2011-10-26, 10:01
 
Avstängd
stuxnets avatar
Assange-tråden korrupt och saboterad.

Avser tråden: https://www.flashback.org/t1275257

Denna tråd på Flashback är en av de mest lästa och mest bevakade i och utom landet.
Många medlemmar gör div utomordentliga grävjobb och bifogar länkar med bra källsidor.
Sedan tråden startade i Aug 2010 har denna tråd utsatts för 3-4 storstädningar där även vital info och länkar med detaljer har tagits bort, något bra svar har aldrig kommit från Flashbacks sida i detta. Senast länkades originalkälla till den australiska tv-intervju med Assange som sen SVT Agenda klippte om och förvanska helt, denna togs bort helt, och när en medlem hittat en ny person som ingår i det gäng bland målsägarnas vänner med direkta kopplingar till vita huset försvann även detta omgående.

I princip har de senaste 2 dagarna raderats bort, medan saker av mindre intresse i tråden får stå kvar, detta skär sig direkt i fråga om OT, och de detaljer som grävts fram ingår i den soppa som vi idag kallar för "förundersökningen". Trådens innehåll och dess förgreningar i detta mycket delikata fall som sätter Sverige i blinkfånget har nu blivit så korrupt att man börja undra vad som försigårr.

Det går inte att starta en ny tråd varje gång som en ny person med en specifik agenda i Assangefallet dyker upp, medlemmarna här utför ju själva en förundersökning i vad som hände i och omkring Assange när han kom i klammer med svensk rättvisa, vilket helt klart har visat att detta styrts politiskt. Flashback har nu börjat förlora vitala grävare som nu istället läger ut resultaten på olika bloggar. Så hur ska Flashback ha det, helt klart förekommer olika åsikter i moderering beroende på vem "som går passet", men att radera i princip 2 dagar med div info skär sig totalt när man ser vad som får stå kvar. Eller har även Flashback med juridiskt säte i N.Y fått "rekommendationer" att städa bort vissa "detaljer" som hade platsat i en adekvat förundersökning.
Citera