• 2
  • 3
2022-12-31, 16:36
  #25
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av ALSGLOBAL
En kropp kan inte besitta det, hjärnan kanske? Vadå bestraffas som en kropp? Hjärnan är det organ som styr ALLT annat. Rättsamhället borde ej ta hänsyn till detta, då "Karen 22, mördar Jörgen 42", men Karen 22, egentligen är Helena 39? Nope, är du schizofren och funderar på detta så uppsök hjälp, en väldigt nära vän är affektiv-schizofren och fungerar till 99,9% på mediciner, och en annan i min bekantskap är schizofren och fungerar någorlunda, (dvs utan att leva ut det rösterna säger) men är ibland obekväm.

Schitzofreni har ingenting med den här saken att göra. Schitzofreni är en verklig psykossjukdom och en schitzofren människa påstår sig aldrig besitta multipla personligheter. Schitsofreni innebär förlorande av verklighetsuppfattning och att man hör röster som hos vissa är befallande. Då detta minst sagt betyder att en schitzofren kan svänga i humöret så tror många att det är samma sak som att ha flera olika personligheter men detta är helt fel.
Citera
  • 2
  • 3

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback