2012-03-14, 16:28
 
Medlem
duqus avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Batuta
Från Rudlings blogg:

Citat:
MIN ARTIKEL OM ANNA ARDINS RADERADE TWEETS

Kl 06.30 på morgonen den 30 september publicerade jag min artikel om Anna Ardins dubbla raderingar av tweeets. Efter 24 minuter fick jag ett svar av Anna Ardin vilket förvånade mig mycket. Vad är det som gör att Anna Ardin följer min blogg tidigt på morgone? Önskar verkligen att jag hade fler sådana läsare. Nedan är ett stycke ur Annas mail:

Jag raderade tweetsen för att försöa undvikaden medieuppmärksamhet jag fattade skulle komma, det var jobbigt nog ändå, och den översatta listan på hämnd har jag aldrig försökt radera. Jag förstår inte alls hur den skulle kunna vara relaterad till detta.


http://samtycke.nu/2012/03/13/fallet...rsade-fingrar/

Kan vara bra och komma ihåg att detaljerna om Ardin grävdes fram den 22 augusti 2010 här på Flashback, först var det kubagrejerna-sen Buenos Aries och senare 7 stegs hämnden och universitetet i Uppsala. Rudling har alltså hämtad 98% av sitt material från denna tråd, enda skillnaden är att han är en "officiell person" med egen bloggsida som sen kunde träda fram med de olika fynden inför rätten i London. Han har dock väldigt svårt med cred och numera är visst alla på FB foliehattar enligt honom, och han har nu även gått hårt ut med att JA skulle vara en lögnare på sin blogg.
Citera