Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2020-08-21, 23:17
  #1837
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Regulus
Nej, jag karakteriserar inte all invandringskritik som oanständig.

...

Hederliga människor kan vara oense om hur stor invandring vi ska ha.

Precis. Enbart så länge invandringen i sig inte ifrågasätts kan man enligt dig tala om anständighet. Men verkligheten är ju en helt annan. Fler och fler svenskar får upp ögonen för vad denna påstådda "anständighet" som vi under årtionden piskats till att lyda under faktiskt innebär. Tvärtemot vad politruker likt dig själv försöker lura i Svensson så är det enda faktiskt anständiga i denna fråga, som ytterst handlar om demografi och nationell suveränitet, att se till att Sverige även för kommande generationer förblir svenskt. Det enda anständiga att göra i en situation likt den vi befinner oss i är att hålla de som likt dig med ont uppsåt ljugit inför och vilselett ett helt folk ansvariga för era brott och ställa er inför rätta.


Citat:
Ursprungligen postat av Regulus
...
Läs mitt första lnlägg i tråden för två år sedan:

(FB) Röst på AfS eller SD - hur tänker ni?

...
Hederliga människor kan vara oense om hur stor invandring vi ska ha. Det är den typ av frågor som måste avgöras genom demokratiska beslut, och den som förlorar den debatten får respektera folkets vilja.

Min kritik av AfS gäller det faktum att de går över gränsen för vad som är anständigt på en rad punkter, framför allt vad gäller behandlingen av svenska medborgare som är födda utomlands. Dessa vill AfS diskriminera på olika sätt för att tvinga dem att lämna Sverige.

Detta är oanständigt. Den som bott och jobbat i Sverige tillräckligt länge för att bli svensk medborgare ska ha samma rättigheter (och skyldigheter) som andra medborgare.

Din sk. "anständighet" bygger på premissen att Sverige skall koloniseras; att vi som folk skall ge upp vårt land, skall maka på oss, och att vi i processen skall göra avkall på vår historia, vår kultur och våra traditioner. Du och dina inlägg är i sanning vedervärdiga och i allra högsta grad oanständiga.
__________________
Senast redigerad av HenKarl 2020-08-21 kl. 23:49. Anledning: Rättstavning och förtydligande
Citera
2020-08-21, 23:44
  #1838
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av GlennvonGoteborg
Byter du ut den folkfientliga/eliten till något pro-nationellt är risken alltid överhängande att de byts i nästa val till samma folkfientliga som i senaste valet.
Då vi fortfarande har allmän rösträtt och speciellt kvinnlig rösträtt kan väljarbasen snabbt manipuleras genom media vad de skall rösta på, vilka partiet som får mediatid m m.
Hur skall man undvika det menar du?

Allmän rösträtt är som att förhindra att ens båt sjunker genom att fösa ut vattnet som kommer in, utan att laga hålet som gör att båten tar in vatten.

Polen och Ungern lyfts ofta fram som lyckade exempel på konservativa länder som likt två bastioner står emot införandet av multikultur.
Åker du till Warsawa och Budapest är det tydligt hur snabbt länderna liberaliseras.
Övre medelklassen i Budapest och Warsawa röstar vänster.
Jag ger det 5 år så har även Polen och Ungern fallit.

Norge och Danmark är också två länder som lyfts upp o högertrådar som något avundsvärt när det kommer till flyktingpolitik.
Danmark må ha ett bättre demografiskt utgångsläge än Sverige men Köpenhamn är helt invaderat av blattar.
Oslo är lika illa som Malmö.
Dessutom är det fritt för vilken svensk blatte att flytta till Norge eller Danmark.

...

Återigen hur? Och om AFS skulle komma in i Riksdagen vad skulle de ha för nytta.
Tala om fornstora dagar och upprättandet av ett Återvandringsverk är väl bra. Men stora ord utan konkret aktion är bara stora ord.

Ett annat problem i hela den här diskussionen är att många i tråden verkar tro att politiker VERKLIGEN har något att säga till om.
Politiker är mannicke-dockor. Ledarna och partiledningen i ett politiskt parti som Löfven, Reinfeldt och Annie Lööf arbetar åt eliten så som familjen Wallenberg.
Partiledningen får instruktioner från eliten och sedan ser till att dessa instruktioner kommenderas ut till kommunal-och lokalpolitiker.
Politiker är bara skådespelare. De gör sitt uppträdande i talarstolen under några decennier sedan får de ett jobb som ambassadör i något obskyrt land eller en styrelsepost i något av Wallenbergs bolag.
Eller som Reinfeldt stora arvoden, milj kr, för en timmas tal. Det är så korruptionen i Sverige fungerar. Vinsten kommer efter politiken gjort sitt.

Sist men inte minst och kanske det absolut största problemet; media.

Media kommer aldrig.ALDRIG! Låta AFS få något stort utrymme i media.
Hur skall AFS någonsin kunna nå ut med sitt budskap då?

Vi talar om varandra. Med elit syftade jag just på de faktiska makthavare som inte tillsatts genom val; Wallenberg, Bonnier, Svenskt Näringsliv, etc. Utöver dem handlar det ju såklart även om diverse myndigheter och institutioner; polisen, utbildningsväsendet, högskolorna/universiteten, domstolarna, etc. Inte minst handlar det, precis som du själv är inne på, om media.

