2012-03-16, 16:46
 
Medlem
Gringubbens avatar
Hehe, jag är ts och gissa om jag är nykter nu. Skäms för mycket för tråden för att kolla den nykter. Insåg rätt snart att jag överreagerade sist på fyllan när polaren blev dissad och bad mig fråga en sak på fb.
Vad fan!
Killen håller på med en hårdrockgrupp på fejsbög och tycker fb är för hårt attitydsmässigt.
Själv hatar jag fejsbög och har en rejäl fb-dase. Har insett att en grym macho-attityd ofta har att göra med en ängslig fåfänga. Kanske därför jag anser mig som riktig man och polaren är osäker. Fast så får jag inte säga, jag får ju aldrig svika en polare. Bros before hoes.

Killen hade ett par inlägg som gick bra. Han blev livrädd för att bli dissad som mjukis eller man med känslor. Det var nog hans problem. Jag såg aldrig inläggen innan de hamnade i pk, men det är ändå lite befogat med tråden eftersom yours truly ett par gånger trampat i klaveret och knäckt ett par noobs. Jag är alltså lika skyldig själv. Erkänner.

Mig kan ni hacka på hur mycket ni vill, det rinner bara som plurr från gåsjäveln, men fortsätt för all del. Överväg hur mycket mobbarattityden lönar sig i längden. Min polare har en del unika åsikter som kanske skulle vinna mark?

Ingen fara mina små vänner. Tanken med tråden var nog bara att vi skulle få tag på lite eftertanke och fundera lite, inte bara på våra liv, utan på hur vi beter oss.

Puss från en asberusad gringubbe.
Citera