2016-01-29, 16:21
  #745
Medlem
Pansarveckets avatar
Jag ska till centralen och gå en sväng på stan i kväll. Klockan 22 vid spottkoppen eller som vi sa, bögringen. Häng med!
Citera
2016-01-29, 17:08
  #746
Medlem
Gertrud1s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av tredjegangengillt
Äsch, jag passerar Centralen alltsomoftast. Nu tar du i lite.
Gör jag?
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/...ar-pa-knana-nu
Nu verkar du ju inte läsa länkarna, men citerar artikeln då.
Citat:
– Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra, säger han.

Citat:
Och om polisen inte klarar av det så löser vi det med aggressiva SVENSKA enskilda män? Inte mer resurser till polisen?
Jag bestämmer inte över resurserna - gör du? Klart polisen ska ha mer resurser - men just nu räcker de ju inte till enligt dem själva. Hur löser det problemet här och nu att vi får mer poliser om två år?
Är du medveten om att den här galna politiken gör att 25 % av polisens resurser går till problem som uppstått tack vare immigrationen. Att det går under kod 291?
Det viktigaste ni feminister tycker i det läget är att inte koppla sexbrott till etnicitet.
Ni måste vara galna.


Jag uppmanar inte till våld, den här diskussionen har uppstått för att du har uttryckt förakt för vita kränkta män som är upprörda. Jag tycker att det är bra att de är det.
Jag uppmanar ingen att slå ned invandrare. Gå emellan och skydda kvinnor om ni kan, visa er motvilja mot regeringen på ett sätt som de förstår och inte kan avfärda som rasistisk kränkta vita män. Jag som tant gör mitt bästa.

Man ska bli upprörd om landets barn och unga kvinnor blir skändade, allt annat är förkastligt.
Det är ett angrepp på hela landet på hela vår kultur. Där kvinnor får röra sig som de vill, och klä sig som de vill. Statsministern säger inte ens att det måste stoppas, utan han säger
Citat:
we need to take a very clear message now to show to these young girls and women they are of course entitled to walk in the city… without sexual harassment"
Han tror det räcker att framföra ett budskap.
Han skickar inte en enda signal att de ska ta itu med detta på ett konkret sätt.
Det är poliserna själva som säger ifrån.
För honom är det viktigaste att vara PK

Citat:
Alltså jag är inte dum, inte så dum som du tror iallafall . Jag förstår självklart vad du menar. Jag tycker bara det är lite dumt resonerat ibland. Och jag tycker nog inte man kan beskylla feminismen idag för vad som händer vid boenden och flyktingförläggningar. Att Feminismen skulle snöpt alla tilltänkta beskyddare. Det tycker jag är lite tramsigt. Speciellt när det kommer från alla internetriddare.

Ok så öppet hån nu då. Och de som inte tycker som du de uttrycker trams.
Nej man kan inte beskylla feminismen för vad flyktingar gör, men man kan beskylla den feministiska (världens första enligt egen utsago) hur man hanterar det

Vad är en internetriddare? Är det alla som inte får medieutrymme? Jag citerar Tino Sanandaji
Citat:
Den feministiska regeringens budskap är att de vägrar analysera sexbrott logiskt om förövarna inte tillhör favoritfienden etnisk svenska män. Därför sopar regeringen nu ökning av sextrakasserier under mattan med historierevisionism och dunkla ologiskheter.
Som högerfeminist ser jag kvinnofrid som ett självändamål, inte något att offra för högre postmarxistiska värden som multikulturalism. Det bekräftar för mig att genusfeminism inte handlar om jämställdhet utan främst om att marknadsföra postmarxism med ny retorik. Den feminism vi står för skyddar kvinnor från övergrepp oavsett förövarens ursprung, men inte den feminism regeringen påstår sig stå för.
Jag har sett det omtalade klippet
Citat:
Stefan Löfven skämmer ut Sverige i amerikansk media: “Migrants are not to blame for sexual attacks and terrorism incidents across Europe, the Swedish prime minster told CNBC, just days after his country introduced tighter border controls. Reports of a rise in sexual assault incidents across major European cities from Cologne to the Swedish capital Stockholm have been blamed by a number of politicians and campaign groups on the influx of migrants to the continent. But Stefan Löfven, the prime minister of Sweden said that the migrants should not be blamed for attacks in Sweden.
"Sexual harassment is not automatically binding to migration and immigration. We have had sexual harassment in Sweden for many, many years, unfortunately," Löfven told CNBC at the World Economic Forum in Davos on Wednesday. "What it now takes is to be very clear that this is not appropriate, it is absolutely out of line and we need to take a very clear message now to show to these young girls and women they are of course entitled to walk in the city… without sexual harassment"
Men du kommer väl skriv något förklenande om Tino också.


