2023-04-06, 20:35
  #2317
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av barfotalasse
Då är du dåligt uppdaterad. Critical race theory lärs ut ymnig och i låga åldrar i USA idag.

Genusteorti och HBTQ-trams förespråkas redan på dagis.

WHO publicerade nyligen en handlingsplan där bla 4-6 åringar ska exploatera sin sexualitet.

Hela idén om tramsiga pronomen hur man vill bli titulerad kommer uteslutande från vänstern. Lärare och professorer har t.o.m. fått sparken för att de vägrar kalla kvinnor för hon.

Osv osv.

Eftersom den Svenska vänstern är extremt amerikaniserad och sysslat uteslutande med flugor som styrs av andra, kommer det även komma hit.

Grabben! Du borde nog rensa ditt cache och historik i samtliga appar i din telefon. Du verkar vara ett praktexempel på någon som torskat dit på hela algoritm-tåget, men då alltså inte själv riktigt fattat att apparna som du konsumerar varje dag, är jävligt mycket smartare än vad du själv är.

Om du inte hajar att dina appar styr din verklighet så är du körd! Du kommer att tillbringa resten av ditt liv som ett lobotomerat mongo. Så gör en algo-detox och kom tillbaka om 30 dagar så kommer du att se att hela välden är väldigt annorlunda att alla spöken som du idag tror är verkliga inte var så farliga när det kommer till kritan.
__________________
Senast redigerad av Moscow-Mule 2023-04-06 kl. 20:39.
Citera
2023-04-06, 20:36
  #2318
Medlem
VetVemDuArs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av barfotalasse
Vem fan bryr sig om Qunan? Haha. Det är ju typ Amerikas Flashback.

Jag pratar om det som demokraterna redan implementerat i undervisningen för barn. Det är på riktigt. Inte några jävlas låtsaslajvare i mammas källare som hänger på nätet.

Genusteori, HBTQ, Pride och annan pervers pseudovetenskap. BLM, och critical race theory som bokstavligen är ren rasism och vithat.
Trump omfamnar och försvarar QAnon i många intervjuer och det finns inte ett av Trumps massmöten där inte QAnon är välrepresenterat.
Öppen rasism finns bland många Trump-grupperingar, bland annat proudboys, men också i lindrigare varianter bland massorna.
Extrema kristna rörelser sluter upp för Trump, som är mot religionsfrihet och kräver framgångsrikt att man lär ut religiösa pseudovetenskapliga irrläror i skolan.

Det här är inte anomalier bland Trumps följare, utan regel.

Ärligt, har du missat allt detta?
__________________
Senast redigerad av VetVemDuAr 2023-04-06 kl. 20:42.
Citera
2023-04-06, 22:51
  #2319
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av ilikepancakes
Och det vet du hur? Många som läst igenom de raderade mailen och sett att de innehöll mycket brottsligt? Tänkte eftersom du påstår att innehållet påvisade brott 100x värre än Trumps bokföringsbrott.
Det var min spekulation.

Har samtliga email återställts eller återfunnits?

Om inget brottsligt fanns, varför raderades emailen?

Nu när jag kollar upp saken:
Citat:
Federal agencies did, however, retrospectively determine that 100 emails contained information that should have been deemed classified at the time they were sent, including 65 emails deemed "Secret" and 22 deemed "Top Secret". An additional 2,093 emails were retroactively designated confidential by the State Department
https://en.wikipedia.org/wiki/Hillar...il_controversy

Vi får väl se om en påstådd kärleksrelation och privat bokföring bedöms som värre än att lägga top sectets på egen mailaerver.

Som om Trump hade eldat upp sin egen bokföring, oxh efteråt stoltsera med att de inte hittat något brottsligt i de delar som finns kvar .
Citera
2023-04-06, 23:12
  #2320
Medlem
0rganets avatar
Citat:
Ursprungligen postat av hivnegativ
När Clinton raderade email var det för att dölja brott 100X värre än det Trump nu åtalas för.

Oj du har BEVIS! Då du nu DÖMER en person för brott..


Låt oss se DINA bevis!

Och tystnaden sveper in igen...

Citera
2023-04-07, 00:12
  #2321
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Pa.Forever
Detta är bara början! Fler åtal är att vänta. Bla i Georgia.

Lock him up! Lock him up!I love America! Justice for all!
Hmm... De har ju inget nytt. Det de åtalar honom för är hush-money till horan, men all den informationen har vi haft i 7 år. Man trodde de skulle ha nya detaljer, men de har ingenting. Det här lyser panik, de försöker förhindra Trump att bli president med rättssystemet. Nuvarande regim är allt som de anklagade Trump för att vara. Till och med CNN säger att det här caset är hopplöst tunt.

Oavsett vad man tycker om Trump, att ni inte ser hur er hjälte Biden beter sig? Att åtala sin politiska motståndare på så svaga grunder, det är så diktaturer gör. Var går er gräns? Man får uppfattningen att Biden skulle kunna göra ass to mouth på en 6-månaders bebis på en presskonferens och ni skulle ändå stå på hans sida.
Citera
2023-04-07, 00:30
  #2322
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av VetVemDuAr
Du vet att Qanon är hängivna trumpare va? Hela bunten.
Bland dessa träffar du på de mest galna, psykotiska människor du kan tänka dig.

Här är ett axplock av vad QAnon tror på:

"Pedofilkabinettet" - En konspirationsteori som QAnon tror på är att en grupp högt uppsatta personer, inklusive Hillary Clinton och Barack Obama, är inblandade i en pedofilring. QAnon-anhängare tror att dessa personer till och med äter och dricker blod från unga barn.

"The Storm" - En central del av QAnon är tron på "The Storm", en apokalyptisk händelse som kommer att innebära en stor reningsprocess där "Deep State" och alla andra onda krafter kommer att elimineras.

"Adrenokrom" - En annan teori som QAnon tror på är att en elitskikt dricker en substans som kallas adrenokrom från unga barns blod för att få övernaturliga krafter.

"JFK Jr. lever" - En teori som QAnon tror på är att John F. Kennedy Jr. egentligen överlevde flygkraschen 1999 och att han kommer att göra en comeback och samarbeta med president Trump för att störta "Deep State".

"Planet X" - QAnon tror på en hemlig planet som kretsar runt solen och som kommer att kollidera med jorden och orsaka apokalyps.

"Las Vegas-massakern var en inrikes attack" - En annan teori som QAnon tror på är att massakern i Las Vegas 2017 var en inrikes attack som genomfördes av "Deep State" för att försöka förbjuda vapen.

"Q" - QAnons mest kända teori är att det finns en person eller grupp känd som "Q" som är nära knuten till president Trump och som avslöjar sanningen om konspirationerna mot honom. QAnon-anhängare tror att "Q" är en högt uppsatt insider som använder internetforum och kryptiska meddelanden för att avslöja "Deep State"-hemligheter.

"COVID-19 är en bluff" - QAnon tror att COVID-19-pandemin är en bluff som skapades av "Deep State" för att kontrollera befolkningen och införa en ny världsordning.


Så please, underskatta inte galenskaperna hos tokhögern.
Galningar finns på alla sidor, men majoriteten är inte galningar. Tex, din sida älskar abort, gärna efter födseln, och de har nuförtiden stort intresse i att könsstympa barn och unga, både kemiskt och kirurgiskt. Demokrater i flera delstater försöker utöka aborträtten långt in i graviditeten, ända upp till 9:e månaden. En del vill även har upp till en vecka efter födsel.

USA har massor knäppskallar, men de är inte i majoritet på någon sida som tur är. Qanon är inte på något sätt värre än aborter i 9:e månaden.
Citera
2023-04-07, 00:33
  #2323
Medlem
MrMarios avatar
Blir spännande sen om Trumpeten hamnar i fängelse. Tror det kommer sluta då med sovande fångvaktare och trasiga CCTV;s, Trump mystiskt hängd i sin cell.
Citera
2023-04-07, 00:58
  #2324
Avstängd
Det här ser ju besvärande ut för åklagaren.

https://twitter.com/jackposobiec/sta...V-6fla8y30KtrA

https://twitter.com/messiburneracct/...V-6fla8y30KtrA
Citera
2023-04-07, 01:01
  #2325
Avstängd
seppolundgrens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DRAVKCAB
Ärligt talat så tror jag inte du klarar av en djupare debatt överhuvudtaget.
Du är en lättviktare som vräker ur sig plattityder som är helt ointressanta.
Om sanningen ska fram så...
Citera
2023-04-07, 01:40
  #2326
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av GregLestrade
Om du slutar rabbla komspirationsteorier, vilken del är det rent konkret som du inte tror på?

Tror du inte på att Trump varit otrogen?
Tror du inte på att han betalat tystnadspengar?
Tror du inte att han har bokfört dem på ett olagligt sätt? (Det är alltså i detta steg som brottet ligger)

Eller tänker du att Trump inte behöver följa samma regler som alla andra?


Han är inte skyldig till något brott, vill du veta något mer
Citera
2023-04-07, 03:04
  #2327
Medlem
wwrs avatar
Han har ju varit under olika utredningar hela tiden, åtminstone sedan han tillträdde 2016. Ett tag hade demokraterna 13 utredningar samtidigt på gång mot honom. Enligt tidningarna var han praktiskt taget förlorad hela tiden:
Citat:
Roger Stone says Trump's presidency is in danger, calls Mueller's Russia probe a 'speeding bullet' heading for president's head
https://www.businessinsider.com/roge...19-1?r=US&IR=T (2019)

Sedan kom Ukrainautredningen, 6/1 och nu är det Stormy.

Men han klarar sig ju alltid och kommer ut starkare. (TDS-gänget anser honom misstänkt för det mesta. Hans supportrar anser honom förföljd. Samhället polariseras alltmer.) Jag följde Muellerutredningen lite och det visade sig ju vara ganska bortkastad tid. Så jag tänker inte ägna alltför mycket tid åt fortsatta utredningar innan Trump fälls för något allvarligt.
__________________
Senast redigerad av wwr 2023-04-07 kl. 03:48.
Citera
2023-04-07, 04:09
  #2328
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av klyban
Förskingring är ett brott
Visste du inte ens om det?

En panel frågar alltid ut HD domare innan de väljs, och det kom upp en hel del bedrövligt beteende med brett som aldrig följdes upp mer än extremt kort och utan nått.

Dock är detta som nu skett ett brott som de åtalar för, och svårt och tänka mig man åtalar utan ha bra bevis.
Så helt i sin ordning, saken är hade någon annan lägre ned gjort detta, så hade den varit åtalad redan och med dom.
Så varför skulle inte trumpen vara lika inför lagen?
Och för mig spelar det inegn som helst roll vart i politiken du är, begår du ett brott, så ska du inte sen bli förvånad att du blir åtalad

Förskimgring skadar ingen, det var den skillnaden jag tog upp.

Trump tycks inte behandlas lika inför lagen, eftersom han redan okynnes-åtalats med tydliga politiska motiv flera gånger och det efteråt framstår som att det aldrig fanns ett riktigt case och bevis för icke-caset tycks man haft redan från början men undanhållit, precis som med Rittenhouse.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback