2011-07-20, 01:10
 
Medlem
Rektangels avatar
I vårt multikulturella ideal är ju en gemenskap mellan medelklassen och arbetarklassen genom en gemensam nationell identitet snarast tabu,men så är det ju själva kärnan även i den socialdemokratiska tanken bakom folkhemmet vilket just förutsätter gemenskap i en nationalstat.

Läs själv vad Dan andersson nu själv medger under galgen...


http://www.tiden.eu/default.aspx?page=3&nyhet=384

Av rädsla för att associeras för just nazism i vår nya globaliserade kosmopolitiska värld misslyckades socialdemokratin med att förnyas och slängde just ut kärnan i sin folkideologi och ses nu snarast som minoriteternas språkrör mot majoritetsbefolkningen,vilket fragemtiserar och splittrar folkgemenskapen och statens legitimitet och befrämjar även skatteflykt. Man lär ju aldrig kunna göra anspråk på att vara ett statsbärande parti om man för minoriteternas talan mot sina egna stora väljargrupper. Man har utvecklats till ett degenererat kulturmarxistisk parti och fjärmat sej från sina egna väljargrpper som hör till folkflertalet som är vita heterosexuella män som har ett heltidjobb, är fullt friska och betalar skatt.

Kulturmarxism med ursprung från Franfurtskolan (Herbert Marcuse) avser maktförhållanden inom bland annat följande områden:

Kön (man/kvinna)
Familj (kärnfamilj/stjärnfamilj)
Sexuell läggning (hetero/HBT)
Ras (oftast vit/icke-vit)
Kultur (europé/icke-Europé, svensk/icke-svensk, västerlänning/icke-västerlänning osv.)
Religion (kristendom/ateism)

Ett verktyg är politisk korrekthet där man gör det politiskt korrekt att ifrågasätta normerna och vara starkt positiv till de förtryckta grupperna,där nu socialdemokraterna själva frivilligt satt på sej en tvångströja och munkavel och hyllar inkompetens före kompetens.
__________________
Senast redigerad av Rektangel 2011-07-20 kl. 01:18.
Citera