• 15 774 online
  • 1 184 191 medlemmar
  • 61 201 474 inlägg
Visar 1 till 11 av 11
2015-09-07, 16:20
Tjena, Ja expressen gick för långt. Media borde...

Tjena, Ja expressen gick för långt. Media borde inte få hänga ut någon utan att först ha frågat och fått lov. De borde vara som på sjukhus, man får kryssa i om man går med på att sjukhuset talar om att man finns där.
Expressen och andra media måste skaffa sig tillstånd innan de exponerar. Man kan kryssa i redan vid åtal om man går med på att media ska få publicera namn och bild från en rättegång och domen.

Sverige borde lära av Danmark där journalister kan dömas för att publicera namn om...
2015-09-06, 13:30
Ja, det har gått för långt. Förundras över att...

Ja, det har gått för långt. Förundras över att inte mediaetablissemanget ser det själva? Finns inte kritiskt tänkande? Ett rimlighetstänk? (Förståelse för att inte alla kan ha samma åsikt, vi har inte samma referensramar. Min verklighet är inte din. Därmed finns en grund för att jag tolkar samtiden på ett annat vis än du.) Någon slags diversitet bland dessa journalister? Är de bara ett gäng får som springer i skock?
Eller kanske är de åsiktsuppfostrare och polis i ett och samma?

Tja, jag vet...
2015-09-05, 14:01
Såg att Niklas Orrenius hade argumenterat att...

Såg att Niklas Orrenius hade argumenterat att hans telefonnummer hade kommit ut och att han hade blivit hotad. Jag tror att om man ljuger om allt så ljuger man säkert om detta också och om det förekommer så är det inte säkert att just detta scoopet var orsaken. Han ljuger ihop alla möjliga slags lögner för skittidningen DN. Att han blivit nedslagen är också en lögn som han kokat ihop själv.

Annika Hamrud vill statuera ett exempel. Nu när SD går framåt så starkt så vill hon visa hur det går om...
2015-09-04, 12:42
Jaru. det handlar om hämnd. Vilket kanske är...

Jaru. det handlar om hämnd. Vilket kanske är människligt att vilja ha.

Men verkligen inget en tidning ska syssla med. Eller en journalist.

Dessutom rör det ju sig I det här fallet om helt olika motivbilder, där Jöberger har en psykisk störning. Hon har iofs en viss maktställning i högerextrema kretsar, men det är fortfarande att sparka neråt, vilket man kan tycka högst opassande.En kul detalj är ju att det är trådsanning i den andra tråden att detta redan skett. Ska ni bli upprörda över...
2015-09-03, 22:06
Tolkningen är ganska enkel ur ett objektivt...

Tolkningen är ganska enkel ur ett objektivt perspektiv.
Med näbbar och klor slår nu de som ser sitt revir hotat för sin överlevnad mot allt som de ser sig hotade av, att sanningen inte längre är ägd av de som är vana att bliva oemotsagda i all åsiktsbaserad rapportering skapar frustration när de inser att de inte längre har monopol på att tolka nyheter där de är vana att förvanska efter eget behag, att ljuga och missleda sina läsare håller inte längre! De börjar inse detta och skyr inga medel...
2015-09-03, 04:08
Fjantigt. Kan inte en en makthavare som Julia ta...

Fjantigt. Kan inte en en makthavare som Julia ta det, så blir jag allvarligt brydd, vad är det för pack som skapar opinion?
2015-09-02, 18:57
Jag tycker att just Expressen här har klätt av...

Jag tycker att just Expressen här har klätt av sig självt.
Expressen avslöjar ju själv här hur reellt sjuk i huvudet man faktiskt måste vara för att bli just en journalist.:|
2015-09-02, 17:37
Okej, då har de hängt ut henne och diskuterat...

Okej, då har de hängt ut henne och diskuterat hennes pseudo(?)diagnoser. Det var väl steg 1 antar jag...?

Nu väntar jag bara på steg 2; en uppföljande artikel där de argumenterar mot det hon har skrivit.

Möjliga rubriker på denna debattartikel nr 2:

"Muslimska invandrare är inte kravmaskiner - Här är varför!"

"Anticimex berättar sanningen om kackerlackor - Har inget att göra med invandring"
2015-09-02, 11:23
Expressen är en mycket sjuk tidning. Lågt att...

Expressen är en mycket sjuk tidning. Lågt att hänga ut en gammal dam som INTE VILL bli uthängd. Pinsam historia. Pinsamt Expressen. Pinsamt Sverige.
2015-09-02, 11:22
Det dessa äckel och då menar jag Annika Hamrud,...

Det dessa äckel och då menar jag Annika Hamrud, Niklas Orrenius och hans rövpolare till fotograf inte riktigt tycker om är att de inte kan komma åt folk som har andra åsikter än de själva. De vill kunna göra slagningar på folk och kunna hänga ut dem i tidningen och sedan kunna tysta alla andra. Man vill smutskasta de som har andra åsikter men när de själva blir utsatta för granskning (som när RLM ringde upp det äckliga patrasket och hycklaren Niklas Orrenus) så kastar han på luren. Man hör...
2015-09-02, 10:24
Journalistiskt var det en ganska dåligt skriven...

Journalistiskt var det en ganska dåligt skriven artikel. Man tycker att de kunde gjort något bättre utav en fd DN-journalist som skriver invandringskritisk.

Fast artikelns syfte är inte journalistisk utan syftet är att ta bort trovärdigheten från en av de kändare skribenterna inom den invandringskritiska rörelsen. Eftersom de inte kan bemöta henne i sak och inte kan stoppa hennes artiklar så testar de en annan metod istället. En beprövad metod. De angriper hennes person och försöker förstöra...