2006-01-11, 15:14
 
Banned
tim_hedlunds avatar
Citat:
Ursprungligen postat av nacho
Tvärtom! Om det är någon som fortfarande har något kvar att förklara i den här historien är det ju just Tim Hedlund. Memnok har berättat sin version av saken, erkänt sitt fel, enligt egen uppgift bett om och fått ursäkt från CharlieR, och då borde denna sak vara utagerad för hans del. Om nu inte Admin tycker att hans övertramp är så allvarligt att han borde kickas (vilket vore en överreaktion).

Vad Tim Hedlund sysslat med under sin tid som moderator kan man ju däremot fortfarande undra. Han dök upp i tråden här idag och hade ju då chansen att dementera Memnoks version men det blev ju inte mycket med det. Nu är han iofs redan avgången eller sparkad som sådan, så det kanske spelar mindre roll. Det går ju inte att kräva hans avgång om nån nu skulle vilja det.


vad finns att dementera?

jag tycker charlie är en kul typ. (och nej, jag har inte klämt på hennes tuttar eller skickat bilder av min penis till henne)
I outlaw skrev jag ett inlägg i fikarummet, halvt skämtsamt
"Titta, det är inte alla som får hyllningsdikter till sin ära!" och länkade till dikten som charlier skrivit.

då började folk" skriva stackars tim" och liknande.
många var ju ute efter denna användare, och skrev liknande saker om att hon "knullat med halva flashback" och liknande. jag ogillade denna tendenser bland modsen. kanske var därför jag stolt visade upp denna (något ironiska) "hyllning".

Men i alla fall. När folk såg dikten tyckte de synd om mig. Jag blev uppmanad att "använda skydd" eftersom charlie skulle vara så besmittad med könssjukdomar. liknande saker. ganska vidrigt egentligen. inte så roligt, alls. tyckte jag.
i samband med dessa kommentarer skrev memnok en "recension" av att han legat med denna charlie, på riktigt. Jag bad aldrig om en recension. jag tyckte den var ganska vidrig, och till skillnad mot för alla andra så sade jag det. ingen annan tycktes dock reagera

eftersom jag tyckte om charlie så berättade jag om denna recension för henne

nu är charlie och memnok inte ovänner med varandra , och jag är inte moderator, så det finns kanske inte så mycket mer att tillägga!!! Fridens liljor!!