Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
  • 5
  • 6
2014-10-01, 14:37
  #61
Medlem
Kurt1s avatar
Det har väl alltid förekommit mer eller mindre i Sverige. Framför allt på 1970-talet. Men även senare. Det har väl att göra med att Sverige är litet och inskränkt. Vänsterfolk (likt barnungar) som skriker högst och får sin vilja igenom.
Citera
2018-09-18, 09:52
  #62
Medlem
ProtonSwitzers avatar
SVT:s programdirektör socialisten Jan Helin som tidigare varit chef på regimtrogna Aftonbladet meddelar att myndigheten SVT hädanefter upphör med att ta avstånd från SD på ett tydligt uppenbart sätt. Myndigheten SVT ska i stället ”på ett naturligt sätt” väva in propagandan mot SD i för att hjärntvätten inte ska märkas lika tydligt.
Citat:
Efter den hårda kritiken mot SVT:s tydliga ställningstagande mot SD – i synnerhet som det skedde bara ett par dagar före ett riksdagsval – deklarerar nu bolagets programchef Jan Helin att man upphör med sådana formella avståndsdeklarationer. I stället ska SVT ”inleda ett arbete för att få in detta på ett naturligt sätt i vår journalistik”, förklarar Helin. Han menar också att kritikerna har missförstått. Att öppet ta avstånd från SD ”är inte en politisk markering” säger Helin, bara ”en metod för att följa de bestämmelser som omgärdar SVT”. Men nu ska bolaget för att undvika sådana missförstånd byta till en annan metod.

SVT har även tidigare tagit avstånd från Sverigedemokraterna på motsvarande sätt. I en studiodebatt 2016 sade partiets gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, med stöd från bland annat Säpo-rapporter, att det i migrantströmmarna finns potentiella terrorister och riktade kritik mot att Sverige i motsats till de flesta andra länder accepterar att nio av tio som söker asyl har gjort sig av med sina ID-handlingar och inte heller på annat sätt kan styrka sin identitet. Dagen efter debatten gick SVT i ett särskilt inslag ut och slog fast att Karlssons uttalande ”strider mot principen om alla människors lika värde” och att ”redaktionen till fullo tar avstånd från detta uttalande”. källa
Citera
2018-09-20, 14:54
  #63
Medlem
redshifts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Japand
För hundra år sedan var du främling om du kom från en annan stad. För 30 år sedan var du en främling om du kom från ett annat land. Idag är du främling om du kommer från en annan världsdel.

När järnvägen byggdes i Sverige fanns det städer som inte vill ha en station, risken var ju att det skulle komma främlingar dit. Vad innebär "sina egna" var vill du dra gränsen? Samma land? Varför då? Norrlänningar är ju inte samma som skåningar? Det kanske bäst att alla familjer håller sig uteslutande till sig själva?

Naturligtvis vill man hålla sig till de ”egna” det vill säga ordnade medborgare av den industrialiserade civilisationen. Oavsett hudfärg.
Citera
2023-01-05, 04:56
  #64
Medlem
swentr.sites avatar
Statliga SVT sprider desinformation för att befolkningen ska vara hjärntvättad. Görs med små subtila doser hela tiden för att man inte ska vara medveten om det. En metod SVT använder sig av är vilseledande grafik som påverkar ens undermedvetna.

https://samnytt.se/svt-efter-vargjak...var-matematik/
Citera
  • 5
  • 6

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback