2011-10-26, 11:01
 
Moderator
najass avatar
Citat:
Ursprungligen postat av stuxnet
Jodå, vi har haft kontakt tidigare där en mod återställde en del inlägg, men åtgärderna varierar med vem som modererar, och en del andra användare har hamnat i div interna gräl med mod.
Vi har haft en jättebra mod ett tag, men denna verkar ha dragit sig tillbaka där andra nu tagit över så nu svajar tråden rejält, och att bara ta kontakt än en gång funkar inte i längden beroende på vem "som sitter passet", därför anser jag att det är tid att lyfta upp frågan publikt, dessutom kom en av deltagarna i konflikt med en mod som valde att stänga av deltagaren för ohörsamhet. Jag känner också att interna pm inte heller löser problemet på lång sikt för det återkommer i cykler, utan det bör lyftas upp, och tråden är en av FB:s bästa, då måste den också hanteras varsamt och rakt, och inte drabbas av olika subjektiva synsätt beroende på vem som sitter passet.

Sen bör det tilläggas att denna tråd även hårdbevakas internationellt, så moderatorerna företräder FB i sina ageranden. Admin kanske kunde titta i cahcen på det som raderats i tråden och komma med egna synpunkter i ämnet, för tråden är mycket speciell och beroende av detaljerna, tar man bort ledtrådarna blir som sagt hela tråden korrupt och då är allt arbete bortkastat.

Fetning 1: Ingen moderator kan stänga av en annan FB:are på eget bevåg. Allting som rör avstängningar röstas fram där samtliga mods kan göra sin stämma hörd. Desutom är det ju vid ohörsanmhet så att det krävs ett gäng föreelser för att det ska kunna vara aktuellt, och har inget med enskilt inlägg i en tråd att göra.

Fetning 2: Inläggen mjukraderas bara av modsen, och alla mods kan se allt som raderats av andra mods.

Bara för att undvika konspirationsterier om att enskilda mods kör med egen agenda.

Sen hade det nog ändå varit en snabbare väg att gå att PM:a de moderatorer som är ansvariga för delforumet så kunde dessa diskutera. Ska dock peta på dem så de ser denna tråd.
Citera