Citat:
Man kan väl i och för sig resonera om att vårt samhälle idag har blivit bättre och mindre våldsbejakande än för säg 50-100 år sen. Och att vi då får problem när det uppstår utmaningar i form att vi får hit ett "samhälle" som inte har kommit lika långt som "oss". Är lösningen att låta samhällsutvecklingen ta flera steg bakåt till samma nivå eller är det att försöka lösa problemen samtidigt som man bibehåller samhällsutvecklingen framåt.

Här gör du en halmgubbe eftersom du ser världen i svart/vit.
Klart jag inte är våldsbejakande och vill starta krig. Det är ju bara att läsa min signatur - den är ett statement efter varje inlägg. Varför gör du mig till något jag inte är?
Utmaningar är du politiker eller?
Hur fan kan du uttrycka dig så om det som händer kvinnor?
Var du feminist sa du?


Citat:
Du har ett våldsamt behov av att försöka trycka till mig hela tiden.

Nej du den gubben går inte, Du talar hela tiden ovanifrån och förminskande till mig, att jag försvarar mig och sätter dig på plats torde vara rätt rimligt. Själva det faktum att du inte kan klå mig retoriskt och därför blir mer och mer otrevlig - talar sitt tydliga språk.

Citat:
Vad är problemet. Jag ser att jag gör fel. Jag försöker rätta till vad jag gör fel.
Gör du verkligen det. - Se ovan

Citat:
Jag ser också att normen är en orsak till detta. Det fråntar mig inte på individnivå ansvaret alls. Vad är problemet att prata om det, och vad man ser för orsaker.

Du förstår fortfarande inte alltså. Ska jag behöva dränka dig i länkar för att du ska förstå att det är alls inget problem att prata om det, problemet är att feminismen kontrollerar hela debatten till att handla om det och bara det. Inget annat får diskuteras.

Om du vill rätta till problemet så var en vettig människa och lyssna och sätt dig in i vad jag vill säga innan du slår ifrån dig. Det är ju inte mig du diskuterar med utan dina förutfattade meningar.


Citat:
Jag har väl knappast tvingat nån till något eller(eller syftar du på den hemska skuldbörda som förstör alla unga mäns rätt till ett värdigt liv)? Du säger att du ser strukturella problem för både kvinnor och män men anser att det är enkom på individnivå att rätta till dom?
Var sa jag det? Jag har skrivit att det är löjligt att ta det på en filosofisk nivå istället för på en individnivå

Citat:
Nu blir jag besviken.
Är det här din retorik? Är det här ditt sätt att ta itu med ditt kvinnoförakt? Jag känner igen tekniken, håna när man är i underläge

Citat:
Och KSM, well jag trodde det uttrycket var dött för länge sedan. Jag utgick från att det var en dagslända uppfunnet av frustrerade män innan diskussionen tog en seriösare inriktning.
KSM vet jag inte vad det är, och förstår inte vad du menar, jag reagerar däremot att en tråd kan gå från frustrerade män - till en mer seriös riktning.

Ärligt så mycket hån och förakt som kommer från dig så känns du för mig som en Kapten Klänning.
Dvs en som utåt står för en sak, och som i verkligheten gör nåt helt annat.

Om du nu är för jämställdhet - ta dig tid att förstå vad jag menar innan du bara avfärdar det. Eller sätter nån etikett på det.
Det är respekt.
__________________
Senast redigerad av Gertrud1 2016-01-29 kl. 17:41.
Citera
2016-01-29, 18:01
  #747
Medlem
Gertrud1s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av tredjegangengillt
Jag får återigen be att sluta ta när jag hänvisar till kulturella skillnader, vanmakt, dåliga värderingar osv. som ett försvar för handlingarna. Det är det inte, på sin höjd en orsak. Precis som din anledning verkar vara att de är Muslimer eller Invandrare. Det är klart de i grunden är som oss, de har andra värderingar och är formade av det samhälle eller ickesamhälle de växt upp i. Hur menar du?
Halmgubbe igen, nej de är inte i grunden som oss, dels kommer de från primitiva kulturer. De har inte den stimulans som hjärnan behöver för att utvecklas normalt. Det här törs man inte tala om men det är ett faktum. Observera nu jag talar inte om alla invandrare jag talar om förövarna.
Dels så är en del förstörda av droger, dvs har fått påverkan på hjärnan.
Och dels så har kriget satt spår i deras hjärna.
Jag har ju skrivit allt detta - vad är det du inte förstår?
Igen jag talar inte om muslimer eller invandrare jag pratar om den primitiva grupp som begår vålds och brottshandlingar.

Citat:
Jag har inte heller diskuterat utifrån att invandrare roten till all ondska. Den s.k. "kollektiva skulden" har ju diskuteras under lång tid. Att folk känner sig påhoppade först nu efter Köln förstår jag inte.


Den diskussionen har kanske förts bland er, efter Köln tävlade ju Mediefeministerna om att föra fram det budskapet liksom politiker gör. De flesta skiter väl i vad feminister surrar om, men nu blev det ett djävla pådrag för multikulti - mot den vita svenska mannen
Bold
Därför att brotten i Köln är väldigt grova. De finns inte ens i fantasin hos de flesta
Tino igen.
Citat:
Sexuella trakasserier "förekommer" i alla samhällen, men Sverige har aldrig upplevt systematiska massövergrepp av stora gäng. Det är ett nytt fenomen importerad från utlandet. Att kasta syra i ansiktet på kvinnor eller pressa släktingar att mörda sina egna dottrar är heller inte gamla svenska seder.
Även om någon enstaka förövare hade varit etniskt svensk (vilket inte har rapporterats) så är det just övergreppens skala och aggressivitet som väckt uppmärksamhet. Eftersom det aldrig existerat samhällen utan våld och sexbrott är det enda intressanta i brottsbekämpning just skalan, inte förekomst.

Citat:
Sedan slutligen, om feminismen inte förändrat samhället till det feministerna vill på ynka 30 år ska man ge upp? Det var nog ingen som trodde det skulle vara klart för 30 år sen. Vill man beskylla feminismen för samhällsutmaningarna idag? Är flyktingströmmen feminismens fel? Är händelserna i Köln feminismens fel?
Bold
Du talar som en politiker - helt verklihetsfrånvänd.

Understruket - mediefeministerna verkar själva vara väldigt på om att blanda ihop feminism och antirasism till den milda grad att det senar är viktigare än kvinnorfrid.

Jag ska dränka dig i länkar sedan, men nu är det fredag.
Citera
2016-02-04, 12:20
  #748
Medlem
Gertrud1s avatar
Nu är det Torsdag och siffran 8.4 hittades gällande överpresentation av män vid våldtäkt

FAKTA FÖR SÖDERTÖRNS TINGSRÄTT:

Estimerat antal icke svenskar i våldtäktsfall: 357
Estimerat antal svenskar i våldtäktsfall: 212
Procent icke svenskar: 63 %
Om 20 % av Sveriges befolkning har icke svenska namn så har
SÖDERTÖRNS TINGSRÄTT en överrepresentation med en FAKTOR 8.4

Vid MALMÖ TINGSRÄTT där Invandrare är lika många som svenskar
är faktorn 15.

http://www.gangrapesweden.com/visanamn.php


http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/...-aldre-elever/
Citera
2016-02-04, 12:26
  #749
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Gertrud1
Nu är det Torsdag och siffran 8.4 hittades gällande överpresentation av män vid våldtäkt

FAKTA FÖR SÖDERTÖRNS TINGSRÄTT:

Estimerat antal icke svenskar i våldtäktsfall: 357
Estimerat antal svenskar i våldtäktsfall: 212
Procent icke svenskar: 63 %
Om 20 % av Sveriges befolkning har icke svenska namn så har
SÖDERTÖRNS TINGSRÄTT en överrepresentation med en FAKTOR 8.4

Vid MALMÖ TINGSRÄTT där Invandrare är lika många som svenskar
är faktorn 15.

http://www.gangrapesweden.com/visanamn.php


http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/...-aldre-elever/

Det brukar sägas att de flesta våldtäkterna sker i hemmet, där BO och GM känner varandra. Vore intressant att veta mer specifikt hur "vanligaste scenariot ser ut".

GM, sambo? GM en vän/nära bekant till BO?

Jag undrar verkligen hur pass vanligt det är med våldtäkter där BO inte vet vem GM är. Det får man givetvis aldrig veta i dessa rapporter.
Citera
2016-02-04, 12:35
  #750
Medlem
Gertrud1s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av herrtanke
Det brukar sägas att de flesta våldtäkterna sker i hemmet, där BO och GM känner varandra. Vore intressant att veta mer specifikt hur "vanligaste scenariot ser ut".

GM, sambo? GM en vän/nära bekant till BO?

Jag undrar verkligen hur pass vanligt det är med våldtäkter där BO inte vet vem GM är. Det får man givetvis aldrig veta i dessa rapporter.


Det var ju så förr.
Att man löpte störst risk att bli våldtagen i det egna hemmet av någon man känner väl. Det är inte så längre. Det är vanligare på allmänplats. Och en man som är främmande för offrret.
Jag tror jag har postat länkar från Brå i denna tråd hur det ser ut idag.
Det är skrämmande så det escalerat till att Sverige ligger tvåa i världen statistiskt sett.
Det försökr bortförklaras men det verkar verkligen vara så.
Och det verkar ha att göra med vår undfallenhet att göra.

Vi bevirar det inte från början

http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/...-aldre-elever/

Här hittade
https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...xualbrott.html

Det är inte ett manligt problem. Det är ett sjukt problem. En sjuka som är mer utbredd i vissa kulturer.
http://www.arbetaren.se/2012/11/06/o...nor-i-egypten/

Någon har någonstans visat korrelation mellan invandring och sexualbrott. Och rent grafiskt så höjs staplarna i exakt samma takt.

Att då ta upp det som ett generellt manligt problem är en skymf. Sexism helt enkelt

https://affes.wordpress.com/2012/08/...en-5-valdtakt/
__________________
Senast redigerad av Gertrud1 2016-02-04 kl. 12:52.
Citera
2019-11-24, 11:39
  #751
Medlem
allt.o.ingets avatar
Det här fenomenet med "snälla killar" har sin grund i avkristnandet efter andra världskriget. Människan behöver en andlig kompass för att veta var man ska sätta ner foten och vilken riktning man ska ta. Man hittar i princip inga "snälla killar" år 1900 i Sverige. Dödsstraffet var fortfarande kvar, kvinnor hade inte rösträtt osv.

Men så kom avkristnandet i rask takt och helt plötsligt visste folk inte var man skulle sätta ner foten eller vilken riktning man skulle ta. Då kom socialismen, kulturmarxismen, feminismen, nyliberalismen och talade om att det här är rätta vägen att gå. Det här är nu eran andliga kompass.

