• 4
  • 5
2022-09-14, 23:51
  #49
Medlem
En vettvilling som tycker att hennes syn på sex är den enda riktiga. Hon kan ha sex på sitt sätt. Hetsa mot porrskådisar som hon gör är oacceptabelt. Man skall alltid vara misstänksam mot sådana som Gail Dines. Hon påminner om vissa av de katolska präster som predikade sexualmoralism och, som det i vissa fall visade på, att dessa präster begick sexualbrott mot unga människor. Vad hon har för lik i sin garderob kan man fundera över. Inga hoppas man men,,,
Citera
2022-09-15, 00:05
  #50
Avstängd
JordenIsPlatts avatar
Antingen försöker du vara attraktiv inför män eller så ger du upp och attackerar det som män föredrar framför att umgås med dig.

Surt sa räven om rönnbären. Ännu en patetiskt kvinna som är så sinnessjuk och narcissistisk att hon på riktigt viger sitt liv åt att försöka få män att sluta runka. Hon borde ju spärras in om vi ska vara ärliga.
Citera
2022-10-18, 18:00
  #51
Medlem
Fatso haha

Alla fula jävlar är feminister för att kräva uppmärksamhet de inte förtjänar
Citera
2022-10-25, 05:30
  #52
Medlem
Jag kollar inte på porr, jag kollar på kvinnor som självmant visar upp röven i string på deras egna youtubekanal eller instagram, många utav dem självutnämnda feminister som vill sprida "body positivity"
Citera
2022-10-26, 13:27
  #53
Medlem
Pansarveckets avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Mohave
Vad tycker ni om Gail Dines? En feminist som utmanar hela vår porrkultur? Engelsk kvinna från Salford utanför Manchester som nu har fått en professur i sociologi vid ett universitet utanför Boston, Massachuttes, USA:

Hemsida: http://gaildines.com/

YouTube clips:

Intervju med henne: [/i]http://www.youtube.com/watch?v=DEhzGKPts-Y
Stor humor: http://www.youtube.com/watch?v=SxA42LfhObg
Penn & Teller: http://www.youtube.com/watch?v=rDYZOaTaK2A
Det går tydligen att få professurer i vad som helst i dagens wokeskola.
Far åt helvete, bitch.
Sex är en förutsättning för artens överlevnad. Porr är sex i alla tänkbara former på film.
Citera
2022-11-13, 03:50
  #54
Medlem
Tryggve.Alibabas avatar
Hon utmanar ingenting och kommer ej med någonting nytt.
Argumenten liknar dem mot reklam, rollspel, datorspel med skjutvapen. Baserar sig på mänskor som inte kan sätta gränser för sig själva och som tror att alla blir såpass påverkade att dom inte kan hejda sig irl.
Samma slags feminist(menar inte alla feminister) som ser på män som tickande bomber och lättpåverkade missbrukarpersonligheter.

Klart är man så fet och äcklig som hon såg ut att vara vill man väl försvara alla andra fetton och våp som ej kan ta ansvar för sig själva.
Citera
  • 4
  • 5

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback