2012-01-21, 12:59
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Qidush
Om man är så ung att man inte har mer tålamod än så här är nog inte en vardagskriminell livstil, som ju normalt bygger på disciplinerat långsiktiga projekt utan självförhävanden och drogproblem.

Etylfenidat substituerar utmärkt för metylfenidat. Där har trådstartaren sin testkur.


Med tanke på att man som ung har hela sitt liv framför sig, men inte kapaciteten att hålla koncentration eller disciplinen till att starta eller upprätthålla långsiktiga projekt samt att en ADHD utredning skulle vara på väg så är det värt att säga att någon förändring måste ske, för bättre eller värre, föredraget bättre.
Det är sen klart att man inte skulle snorta, sniffa eller göra några busiga grejer med sitt metylfenidat, utan simpelt inta det som man skulle om en läkare skrivit ut det för att testa och se om det funkar eller inte för att göra en faktisk förbättring.

Men Etylfenidat är väl ganska dåligt för kroppen iom att det skapas genom metaboliseringen av metylfenidat och samtida intag av alkohol, samt att Etylfenidat mer agerar på dopaminet endast än jämnt både dopamin och Noradrenalin som metylfenidat gör.
Är det verkligen en användbar substans för någon som behöver behandla ADHD symtom/trolig ADHD,?
Citera