2023-01-13, 13:51
  #2665
Medlem
Nu varnar även EU.

EU vill se sänkta ränteavdrag i Sverige.
Höj fastighetsskatten eller dra ned på ränteavdraget.

Det är förslag från EU-kommissionen som i en rapport kritiserar Sverige för den skenande privata skuldsättningen som följt i boprisrallyts spår.

https://www.di.se/nyheter/eu-vill-se...rag-i-sverige/
Citera
2023-01-14, 01:22
  #2666
Medlem
swentr.sites avatar
De globalistiska organisationerna EU och NATO fördjupar sitt samarbete alltmer, organisationerna står nu närmare varandra än någonsin tidigare enligt officiella utspel från både EU och NATO.
Citat:
På tisdagen fattades ett beslut på högsta överstatliga EU-nivå om vad man kallar ”ett fördjupat samarbete” mellan EU och Nato. Konkret innebär det att EU som helhet införlivas med Nato i ett de facto-medlemskap, Vilket i sin tur medför att även EU-länder som inte enskilt är medlemmar i Nato ändå indirekt ansluts till alliansen med de åtaganden det innebär.
https://swebbtv.se/w/hcgBWuXXaotVXRdYDCXQ5G
https://samnytt.se/eu-och-nato-tar-y...mot-samgaende/
Citera
2023-01-16, 17:08
  #2667
Medlem
Det känns som om EU driver ett självskade beteende mot medborgarna.

Indien importerade en rekordstor mängd ryska olja förra månaden. Världens tredje största oljeimportör köpte i snitt 1,2 miljoner ryska oljefat om dagen, vilket är 33 gånger mer än ett år tidigare, skriver Bloomberg.
Enligt nyhetsbyrån skulle ökningen i december kunna vara ett resultat av att Ryssland har tvingats erbjuda ännu större rabatter efter G7-ländernas och EU:s senaste sanktioner.
– Ryssland har sannolikt erbjudit sin råolja till en attraktiv rabatt till indiska raffinaderier. Indien har nu passerat Kina som den största importören av rysk olja, säger Serena Huang, Asienanalytiker på Vortexa, som har tagit fram siffrorna.
Citera
2023-01-17, 17:21
  #2668
Medlem
Mutanklagad erkänner i EU.

Enligt ett pressmeddelande från Belgiens federala åklagare har den förre EU-parlamentsledamoten Pier Antonio Panzeri, tillsammans med sina advokater, gjort en skriftlig uppgörelse med åklagarna.
Därmed lovar han att göra ”betydande, avslöjande, sanningsenliga och fullständiga vittnesmål om inblandandet av tredje part och, om så är fallet, sin egen inblandning”, heter det från åklagarna.

Bland annat åtar han sig nu att berätta om de finansiella arrangemang som gjorts med inblandade länder och även identifiera de personer som han erkänner sig ha mutat.

https://www.svd.se/a/y68MVr/mutanklagad-erkanner-i-eu
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback