• 30 848 online
  • 1 164 741 medlemmar
  • 60 147 330 inlägg
Visar 1 till 20 av 500
2017-07-15, 12:10
Ah så du är svensk alltså 😂 Inne i en...

Ah så du är svensk alltså 😂 Inne i en identitetskris? Nä en liten hora som du har inte rätt att klaga! Neger? Haha är det dom som har problem med is? Shit mannen du är ju svennebanan som sitter här och är nån wannabe blatte haha 😂 Vilken liten lallare du e! Måste Sverige hjälpa dig att få ihop dina 250k? Va? Sverige haha så du har ganska mkt allt just nu? Men 250k har du inte din fattiga jävel! 1-1,5 år för att få ihop 250? Vad jobbar man med då? Mc donald's eller städar du...
2017-02-12, 10:43
Värnplikt eller inte så handlar det inte om att...

Värnplikt eller inte så handlar det inte om att få folk att sluta vara kränkta, det handlar om att få folk att hålla käft om sin kränkthet och bara gilla läget. Är man född neger så kommer man för alltid vara neger och det är bara att gilla läget och passar inte galoschen så finns det rep att köpa. Knyt näven i fickan och gå vidare för tillslut så blir det som vatten på en gås.
2015-02-16, 17:35
Hur ser det egentligen ut på svenska myndigheter & statliga institutioner?

Efter att ha läst ett inlägg av tjockballe i tråden https://www.flashback.org/t2525275p6 (Artikel: Pippis pappa inte längre "negerkung" - ordet plockas bort (flashback.se)) kände jag att jag måste veta mer om hur detta fungerar.

Här är inlägget som fångade min uppmärksamhet;
Det är alltså ungefär så här även jag tänker mig att dagarna på arbetsplatsen, och hur praxis gällande beslutsfattande i vissa situationer ser ut.

Har du jobbat som beslutsfattare/sekreterare och suttit med under...
2016-03-24, 02:55
Lol :lol: Men förr i tiden jobbade man med sin...

Lol :lol:


Men förr i tiden jobbade man med sin kropp och slet ut sig fullständigt för att förtjäna en öl efter jobbet.
Jag kommer ihåg hur man åt bullkransar som om de vore luft. Efter en hård dags arbete kunde faster bjuda en på hembakta bullar och de tog max fem minuter innan man hade slängt i sig hela kransen.

Det var tider det.
Muslimer måste börja jobba hårdare innan de kan jämföras med svenska vikingar! :D
2016-07-15, 06:11
Tack! En riktig förhärdad brottsling. Hade...

Tack! En riktig förhärdad brottsling. Hade Sverige varit ett bättre land med vettig politiker vid makten, så hade Kevin suttit på ett transportplan tillbaka Afrika vid här lagret.

Å andra sidan en neger som börja slåss med på en annan neger, borde det räknas som typ hund slagsmål?
2016-07-17, 13:50
Så kul. Jag är en av dem som fått över 1.7 och...

Så kul. Jag är en av dem som fått över 1.7 och jag kan säga Kevin är en typisk neger. Mycket babbel, lite verkstad, inget tänkande. Varför tror ni Afrika är så otroligt underutvecklat? Negrerna funkar helt enkelt inte i huvudet på samma sätt som nordeuropeer gör och det sitter i deras gener. Det handlar inte bara om IQ utan även om personlighetsdrag. De flesta om inte alla negrer har narcissistiska, antisociala, histrioniska eller borderlineaktiga personlighetsdrag. Det i kombination med deras...
2018-01-19, 02:31
Till att börja med skulle jag aldrig äta ett får...

Till att börja med skulle jag aldrig äta ett får som knullats av en neger.
Nej de kommer inte klara av det.

Jag arbetade åt Örebro kommun för ett antal år sedan.. Vi "Fick" några Utbildade Somalier som utbildats i att köra olika maskiner och idka snöröjning.. Alla (4 st) hade varit "bästa eleverna i klassen" enligt arbetsförmedligen och vår naiva chef vädrade bidrags pengar och plockade in dem..

Trottoarkanter kördes sönder i massor.. vilket kostade kommunen 100 000 tals kronor i...
2018-01-08, 22:07
Du ska vara glad att vita kvinnor ens skaffar...

Du ska vara glad att vita kvinnor ens skaffar barn idag öht.

Och att kvinnan stannar hemma med barnet är fullt naturligt, det är biologiskt klargjort att kvinnan bäst tar hand om barnet de första åren.

Låter som att du är en grinig feministfitta som är avundsjuk på att dina kollegor skaffar familj och barn medans du är oskuld (minus den gången du blev påsatt av en neger i fyllan?) :)
2017-10-03, 17:19
Du verkar förstå att du inte kan associera dig...

Du verkar förstå att du inte kan associera dig med sådana här skräpmänniskor.

Jag är vad de skulle kalla för en "neger" och skulle troligen deporteras enligt dem, när jag är en produktiv människa som jobbar deltid och pluggar till läkare. Men det vet de inte om. De utgår ifrån deras fördomar om invandrare.
2016-07-10, 22:45
Utan att känna Kevin, men det är precis det...

Utan att känna Kevin, men det är precis det intrycket man får av honom när man läser hans debattartikel.

"Precis i slutet av varje provanställningsperiod får jag alltid höra "Kevin du jobbar hårt, besitter en otrolig potential och du är en fantastisk kollega, men vi känner att du inte riktigt passar in i den rollen vi erbjudit dig, därför måste vi tyvärr avsluta din anställning"."

Jag har svårt att tro att man ens provanställer honom för att sedan vid provanställningens slut låta honom gå...
2017-07-20, 20:41
Det är en gummiparagraf (semesterersättning) som...

Det är en gummiparagraf (semesterersättning) som de hänger upp sig på - I sverige finns det en LAG om semester!

Det är perfekt om man vill sätta dit fifflande arbetsgivare, med fifflande arbetskraft. Det finns ingen arab eller neger i hela världen som vet hur man deklarerar.
2017-07-14, 23:44
Vad pratar du om? Jag sa ersätt dessa krävande...

Vad pratar du om? Jag sa ersätt dessa krävande soppgubbar med folk som definitivt hade gjort samma jobb för en billigare peng. Arbetslöshet är hög och en soppgubbes kompetens kan enkelt bytas ut mot en annan.

Jag har ingen aning om hur "neger" och buss kom in i bilden.
2017-07-13, 22:34
Förstår du inte att samma resonemang kan...

Förstår du inte att samma resonemang kan översättas på restaurangbranschen och byggbranschen? Hellre en neger som plattsättare för 1/4 av kostnaden.
2015-02-24, 05:26
jag skrev precis att jag inte är sämre än en...

jag skrev precis att jag inte är sämre än en neger och det första du gör är att påstå det motsatta utan fakta på bordet. jag är invandrare, man måste inte vara neger för att vara invandrare.
2017-04-04, 23:55
Rasismen är den samma som utövas av politikerna,...

Rasismen är den samma som utövas av politikerna, man behandlar invällarna som undermänniskor som måste pysslas om, nattas och klappas på kinden innan de somnar. Om polisen bekämpade invällarna som riktiga människor skulle det vara mer respekt för polisen! Man måste vara helt jävla dum i huvudet om man inte förstår att en neger från gambia fan inte skulle vara i sverige om det inte gick att få något utav det!
2017-03-01, 18:18
vettefan men tog en kort promenad efter jag...

vettefan men tog en kort promenad efter jag pratade med honom på luntmakargatan 64 vid tsab kontoret, tro fan att man stöter på fettot igen han stod med kaffe och cigg från luntmakargatan -> Busshållplatsen/busskuren Jarlaplan, det ligger typ 3 kvarter bort. så njae vettefan om vad muppen hade för liv , jag sa jag får ut mellan 15-20 tusen efter skatt första han sa efter 5 år då fattar du vad pengar är och vad lathet är inom branschen, förresten jag tjänar minst dubbelt som dig sa han stolt....
2017-01-24, 06:04
Hur mycket är denna sjukersättning då? Håller...

Hur mycket är denna sjukersättning då?

Håller verkligen inte med dig om att systemet är skapt det viset.... Jag menar.. Jag skickade mitt jävla pajas cv till McDonalds men har inte hört av dem sen dess... när jag var 20 bast blev jag antagen till Franska Främlingslegionen (sant) men fick ett virus av en neger och var tvungen o dra... Fan om jag skulle ha varit kvar... var ju vältränad o motiverad... Sitter nu o funderar på att sjukskriva mig, vilken jävla vändning hahahaha

Är den högre än soc?
2014-11-11, 14:48
Det är klart att det är 25 gånger mer kränkande...

Det är klart att det är 25 gånger mer kränkande och besvärligt för en vuxen kvinna att bli tillfrågad om hon vill ha sex, än att ett barn blir helt mörbultat av två vuxna och för en stund förmodligen känner reelt hot för sitt liv.

Vad kostar det att säga bög till en bög eller neger till en neger? Räcker en miljard?
2017-01-02, 18:36
Vi har en neger, och inga skämt om hans hudfärg...

Vi har en neger, och inga skämt om hans hudfärg fäster tyvärr. Han är immun. Förmodligen härdad av åratals otäcka kommentarer, där hans hudfärg nämnts.
2016-11-26, 17:08
Narkotika är narkotika oavsett om du köper det av...

Narkotika är narkotika oavsett om du köper det av en neger eller en läkare.