• 16 720 online
  • 1 105 795 medlemmar
  • 57 569 541 inlägg
Visar 1 till 20 av 500
2017-02-12, 10:43
Värnplikt eller inte så handlar det inte om att...

Värnplikt eller inte så handlar det inte om att få folk att sluta vara kränkta, det handlar om att få folk att hålla käft om sin kränkthet och bara gilla läget. Är man född neger så kommer man för alltid vara neger och det är bara att gilla läget och passar inte galoschen så finns det rep att köpa. Knyt näven i fickan och gå vidare för tillslut så blir det som vatten på en gås.
2016-03-24, 02:55
Lol :lol: Men förr i tiden jobbade man med sin...

Lol :lol:


Men förr i tiden jobbade man med sin kropp och slet ut sig fullständigt för att förtjäna en öl efter jobbet.
Jag kommer ihåg hur man åt bullkransar som om de vore luft. Efter en hård dags arbete kunde faster bjuda en på hembakta bullar och de tog max fem minuter innan man hade slängt i sig hela kransen.

Det var tider det.
Muslimer måste börja jobba hårdare innan de kan jämföras med svenska vikingar! :D
2015-02-16, 17:35
Hur ser det egentligen ut på svenska myndigheter & statliga institutioner?

Efter att ha läst ett inlägg av tjockballe i tråden https://www.flashback.org/t2525275p6 (Artikel: Pippis pappa inte längre "negerkung" - ordet plockas bort (flashback.se)) kände jag att jag måste veta mer om hur detta fungerar.

Här är inlägget som fångade min uppmärksamhet;
Det är alltså ungefär så här även jag tänker mig att dagarna på arbetsplatsen, och hur praxis gällande beslutsfattande i vissa situationer ser ut.

Har du jobbat som beslutsfattare/sekreterare och suttit med under...
2016-07-15, 06:11
Tack! En riktig förhärdad brottsling. Hade...

Tack! En riktig förhärdad brottsling. Hade Sverige varit ett bättre land med vettig politiker vid makten, så hade Kevin suttit på ett transportplan tillbaka Afrika vid här lagret.

Å andra sidan en neger som börja slåss med på en annan neger, borde det räknas som typ hund slagsmål?
2016-07-17, 13:50
Så kul. Jag är en av dem som fått över 1.7 och...

Så kul. Jag är en av dem som fått över 1.7 och jag kan säga Kevin är en typisk neger. Mycket babbel, lite verkstad, inget tänkande. Varför tror ni Afrika är så otroligt underutvecklat? Negrerna funkar helt enkelt inte i huvudet på samma sätt som nordeuropeer gör och det sitter i deras gener. Det handlar inte bara om IQ utan även om personlighetsdrag. De flesta om inte alla negrer har narcissistiska, antisociala, histrioniska eller borderlineaktiga personlighetsdrag. Det i kombination med deras...
2016-07-10, 22:45
Utan att känna Kevin, men det är precis det...

Utan att känna Kevin, men det är precis det intrycket man får av honom när man läser hans debattartikel.

"Precis i slutet av varje provanställningsperiod får jag alltid höra "Kevin du jobbar hårt, besitter en otrolig potential och du är en fantastisk kollega, men vi känner att du inte riktigt passar in i den rollen vi erbjudit dig, därför måste vi tyvärr avsluta din anställning"."

Jag har svårt att tro att man ens provanställer honom för att sedan vid provanställningens slut låta honom gå...
2017-04-04, 23:55
Rasismen är den samma som utövas av politikerna,...

Rasismen är den samma som utövas av politikerna, man behandlar invällarna som undermänniskor som måste pysslas om, nattas och klappas på kinden innan de somnar. Om polisen bekämpade invällarna som riktiga människor skulle det vara mer respekt för polisen! Man måste vara helt jävla dum i huvudet om man inte förstår att en neger från gambia fan inte skulle vara i sverige om det inte gick att få något utav det!
2017-03-01, 18:18
vettefan men tog en kort promenad efter jag...

vettefan men tog en kort promenad efter jag pratade med honom på luntmakargatan 64 vid tsab kontoret, tro fan att man stöter på fettot igen han stod med kaffe och cigg från luntmakargatan -> Busshållplatsen/busskuren Jarlaplan, det ligger typ 3 kvarter bort. så njae vettefan om vad muppen hade för liv , jag sa jag får ut mellan 15-20 tusen efter skatt första han sa efter 5 år då fattar du vad pengar är och vad lathet är inom branschen, förresten jag tjänar minst dubbelt som dig sa han stolt....
2015-02-24, 05:26
jag skrev precis att jag inte är sämre än en...

jag skrev precis att jag inte är sämre än en neger och det första du gör är att påstå det motsatta utan fakta på bordet. jag är invandrare, man måste inte vara neger för att vara invandrare.
2017-01-24, 06:04
Hur mycket är denna sjukersättning då? Håller...

Hur mycket är denna sjukersättning då?

Håller verkligen inte med dig om att systemet är skapt det viset.... Jag menar.. Jag skickade mitt jävla pajas cv till McDonalds men har inte hört av dem sen dess... när jag var 20 bast blev jag antagen till Franska Främlingslegionen (sant) men fick ett virus av en neger och var tvungen o dra... Fan om jag skulle ha varit kvar... var ju vältränad o motiverad... Sitter nu o funderar på att sjukskriva mig, vilken jävla vändning hahahaha

Är den högre än soc?
2017-01-02, 18:36
Vi har en neger, och inga skämt om hans hudfärg...

Vi har en neger, och inga skämt om hans hudfärg fäster tyvärr. Han är immun. Förmodligen härdad av åratals otäcka kommentarer, där hans hudfärg nämnts.
2016-11-26, 17:08
Narkotika är narkotika oavsett om du köper det av...

Narkotika är narkotika oavsett om du köper det av en neger eller en läkare.
2014-11-11, 14:48
Det är klart att det är 25 gånger mer kränkande...

Det är klart att det är 25 gånger mer kränkande och besvärligt för en vuxen kvinna att bli tillfrågad om hon vill ha sex, än att ett barn blir helt mörbultat av två vuxna och för en stund förmodligen känner reelt hot för sitt liv.

Vad kostar det att säga bög till en bög eller neger till en neger? Räcker en miljard?
2016-10-26, 12:12
Enligt Annika Winsth, chefsekonom på Nordea,...

Enligt Annika Winsth, chefsekonom på Nordea, finns det bara en utväg för Sverige:

enkla jobb ska skickas till asien och östeuropa, och alla i Sverige ska bli extremt högavlönade civilingenjörer och hjärnkirurger. Dessa ska anlita negrer och kamelryttare till diskare, städare, och barnflickor/barnmän (för man får inte könsdiskriminera). Skolan ska bli världsbäst, från lågstadie till universitet! Enkla jobb ska Sverige inte befatta sig med, för då tvingas vi konkurrera med låga löner och låga...
2016-09-04, 14:06
Du förutsätter att allting går till AD. Det är...

Du förutsätter att allting går till AD. Det är väldigt få avsked som görs upp där. Speciellt om du har hjälp av facket. Väldigt ofta blir det en förhandling där man tittar på vad som hänt och vad som finns med sen tidigare. Vilka åtgärder arbetsgivaren gjort osåvidare.

Jag har själv deltagit vid flera sådana förhandlingar. Dessutom har jag jobbat fackligt på olika nivåer i snart 10 år inom olika yrken och arbetsplatser.

Inte en enda gång har ett avsked tagits upp av AD. Vid två tillfällen...
2016-08-18, 20:58
En flykting plåtslagare då....Typ neger som...

En flykting plåtslagare då....Typ neger som bygger en trumma av 220 liters oljefat. Som man bankar på tomten/balkongen/toan eller vart man nu har den...
2016-07-11, 00:15
Hans eget förslag ser ut att vara en väldigt...

Hans eget förslag ser ut att vara en väldigt attraktiv lösning för alla inblandade.

Kongo får en högst kompetent tillgång med toppbetyg från elitgymnasie.
Sverige får en neger färre.

Negern är bara verktyg för Expressens arbete att belysa den fruktansvärda rasism som råder i detta land och negern i sig skiter dom blankt i. Kan sätta min högerfot på att det är tidningen som sökt upp negern och vill ha med honom.
Neger från Svensk skola som dessutom är "svenne", stureplansanhängare m.m.
De ber...
2016-07-17, 20:18
Tack för en underbar sammanfattning,hoppas Kevins...

Tack för en underbar sammanfattning,hoppas Kevins liv går åt helvete nu så han fattar att han är en dum jävla neger som ska sluta vara proffskränkt.
2016-07-10, 22:12
Neger Kevin vill sannolikt arbeta som CFO men...

Neger Kevin vill sannolikt arbeta som CFO men förstår inte ens debet och kredit - RASISM!.
2016-07-12, 15:05
Med den logiken är han en korkad neger, det har...

Med den logiken är han en korkad neger, det har också omnämnts i tråden