2010-07-11, 12:41
 
Medlem
i.b.ms avatar
Citat:
Ursprungligen postat av tomatojuice
Inte så konstigt. De har nog fått ett o annat samtal som skulle till honom i så fall...

OK... jag hade ett gammalt kontantkortsnummer som jag använde när jag var borta på semestrar och sånt och hade ett saldo på telefonen men laddade inte upp kortet för att det inte behövdes. Lite över ett år efter att jag hade använt telefonen senast så skulle jag bort och skulle kolla saldot och fann att det var dödat sedan 8-9 månader. Jag kunde inte få tillbaks mitt nummer eftersom det återanvänts efter 6 månader vilket rimligt är den tid som S-O nummret borde ha varit dött.

Nu har jag vissa funderingar, S-O som partisekreterare hade en officiell telefon som alla ringde till (även jag hade det numret på den tiden) sedan hade han en "hemlig" telefon med kontantkort som han använde för privata samtal. Detta kort skulle han rimligtvis inte registrera på eniro/hitta för det skulle förfela verkan att ha ett hemligt nummer.

Den stora majoriteten som hade det numret måste rimligtvis ha blivit underrättade om det nya numret när S-O bytte ut det, och sedan så borde det ha dröjt minst 6 månader när numret var dött innan någon på förskolan fick ta ett enda samtal som var ämnat åt S-O. Många som hade numret visste kanske inte ens vad han egentligen hette som till exempel "Anna" och dessa hade naturligtvis inte kunnat upplysa förskolan om vem de egentligen sökte.

Sedan om jag tänker ringa till Sven-Otto Littorin och det svarar "xxxx förskola" alternativt "Inge Barnskötare" så skulle jag ursäkta mig och säga att jag ringt fel istället för att börja fråga efter S-O...

Det är något som inte stämmer i den historia Aftonbladet valt att redovisa...
Citera