2011-10-26, 10:43
 
Avstängd
stuxnets avatar
Citat:
Ursprungligen postat av najas
Har du kollat med modsen i delforumet? Det är där du ska börja.

Jodå, vi har haft kontakt tidigare där en mod återställde en del inlägg, men åtgärderna varierar med vem som modererar, och en del andra användare har hamnat i div interna gräl med mod.
Vi har haft en jättebra mod ett tag, men denna verkar ha dragit sig tillbaka där andra nu tagit över så nu svajar tråden rejält, och att bara ta kontakt än en gång funkar inte i längden beroende på vem "som sitter passet", därför anser jag att det är tid att lyfta upp frågan publikt, dessutom kom en av deltagarna i konflikt med en mod som valde att stänga av deltagaren för ohörsamhet. Jag känner också att interna pm inte heller löser problemet på lång sikt för det återkommer i cykler, utan det bör lyftas upp, och tråden är en av FB:s bästa, då måste den också hanteras varsamt och rakt, och inte drabbas av olika subjektiva synsätt beroende på vem som sitter passet.

Sen bör det tilläggas att denna tråd även hårdbevakas internationellt, så moderatorerna företräder FB i sina ageranden. Admin kanske kunde titta i cahcen på det som raderats i tråden och komma med egna synpunkter i ämnet, för tråden är mycket speciell och beroende av detaljerna, tar man bort ledtrådarna blir som sagt hela tråden korrupt och då är allt arbete bortkastat.
Citera