2009-03-15, 07:46
  #4277
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av scarfoot
Personligen tror jag att spaningen avbröts EFTER mordet. De poliser som var med vet sanningen, men KAN inte släppa storyn av div anledningar.

Kan det här vara "en av de div anledningarna?


Argus (2008-04-02 07:20:52)
http://www.helagotland.se/ledare/art...95#fank3278818


Citat:
Dessa två chilenska mördare som frocke avser har inte existerat.

Men det fans två andra sk yrkesmördare i Stockholm vid tillfället. Jag ska inte nämna nationalitet. Dess herrar hade uppdrag att ta bort ett objekt. Priset var tio tusen kronor. Problen uppstod då den personen som skulle peka ut objektet ballade ur och i stället för att peka ut offret så varnade han i stället offret för vad som var på gång. Yrkeskillarna tackade för sig och tog svängen förbi Malmö där dom gjorde ett annat uppdrag. Dom sköt två Bullgarer varefter dom tog sig ur landet.

Så var det Frocke. Jag var en av dem som buggade upp dom under visstellsen i Stockholm. Den så kallade Diplomat-Buggningen.
Donald Forsberg



Argus (2008-04-02 07:54:15)
http://www.helagotland.se/ledare/art...95#fank3278818
Citat:
Frocke.. Jag sågar dig inte alls. Men jag var med i den där svängen. Det var ett kallt krig som pågick och det fans
särskillda spelregler som gällde. Vi följe dem, in i Sverige, och ut, och hela vägen ända tills dom tog sig i Polen igen.
Och då kan man ju undra. Hur kunde dom då ha möjlighete att ta livet av två Bullgarer i Malmö. Ja det kan man undra. Men det är en annan historia.
Donald Forsberg


För en mer utförlig diskussion se mitt inlägg:

https://www.flashback.org/showpost....postcount=2043
Citera