2011-12-28, 11:50
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av grungewhore
Har inte bott i Stockholm på en del år, men jag minns med kärlek hela Fridhemsplan som en enda soppa...

Kloster Pub var en gång i tiden riktigt härligt! Har sett en långhårig hårdrockare proppat i mynt i jukeboxen med "Hips And Lips" av Electric Boys på repeat, serverad spaghetti bolognese som han bokstavligt somnade i. Klockan var nog inte sju på kvällen.. Några år senare var det ett rent fjortishak och jag satte aldrig min fot där igen.

Kloster Pub låg välan först på Vasagatan men blev uppköpt av pressklubben och flyttades till Fridhemsplan? Utkastaren hade de kvar med sig på flytten och atmosfären fanns kvar efter flytten vill jag minnas den enda gången jag besökte den då.

Kloster Pub på Vasagatan var ett fint ställe. Hårdför utkastare.

Minns en gång jag satt bredvid en tyst finnig halvfet loserbrud i när det dök upp ett par kaxiga balla killar som var på rast från Stockholm Ban som skulle ta en öl på och de trängde sig ned vid vårt bord och bredde ut sig. Hon tjejen sa till en av killarna som just tände sin cigarett: Du vågar inte slänga tändstickan i min öl. Han gjorde dock det och tjejen drog sin nästan urdruckna sejdel med förvånansvär kraft och snabbhet rakt i pannan på aset. Blodet forsade och han blev dock omplåstrad av personalen innan HAN ÅKTE UT.

Bra ställe som nog andra mindre nogräknade skulle kalla för sunkigt.
__________________
Senast redigerad av Hundtorget 2011-12-28 kl. 11:55.
Citera