska konspirationsteorier som används för att förlöjliga alla sanningssökare, samt nummer två, att massmedieetablissemanget som ägs av samma bankirer som ligger bakom avdemokratiseringen och vägen mot en världsregering, endast väljer att publicera dessa falska oppositionsteorier - som är löjliga, skrämmande eller sinnessjuka - som enda representation av sina "motståndare". På så sätt tror du att de enda konspirationsteorier som finns är att engelska drottningen är en ödla, och bryr dig inte om att kolla upp varför både Abraham Lincoln, Andrew Jackson och John F Kennedy blev utsatta för attentat (hint: follow the money/Federal Reserve), eller vilka som skrev Patriot Act, ägde WTC-byggnaderna, och att inte bara tvillingtornen som träffades av plan utan även ett tredje torn - WTC7 - som inte träffades av ett plan föll på samma sätt vilket undanröjer alla tvivel på att det var en kontrollerad demolition (vilket det egentligen borde räcka att titta på tvillingtornens fall för att inse, det är fysikaliskt omöjligt att de skulle falla rakt utan att tippa om inte termit-laddningar sköt golvet svagt strax innan våningen över föll ner, osv).
__________________
Senast redigerad av truth1337 2012-09-25 kl. 21:37.
Citera