Vad gör socialism, kulturmarxism, feminism och nyliberalism med en vilsen mans hjärna? Uppenbarligen väldigt mycket skada. Många män lider enormt under den nya "kyrkan" där man indoktrineras från födseln att man är en bra människa om man inte sätter tydliga gränser gentemot människor i allmänhet och kvinnor i synnerhet.

Det börjar på individnivå och arbetar sig uppåt mot samhällelig nivå.
Citera
2019-11-24, 14:07
  #752
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av fuckedupseriously2
De flesta verkar under rätt förutsättningar växa upp till att förakta kvinnor och delta i att förtrycka dem. Titta på stora delar av världen. Och detsamma gällde i Sverige förut.

Men jag har aldrig kallat en kvinna hora, aldrig tafsat, aldrig snackat grabbigt med kompisarna om tjejer, aldrig behandlat en kvinnlig meningsmotståndare annorlunda än en kvinnlig, aldrig ursäktat en våldtäkt. Skulle aldrig njuta av att en meningsmotståndare blev våldtagen även om jag tyckte att hon var det värsta kräket jag skådat. Jag tycker en kvinna är exakt lika mycket värd som andra, även om hon är porrskådis etc. Jag ser inte ner på en tjej som spelat in en "Gangbang 1000". Visst kan jag ha varit hotfull mot tex nån kvinnlig skribent här på forumet, men jag har aldrig försökt trycka ner någon för att hon är kvinna. Behandlar alla lika. Har aldrig hatat en tjej som dissat mig, stalkat henne. Om en tjej säger att hon inte vill ha mig längre så avlägsnar jag mig bara.

Till råga på allt har jag det dessutom svårt med kvinnor och har alltid haft! Jag har dessutom mått riktigt dåligt över detta men har aldrig börjat hata kvinnor vilket väldigt många i min situation gör. Detta test har inte många genomgått och de som inte gjort det har inte kvalitetssäkrats ordentligt.

Det enda som irriterar mig är att man pratar om "män" som ett problem trots att jag absolut inget har att göra med mäns våld mot kvinnor.

Jag borde inte heller ha så dålig testosteronproduktion vilket skulle kunna förklara en feminisering av mig.

Tror ni inte att man kan vara så? Varför skuldbelägga män som kollektiv?

Jag har också alltid behandlat mina medmänniskor väl, manliga såväl som kvinnliga, alltid visat respekt osv.

Därför tar jag heller aldrig åt mig när tex "antifeministerna" här på forumet sitter och spyr hat över manshatande kvinnor eller "feministerna" eller kvinnor överlag.
Citera
2019-11-26, 00:18
  #753
Medlem
over-unitys avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jenny9
Jag har också alltid behandlat mina medmänniskor väl, manliga såväl som kvinnliga, alltid visat respekt osv.

Därför tar jag heller aldrig åt mig när tex "antifeministerna" här på forumet sitter och spyr hat över manshatande kvinnor eller "feministerna" eller kvinnor överlag.

Sitt inte här och hyckla. Det är ju din hobby att "spy galla" över personer du inte gillar. Är det respekt?

Du är nog den mest respektlösa person jag träffat på detta forum. Som om det inte var nog så ger du dig på psykiskt sjuka också. Usch, jag mår illa.
Citera
2022-11-09, 18:35
  #754
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av over-unity
Sitt inte här och hyckla. Det är ju din hobby att "spy galla" över personer du inte gillar. Är det respekt?

Du är nog den mest respektlösa person jag träffat på detta forum. Som om det inte var nog så ger du dig på psykiskt sjuka också. Usch, jag mår illa.
Jävla djur du är. Jag äter kött varje dag, hoppas du vet.
Citera
2022-11-09, 21:01
  #755
Avstängd
JordenIsPlatts avatar
Bara för att man är snäll behöver man inte vara mentalt vek. Feminister är psykfall så vem bryr sig om deras skuldbeläggande och tar du åt dig innebär det enbart att du failade det kvinnliga shit-testet.