Genom media, utbildningsväsendet och universiteten/högskolorna formas vi att se, tänka och känna på ett visst vis. Det är genom dessa institutioner eliten kan styra över det skådelspel vi kallar partipolitiken.

Frågan vi diskuterade var vad grundproblemet låg. Jag vidhåller att grundproblemet är en elit som fullkomligt svikit och förått såväl folket som nationen. Det är riktigt att vårt "demokratiska" system rimligen gör det svårare att förstå vem som faktiskt styr och ställer i landet, än vad som antagligen hade varit fallet om vi hade haft en envåldshärskare. Likväl ligger problemet i det förräderi som de ovanför oss utsatt inte bara oss och våra barn och barnbarn för, utan hela vår varelse som nation och folk; såväl forna som kommande generationer svenskar. Det "demokratiska" systemet är del av problemet, men inte roten till problemet.
Citera
2020-08-31, 07:56
  #1839
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av GlennvonGoteborg
Bara för att AFS och parlamentarisk demokrati inte är ett alternativ. Så skall man inte ge upp och flytta utomlands. Det finns ett annat alternativ än att gå och rösta.

Men det kräver uppoffringar som innefattar mer än att lägga en valsedel i en låda vart fjärde år.

Jo, det är mycket tal om att inte välja "den lätta vägen ut" här på flashback, utan att hellre stanna kvar och kämpa. Men vad, mer konkret, är det som du menar skall bidra till en positiv utveckling. Vad kan jag göra som är långsiktigt och uppoffrande som har faktisk verkan i en positivare riktning?

Det jag gör i dagsläget är att försöka sprida mina idéer för min egen krets vänner och bekanta. Jag tvivlar på att detta har någon nämnvärd verkan.
Citera
2020-08-31, 09:18
  #1840
Medlem
Hur någon som tycker sverige spårar och har en alldeles för stor del mena-folk kan överväga att slänga bort sin röst på sd övergår mitt förstånd.

Ni som gör det tror alltså på fullt allvar att ett parti som styrs av expo-karlsson, som lyder msm's minsta vink om vem som skall slängas ut. Inte tycker svenskar finns/öppen svenskhet. Vill öka antal kvotflyktingar och ser reinfeldts knähunk kristensson, som statsbärare, är någon slags lösning på sveriges enorma demografi och mena-problem?

Allvarligt?
Citera
2022-09-01, 13:39
  #1841
Medlem
Spelar ingen roll om SD kommer på plats 1, 2 eller 3 i valet eftersom ingen vill bilda regering med dem. Då tycker jag bättre att försöka hjälpa AfS in. Och redan vid 1% så får de statligt stöd med valsedlar.

AfS är dessutom friskt icke pk, vilket verkligen är vad pk-sjuka Sverige behöver. Och de är ganska ensamma om kombin att vara starkt kritiska till Nato, EU, massinvandring, WEF, Agenda 2030 och plandemiöverdrifterna.

AfS är ett solklart val nu när övriga riksdagspartier vägrar SD i regeringen.
Citera
2022-09-02, 20:09
  #1842
Medlem
Eoppoyzs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av XirodeXira
Spelar ingen roll om SD kommer på plats 1, 2 eller 3 i valet eftersom ingen vill bilda regering med dem. Då tycker jag bättre att försöka hjälpa AfS in. Och redan vid 1% så får de statligt stöd med valsedlar.

AfS är dessutom friskt icke pk, vilket verkligen är vad pk-sjuka Sverige behöver. Och de är ganska ensamma om kombin att vara starkt kritiska till Nato, EU, massinvandring, WEF, Agenda 2030 och plandemiöverdrifterna.

AfS är ett solklart val nu när övriga riksdagspartier vägrar SD i regeringen.

Ju starkare AfS blir desto lättare blir det att hålla SD kvar i det konservativa och det nationalistiska banan, så att de inte blir mer liberaliserade än vad de redan är.
Citera
2024-03-26, 02:20
  #1843
Medlem
Fr3ak0ut90s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Eoppoyz
Ju starkare AfS blir desto lättare blir det att hålla SD kvar i det konservativa och det nationalistiska banan, så att de inte blir mer liberaliserade än vad de redan är.


Vilka större partier vill gå ur EU mer än AFS i och med dessa sjuka lagar kring som nedan?
(FB) 3 nya lagar på hur vi återvinner soporna från år 2024, 2025 samt 2027 annars straff?!

Vilka större partier vill gå ur EU mer än AFS?

Det enda riksdagspartiet som kritiserar EU dagligen iaf är ju SD och V men de har uppenbarligen inga planer på att gå ur EU heller som alla andra riksdagspartierna inte heller har antagligen framförallt inte L då Johan Persson säger att det riskerar Sveriges "framtid"?

Era Swexit-fantasier hotar Sveriges framtid
Johan Pehrson: Obegripligt att politiker från V och SD ens tänker tanken


https://www.aftonbladet.se/debatt/a/...eriges-framtid
__________________
Senast redigerad av Fr3ak0ut90 2024-03-26 kl. 03:00.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback