2022-06-13, 00:27
  #181
Medlem
Hon, Irena Pozar, tjatar om Lambertz presskonferens han höll i sin trädgård. Lambertz skulle tydligen inte få lov att ge sin version av våldtäktsanklagelsen han blev utsatt för, enligt Pozar. Lambertz skulle tydligen inte få använda sin rätt till yttrandefrihet till sitt försvar enligt henne, men sin egen yttrandefrihet där hon påstår att våldtäktsanklagade män egentligen är skyldiga, den är enligt henne självklar. Hennes syn på yttrandefrihet är nästan grotesk
Citera
2022-12-02, 22:53
  #182
Medlem
Irena Pozar om Persona non Grata om Soran Ismail Aktuellt 6 April 2021. Hon pratar om ta hänsyn till de tre målsäganden. Det finns och fanns inga målsäganden när Persona non Grata sändes pga att deras anmälningar blivit avskrivna och nerlagda. Hur fan kan man låta denna kvinna, Pozar, få tillåtas hålla på med sitt rättsvidriga beteende. ett beteende som mest går ut på att hålla falskanmälerskor? om ryggen.
Citera
2022-12-30, 12:05
  #183
Avstängd
Manjakiss avatar
Nu är aset igång om Paolos stackars utsatta Rumänska hora.
Att hon fortfarande får utrymme är helt sjukt
Citera
2022-12-30, 23:24
  #184
Medlem
Paolo Roberto är med i Medborgelig Samling skriver Pozar idag i Expressen. Problemet för Pozar är hennes mansförakt och att hela tiden offerförklara kvinnor. Andra anser när det gäller sexköp att det är inte Statens uppgift att lägga sig i hur myndiga personer arrangerar sina sexuella möten oavsett om pengar är inblandat eller ej. Staten är inte till för att pådyvla myndiga en viss sexualmoral. Dessutom så köper gifta och sambolevande par helt lagligt sex av varandra viket ger sexköpslagen en diskriminerande och sexualmoralisk innebörd. Och är det inte frivilliga sexköp kan lag om oaktsam våldtäkt användas. Nej, tack till sexuallagar som omyndigförklarar vuxna människor
Citera
2023-01-11, 23:26
  #185
Medlem
KaptenBeiruts avatar
Nu är Miss Piggy värvad till Aftonbladet. Vilken otrolig startelva krönikörer de lyckats få ihop på den tidningen. Vidrighetsnivån som kan ge utslag på Richterskalan.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback