2010-05-17, 09:21
 
Medlem
Qwertysans avatar
Citat:
Ursprungligen postat av nabo
Sheep stealing kallas ÅW metod att snabbt öka antalet medlemmar på 1990-talet.
Hon var enligt den frikyrkliga seden om utbyte bjuden till småförsamlingar i landet för att predika och vittna. Men gästpredikant ÅW hade ett ovanligt budskap. Hon kom med fula anklagelser, vänslades med platsens rikaste äldstebroder och lockade med sig ungdomar bort.
ÅW:s paradnummer var att profetera - hon sa att hon kände i anden - hur ljummen församlingen hon gästade var. De troende blev chockade. ÅW dömde dem till det värsta: att bli utspydda av Gud!

Men nu, då du är ljum och varken varm eller kall, skall jag utspy dig ur min mun.(Upp 3:16)

ÅW har lämnat avtryck i form av split, skam, ledsnad. Inte konstigt då att inbjudningarna upphörde. Hon hade efter några år gjort sig omöjlig i Uppsala, Emmaboda, Mönsterås, Horred, Aneby, Kristinehamn, Olofström et cetera.
Hur reagerar människor med ÅW:s eller Sam Vaknins personlighetsprofil när de inte längre är önskvärda? När de upplever sig i underläge?
De får starka impulser till revansch och triumf.
Ju mindre ÅW blev i verkligheten desto större ville hon vara i sektbubblan.
Hon bytte namn till drottning tirsa. Hon skrämdes med sin rullstolshistoria och med hur tre systrar fått cancer som straff. Hon krossade kvinnor hon skulle själavårda: Heléne, Sara, MaGr, JoFr, MaJo, MaWe, till och med Åsaljus klämdes ned. Nyckfullt räckte sedan tirsa spiran till somliga av dessa. Andra fick förgäves böna om nåd. ÅW ville leka att hon kröntes till jesubrud. Hon lät ”tärnorna” niga som för en kunglig. Hon lärde församlingen att resa sig när hon klev in - sist förstås. Hon utnämnde sig till universums härskarinna i tirsaprofetian.

Qwertysan föreslår mörkläggning. Men allt som skedde ska tvärt om upp i dagen.
Vi glömmer inte Heléne och Alexandra.
Så hallå alla kristna! Hög tid för sheep rescuing i Knutby filadelfia.
Nej Granne!
Jag föreslår ingen mörkläggning däremot av hänsyn till familjer och familjemedlemmar så finns det bättre sätt att försöka reparera en trasig relation än att hänga ut den på fb. I övrigit så tycker jag att sanningen ska fram.
mvh
Q
Citera