• 57 876 online
  • 1 188 521 medlemmar
  • 61 503 600 inlägg
Visar 1 till 4 av 4
Forum: Feminism
2015-06-24, 14:18
Nej, grundorsaken var av religiösa skäl för att...

Nej, grundorsaken var av religiösa skäl för att stoppa onani, du får efterforska lite mer. Och förhuden är där just för att skydda. Att det skulle vara av hygieniska skäl är endast en ursäkt som man kommit med för att fortsätta med stympningen, det finns inga riktiga belägg för det. Och det påverkar njutningen en hel det därför att det tar död på en ungefär 20000 nerver.
Forum: Feminism
2015-05-31, 22:58
Mitt tips till dig är att inte skriva något på...

Mitt tips till dig är att inte skriva något på internet när det handlar om saker som du inte har en jävla aning om.Okej nu undrar jag om du har en hjärnskada på riktigt. Så med en mamma kan man "magiskt veta" att det är den riktiga mamman? Men med pappor får man antingen gissa, eller ANTA ifall han är gift med mamman (som vi redan magiskt "VET" är mamman för det vet man bara)?

Har du hört talas om DNA, faderskapstest? Man kan veta lika väl att någon är mamman som att någon är pappan....
Forum: Feminism
2015-05-31, 15:48
Jaha ytterligare en människa som gått på urbana...

Jaha ytterligare en människa som gått på urbana myten om att man klipper bort förhuden av "hygieniska skäl, även inom religionen".
Och vilken "medicinsk/hygienisk nytta" är det att klippa bort kragen på männens "lille polare" för just MANNEN?

Läs på om vad förhuden har för verklig nytta egentligen och vad den är tillför för MANNEN.

Det är snara ohygieniskt att ta bort förhuden..

Funktionerna som förhuden har

• Förhindra att skräp, smuts och felaktiga bakterier kommer in i urinröret.
Forum: Feminism
2015-05-31, 15:03
Även om detta skulle vara fallet så gäller inte...

Även om detta skulle vara fallet så gäller inte detta ens för hälften av alla ovannämnda lagar. Exempelvis varför kvinnor ska ha rätt till att välja vilka som ska undersöka dem samt vem som kan förhöra dem åsv.

Personligen så tvivlar jag på dessa predikat om att man endast omskär pojkar för hygien och religion etc. Dessa argument kan man lika gärna använda som motiv hos kvinnor. Utan man struntar helt enkelt i pojkarnas vilja och integritet för man anser dem mindre värda. Alla snackar ju om...