2011-09-03, 17:57
 
Medlem
Radhusbiffs avatar
Många nya som upprepar saker nu. Därför:

UPPDATERAD SAMMANFATTNING
Terje Hellesö blev anklagad av en jaktvårdskonsulent på svenska jägareflrbundet som bloggade om att han fick en dålig magkänsla av bilderna Terje Hellesö vunnit "årets fotograf"-priset för.

Det var starten på en vild diskussion här på FB.

Ungefär hälften av deltagarna var amatörer som menade att bilderna var shoppade, fixade och inklippta andra hälften var folk som utgav sig för att "kunna" fotografi och eller utgav sig för att vara fotografer och som ihärdigt och med synnerligen stor arrogans försvarade Terjes bilder.

Sedermera fick användaren "mickepickepö" dock fram bevis som visade hur Terje helt enkelt varit dummare än någon kunnat ana och i sin fräckhet kopierat in bilder han googlat fram på nätet i sina bilder ja till och med en av bilderna som gjorde att han vann priset som "årets fotograf" hos naturvårdsverket är alltså en ren fejk och dessutom bevisad sådan.

Efter det lyckades ett flertal FBare hitta en site på nätet från vilken Terje hämtat lejonparten av dom LOdjur han klippt in i sina bilder och därmed bevisades att i princip hela Terjes bildsamling med temat LOdjur är fakeade bilder som kopierats från nätet.

Efterforskningarna tilltog sedermera i intensitet och i princip alla bilder som finns enkelt tillgängliga på nätet ur lodjursserien är bevisade kopior från en site som heter http://www.superstock.com/.

Efter alla bevis och avslöjanden började så Flashback-detektivernas idoga jobb att sprida sig som ringar på vattnet och kommentarer och trådar skrevs på diverse fotocentriska diskussionsforum på nätet varvid opinionen klart och tydligt visade sig ha svängt - Terje var en avslöjad fuskare!

Det var emellertid inte klarlagt huruvida hans fru Malin vars bilder också misstänkts för manipulation var införstådd med och hjälpt honom att fuska.
Ett inlägg i Malins egen blogg visade dock klart och tydligt att hon, precis som alla andra, invaggats i en falsk tro på Terje och låtit sig duperas fullständigt. Vilket hon även sa i en intervju med Sveriges Radio.
Terje skrev senare ett inlägg på http://www.fotosidan.se och bekräftade just det, att han också lurat sin fru.

I övrigt bad i sagda inlägg Terje om ursäkt för sitt handlande.

Därefter har samtliga traditionella media hakat på: SR, TT, Expressen, Aftonbaldet, SVD DN m fl.

Alla dom förståsigpåare och sk "proffs" som tidigare höll hög profil i tråden och serverade mången arrogant skitinlägg håller nu tyst pga skammen dom känner.

Här är bilderna som bevisar Terjes fusk:
http://a.yey.nu/AYNWwT.jpg
http://a.yey.nu/HSdfx7.jpg
http://a.yey.nu/IhU73Y.jpg
http://a.yey.nu/bCDsR8.jpg
http://a.yey.nu/AYNWwT.jpg
http://a.yey.nu/QzwInq.jpg
http://a.yey.nu/QHL7RE.jpg
http://a.yey.nu/ptxLmc.jpg
http://data.fuskbugg.se/skalman02/4e...b_lodjuret.jpg
http://yay.nu/IJfOw5
http://yay.nu/tBLzHb
__________________
Senast redigerad av Radhusbiff 2011-09-03 kl. 18:05.
Citera