• 51 359 online
  • 1 202 337 medlemmar
  • 62 216 817 inlägg
Visar 1 till 19 av 19
2014-07-26, 21:56
Är du från Stockholm? Du påminner om någon...

Är du från Stockholm? Du påminner om någon småstadsbo som inte förstått vad en stadsmiljö innebär. För det första, hur påverkar det dig att det är folk med invandrarbakgrund som hänger vid stranden omkring dig? Och för det andra, har du bott någon annanstans i stan? Det pissas på gatorna över hela Södermalm, och det av svenska ungdomar och alkisgubbar.
2014-07-26, 20:32
Vi som bor i vita reservat utanför centrum känner...

Vi som bor i vita reservat utanför centrum känner inte igen oss i din beskrivning.
Men det dröjer väl inte länge innan det blir som i USA, höga staket runt de vita reservaten där de rika familjerna bor.
2014-07-26, 01:28
TS I vilken lokal media har detta stått? Stod...

TS

I vilken lokal media har detta stått? Stod även boendes (1-5) berättelser i tidningen, så som du återgett den?
2014-07-25, 23:47
Man hoppas att hela staden blir totalt besudlad,...

Man hoppas att hela staden blir totalt besudlad, så en förändring kan ske. Fler svartmusk åt innerstaden!
2014-07-25, 21:47
Kördes ihjäl en nyligen för nåt år sen eller två....

Kördes ihjäl en nyligen för nåt år sen eller två. Vattenskotrar kan vara jättefarliga, särskilt om man är van att köra kameler med färre hk samtidigt som man ska tuta på pk-Therese som ligger vid stranden och ler.
Skulle inte låta mina barn bada där.

Sälj våningen innan det blir för mycket snurr på dem och priserna rasar.
2014-07-25, 21:33
Hur röstade du senast? Moderaterna och cirkusapan...

Hur röstade du senast? Moderaterna och cirkusapan ReinSvält? Just a long-shot... röstade du 7-klövern har du fått det du ville - grattis till dig, grattis till demokratin.
2014-07-25, 20:54
Jag känner ingen skadeglädje. Jag kan tycka att...

Jag känner ingen skadeglädje. Jag kan tycka att prislappen för ett innerstadsboende inte riktigt är i paritet med vad man får, men det är en annan fråga.

Se det från den ljusa sidan. Du har en god grundplåt för ett framtida boende i ett "gated community" med vakter. Så ser framtiden ut för de svenskar som har råd.

Stockholms innerstad kommer att dra åt sig alltmer slödder i takt med att massinvandringen fortsätter.
2014-07-25, 20:52
JAAA! Jag njuter. Ditt personliga lidande...

JAAA! Jag njuter. Ditt personliga lidande antingen njuter jag av om du är en av de många stockholmare som röstat för mångkultur men bara för andra. Om du är en av de få som röstar mot mångkultur lider jag med dig.

Men min åsikt är att just Stockholm har en sådan tyngd när det kommer till beslutsfattande i Sverige att åsikten som är gällande där kommer vara policy för landet. Därför MÅSTE just Stockholm få sin beskärda del av mångkulturen för att de där boende ska vakna upp.

Mer ziggar till...
2014-07-25, 20:36
Det är sant det du säger känner en polis som fick...

Det är sant det du säger känner en polis som fick jobba där och bräka med massa babar. Dom parkerade bilar tydligen utan att betala och tog av reg plåtarna och bara bråkade. Så dom som inte tror på att dom beter sig illa samt bråkar :)
2014-07-25, 19:06
Jag gillar du kan se på dem att de är kriminella....

Jag gillar du kan se på dem att de är kriminella. Du kanske borde bli polis? Hur som helst menar jag inte att du ska gubba dig dit och tjöta utan att du klagar till polis, andra myndigheter som kan involveras. Statsdelsförvaltningen. Prata med grannarna och få dessa att klaga också så ska du se att det blir fart på saker.Detta kan jag inte svara på då du inte har länkat din källa du använder dig av.Detta går genom att klaga till polis eller stadsdelsförvaltningen att få bukt på.
2014-07-25, 18:25
Jag tänker inte håna dig eller fråga vad du...

Jag tänker inte håna dig eller fråga vad du röstade på. Det är tråkigt att höra att sådant här förekommer oavsett om området heter Rågsved eller Hornsbergs strand. Nu är det väl inte bara invandringen och mångkulturen som gör att det blir på det här viset även om den kategorin från förorterna på blå linje lämnar ett bidrag till förstörelsen vid Hornsberg. Det har också att göra med avciviliseringen av flera generationer svenskar och ett offentligt normsystem som ser destruktivt och hänsynslöst...
2014-07-25, 18:22
Åk ut i skärgården eller åk på skidsemester i...

Åk ut i skärgården eller åk på skidsemester i Åre, eller börja spela golf.
Garanterat helt fritt från mångfald och mångkultur.

Situationen du beskriver i Stockholm har funnits i Malmö i 15 år.
Vänta tills din lokaltidning ges ut på arabiska som i Malmö, innan du gnäller.
2014-07-25, 17:00
Du har väl röstat på alliansen misstänker jag?...

Du har väl röstat på alliansen misstänker jag? Isåfall ska du ju bara känna dig glad.
2014-07-25, 16:45
Konstigt, med tanke på att det periodvis har...

Konstigt, med tanke på att det periodvis har varit extremt skitigt i delar av innerstan under mer än ett årtionde. Redan för länge, länge sedan minns jag hur jag hade rest i Centraleuropa, där gatorna var absolut rena och utan minsta skräp (inte ens en endaste cigarettfimp syntes till ens på kvällarna) och Sydostasien, där gatorna var också hyggligt rena, för att sedan stiga av Arlanda Express vid T-centralen och enbart under de första ynka metrarna noterade jag inte bara de enorma fimpdrivorna...
2014-07-25, 16:30
Om du oroar dig för bostadspriset får...

Om du oroar dig för bostadspriset får du och dina grannar skylla er själva. Oavsett om det är en etnisk svensk eller invandrare som stökar runt har du ett ansvar för ditt område.

Bor själv i innerstan, ioförsig bara etnisk svenska grannar men tror ingen upplever att vi har problem i området. Oavsett om det är en etnisk svensk eller invandrare som förstör området kan du lita på att jag och mina grannar säger...
2014-07-25, 14:54
Tycker nog att det var ett fasligt gnällande och...

Tycker nog att det var ett fasligt gnällande och en pyrande dödsnazism bland dina grannar och dig själv- då jag gissar att ni med stor säkerhet röstade på Alliansen alt MP/Fi....

Mångkultur och mångfald skall ju beivras? Varför denna helomvändning nu, när ni äntligen berikas även ni med alla ingenjörer och raketforskare?

Så grattis- mångfalden har anlänt även till er :)
2014-07-25, 13:14
Och trots din prekära situation känner du dig...

Och trots din prekära situation känner du dig nödd och tvungen att ge en släng av okväden åt alla dem som i år och dar varnat för den situation du upplever just nu.

Jag kan inte säga att jag hyser några sympatier för dig. Om din fru blir gruppvåldtagen nästa gång hon går ut med soporna så kanske ditt flin försvinner...
2014-07-25, 12:55
[QUOTE=Angry-Orca|49700258]Japp, ni läste rätt....

[QUOTE=Angry-Orca|49700258]Japp, ni läste rätt. Hornsbergs strand som är ett nybyggt område på de västra delarna av Kungsholmen var tänkt att vara ett naturnära idylliskt familjeområde i Stockholms innerstad, men tji fick vi. Vår bostadsrätt kostade närmare 9 miljoner kronor och kvadratmeterpriset i området ligger runt 58-63k med en peak på 65-75k när det handlar om lägenheter med utsikt mot vattnet. För en sådan prislapp kunde man tro att man skulle få ett trevligt lugnt område, men...
2014-07-25, 12:25
Yes. Epoken när folk kunde gömma sig i vita...

Yes. Epoken när folk kunde gömma sig i vita enklaver och påstå sig älska den mångkultur de aldrig märker av börjar närma sig sitt slut.