Ämne: Den gigantiska tråden om Expo
The.Whistleblower
Medlem
Javisst borde den det - också - säger en till insatt i ett (för rättsväsendet och medierna) känt s.k. ”grundärende”, där den kvinnliga målsägande inom just det ärendet, flertalet ggr sannolikt har råkat ut för just både…

EXPO:s & AFA:s men även Säpopolisernas & militärens samt av s.k. Secret Societies såsom Frimurarna (av de olika underrättelsetjänsterna infiltrerade sådana)

…olika skrämsel- och terrorliknande metoder, främst för att fortsätta skapa osäkerhet och otryggkänsla, samt i sannolikt syfte att fortsätta tysta och underminera deras brottsoffers trovärdighet, gentemot en för dessa mörkermän (och kvinnor), uppenbarligen alltför envis och obekväm målsägande. Och hon är med allra största sannolikhet inte ensam, genom åren, att ha råkat ut för EXPO och de övriga utpekade mörkermännens metoder - above the law.

Citat:
Ursprungligen postat av skadskjuten
denna tråden ska ju fan ligga under "Vapen och militär" då Expo är en underrättelsetjänst förklädd som en tidning... Eller åtminstone att den ligger i "Terrorism" då syftet med Expo är att skrämma motståndare till tystnad genom olika attentat som utföres av deras militanta gren AFA...Det är fan expo som borde granskas och kartläggas... men SÄPO har väl samarbete med dem man kan ju fråga sig hur ingående det är....rök ur råttorna ur sina hålor!!!

”En märklig sannsaga”” påstår - bevisligen - SvD:s ansvarige välinformerade ledning, tillsammans med sin skribent Lars Collin, att Stieg Larsson trilogi ska vara:

(…)”En månad senare var Stieg Larsson död. Sannolikt hann han misstänka att något stort var i görningen i denna märkliga sannsaga. Men när han oväntat föll ihop på eftermiddagen den 9 november (2004) och dog av en (påstådd) hjärtattack på tidningen Expos redaktion, visste fortfarande ingen vilket genomslag hans författarskap skulle komma att få”(…)
http://www.svd.se/kultur/arvet-efter...on_1068419.svd

Evil shall with Evil be expelled...(en utav artiklarna inom “grundärendets” artikelserie)
http://www.nyhetsverket.se/nyhet/16580/#comment6494
Polisanmälda och tidigt avslöjade SvD/Aftonbladet som tillsammans med Bonniersfärens dito polisanmälda (jude-)medier är samtliga part i målet. Deras respektive medieadvokater Peter Ahltin & Peter Danowsky, har dessutom disciplinanmälts för att främja orätt m.m.: Medieadvokaterna har ändå fritt fått fortsätta främja orätt vilket inkluderar övergrepp i rättssak samt andra anmälda grova brott.

Men förutom Millenium-trilogins huvudrollsinnehavares felaktigt påstådda hackerkunskaper (dvs. en planterad lögn) och annan b.s. så verkar nedanstående historiebeskrivning, i stora drag, desto mer sannolik:

Citat: "Den tredje och avslutande delen i Millennium-serien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander överlevde att bli levande begravd, men hennes problem är långt ifrån över... starkare krafter vill tysta henne en gång för alla. Samtidigt gräver Mikael Blomkvist (ska troligtvis föreställa Expos Stieg Larsson alterego) i Salanders dolda förflutna och kommer snart sanningen på spåren. Han skriver på ett avslöjande reportage som kommer att rentvå Lisbeth Salander och skaka regeringen, Säpo och hela landet i dess grundvalar. Äntligen finns en chans för Lisbeth Salander att göra upp med sitt förflutna och en möjlighet för rättvisan - den verkliga - att segra".
http://www.svd.se/kultur/litteratur/...esta_35129.svd

Det "avslöjande reportaget" kom aldrig...Stieg Larsson råkade plötsligt ut för en påstådd hjärtattack, på den kvinnliga målsägandes (inom det riktiga grundärendet) födelsedag; 9/11.
www.flashback.org/t1460329p6

Liknar den lika plötsliga påstådda hjärtinfarkt som den f.d. ansvarige Säpochefen Klas Bergenstrand också råkade ut för, strax efter det att de förlorat valet år 2006 samt precis hade varit och besökt storebror i USA…(enligt en notis i en utav morgontidningarna).
http://www.expressen.se/nyheter/avle...-hjartinfarkt/

Avslöjande samt en högst trovärdig beskrivning däremot kan vi understryka att detta citat är:
(…)Läs målsägande....”X har utsatts för systematiska rättsövergrepp. Att hon varit offer för en konspiration med förgreningar högt upp i samhällets maktapparat är närmast ett understatement"(…)