2012-03-14, 14:26
 
Medlem
MoLoKs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Creatur
Göran Rudling har förresten ett par nya artiklar på sin blogg. En bra sammanfattning av fallet:
http://samtycke.nu/2012/03/13/fallet...rsade-fingrar/

GR är väldigt kritisk mot JA för att han tidvis höll sig undan förhör, men det är nog åklagarmyndigheten som får mest problem med att förklara de fakta GR redovisar. Vissa intressanta detaljer kring resan till Berlin - men här skulle man önska att mycket fler detaljer kunde komma fram, inte minst om NYs agerande precis då.

I föregående artikel, om kondomen, har Rudling också intressanta synpunkter.

Rudling är faktamässigt noggrann och bra. Däremot är han alldeles för mycket en diva. Hans slutsatser är ibland på pricken och ibland tokigt aningslösa.

Citat:
Varför var Julian Assange otillgänglig?
Julians officiella förklaring till varför han inte kan nås under de aktuella tidsperioderna är att han hotats till livet och att han pga rädsla för att kunna bli spårad inte kunnat använda sin telefon.

Vad fanns det för hot mot Julian Assange under denna period? Jag kan inte finna några utöver de vanliga. Det enda som möjligen kan anses som ovanligt är den före detta guvernören för Arkansas Mike Huckabees (tänkbar presidentkandidat) uttalande den 30 augusti 2010. Vad Mike Huckabee sa var att Julian borde ställas inför rätta för förräderi och, om han befanns skyldig, borde han dömas till döden. Något som jag inte ser som ett dödshot. Det är ett hot om en rättsprocess..

Rudling är nog för dålig på att använda google tror jag.

http://www.google.se/search?q=assang...010-09-27&tbm=

osv.

Riktigt dåligt av Rudling. Rudling borde läsa annat än svenska kvällstidningar tror jag.

Citat:
Dödshoten mot Julian Assange kommer inte förrän efter Cable-gate, publiceringen av diplomatpost den 28 november 2010. Sarah Palins berömda uttalande fälls inte förrän den 29 november.

Fel av Rudling igen.

Citat:
Det uppgivna skälet framstår som lite fånigt om vi vet hur Julian använt sin telefon. Ok att boka möten för sex per telefon. Inte ok att svara i telefon när den man haft sex med ringer och vill ha kontakt. OK att använda telefon för att hålla kontakt med journalister och medarbetare. Inte OK att svara i telefon när ens advokat ringer. OK att ringa sin advokat när man inte längre kan medverka i förhör. Julian hade kunnat, om han så önskade, lånat en telefon från en vän eller köpt ett kontantkor 200 kr och så hade han kunnat använda telefonen utan risk att bli spårad. Men då hade väl Julians kreditkort kunnat bli spårat. Varför Julian inte dyker upp på seminariet den 6 oktober vet vi ännu inte. Men det handlar tydligen om något annat skäl än rädsla för att använda telefon.

Rudling är så naiv att han tror att en kontantkort som betalats kontant inte går att spåra...

Jösses!

Skärp dig för fan Rudling, du gör en del bra grejer men här framstår du bara som en idiot.
__________________
Senast redigerad av MoLoK 2012-03-14 kl. 14:33.
Citera