2008-11-21, 11:50
 
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Treo citrus
Hej på er

Jag undrar ifall ni har några förslag på hur jag ska få min tjej att inte vistas på ställen där hon är ett "potentiellt" raggningsoffer? Med såna ställen menar jag till exempel när hon går på krogen med sina kompisar.

Jag kanske är dum i huvudet, men jag vill inte att hon ska vistas i såna miljöer för där finns killar som ser betydligt bättre ut än vad jag gör och skulle någon få för sig att stöta på min tjej så kanske hon dumpar mig och det skulle knäcka mig.
Så ge mig lite förslag nu hur jag ska handskas med tjejen så hon stannar hemma på helgerna och inte utsätter sig själv som ett raggningsoffer! Hjälp mig nu! Är en lösning och förfölja henne när hon går ut på krogen och kolla upp henne?

Endast seriösa svar tack.


min erfarenhet av sånt där är att de inte är så bra att va nojig över de..
om hon nu skulle vilja vara otrogen mot dej så kommer hon lyckas med de även om du skulle förfölja henne. du kommer bli mer intressant för henne om du helt enkel låter henne leva sitt liv o gå på krogen om hon vill. naturligtvis ska man ändå sätta gränser o va klar med vad som inte är ok i form av otrohet. jag själv resonera så att hon min tjej säger till mej " naturligtvis ska du gå på krogen o ha skoj med vännerna så kan vi ses senare". skulle hon säga så skulle ja direkt hellre vilja vara med min flickvän istället just för att de visar att hon litar på mej och att hon ändå vill ha att ja ska skoj.

men de är fasen svårt o tänka såhär o de är lätt att bli svartsjuk. ja brukar alltid tänka som så att de är aldrig upp till men o ja kan heller inte påverka om hon skulle vara otrogen mot mej eller inte. jag försöker göra de bästa jag kan för att hon ska vara lycklig över sitt liv o inte känna sig för "instängd" i förhållandet för då får man oftast tillbaka de på samma sätt att hon är mån om hur du vill ha de.

hoppas jag lyckade få fram de jag menade på ett bra sätt nu o att de blir bättre för dej.

Ciao