Gå ett helt liv utan att tafsa tycker jag också låter lite märkligt. Den grejen misslyckades väl isåfall alla med redan på dagis.
Citera
2022-11-10, 11:36
  #756
Medlem
ConspiracyEyess avatar
Jag är ledsen, med att vara en "snäll kille" är det sämsta du kan vara om du vill bli uppskattad av kvinnor. Kvinnor säger oftast att de vill ha en viss typ av män, men detta stämmer i princip aldrig. Om du tittar på de män som många kvinnor gillar, kommer du snabbt att inse att de alla har en sak gemensamt, vilket är att de är själviska.

Det är därför kvinnor idag, framförallt feminister, är så frustrerade. De har sprungit omkring i 20 år och pratat om feminism, om hur män borde vara, och om att maskulinitet är fel osv, för att få reda på att de i själva verket inte alls gillar den typen av män de har varit med om att skapa. Så nu lever de i en värld där det finns väldigt få män de faktiskt vill dejta, och med tanke på att kvinnor har uppmanat andra kvinnor i 20 år till att "ligga runt" för att det är "empowerment", har de också insett att de har gett upp sin fördel, vilket gör att de män de faktiskt vill dejta, kan ligga runt hur mycket de vill, utan att de någonsin behöver ingå i ett förhållande.

Dessutom vill de flesta kvinnor endast dejta män med högre utbildning och ett bättre betalt arbete, då det är så kvinnors biologi fungerar. Kvinnor har alltså under de senaste 20 åren gjort allt för att förbli singlar. Detta hade varit förstående om de hade velat vara singlar. Men varenda dag sitter miljoner kvinnor på sociala medier och beklagar sig över att de inte kan hitta en man, och de förstår inte varför. För män är det väldigt enkelt att förstå. Kvinnor har förändrat samhället, men deras biologi, och mäns biologi, har inte förändrats det minsta. Kvinnor vill fortfarande ha traditionella män som bjuder ut dem, betalar för allt osv. Men med tanke på att de inte vill vara traditionella själva, är det givetvis många män som inte går med på detta orättvisa utbytet. Samtidigt går det inte ihop matematiskt. Om alla kvinnor vill dejta män som har högre (eller likartade) utbildningar som dem, och tjänar mer pengar än dem, kommer detta givetvis inte gå ihop om alla kvinnor utbildar sig och arbetar. Det är matematiskt omöjligt. Antingen måste kvinnor släppa sina orealistiska ideal, och verkligen leva "jämlikt", eller så kommer väldigt många människor att vara singlar för resten av sina liv.

Kvinnor attraheras fortfarande av ambitiösa/dominanta män, och män attraheras fortfarande av feminima/undergivna kvinnor som "behöver dem". Men genom att se till att alla kvinnor arbetar, försvinner dessa saker i hög grad. Kvinnor behöver inte män (i varje fall inte lika mycket), och det finns därmed inte mycket anledning för män att vara ambitiösa. Många är det ändå, då de vill tjäna mycket pengar och/eller ligga runt mycket. Men för alla män som bara vill bilda en familj med en kvinna (vilket är majoriteten), blir det hela väldigt märkligt.

De såg det som slaveri att gå hemma medans männen arbetade och betalade alla räkningar. De ville inte ha det så, utan de ville leva precis som män. Så de bytte ut att skaffa barn mot att slava för något företag. Idag har många av dem insett att livet som man suger. Framförallt om du är en kvinna. De flesta av dem kommer att slava för ett företag för resten av sina liv, och aldrig ha en man eller barn. Detsamma gäller givetvis män, men skillnaden är att män definitivt aldrig har velat ha det så här, och att män inte blir lika olyckliga över att inte skaffa barn, då de inte ens kan föda barn.

Jag vet inte om detta stämmer, men här i Sverige skulle det inte förvåna mig det minsta om fler män än kvinnor lever på socialbidrag. Tecknologin har nämligen lett till att traditionellt manliga arbeten inte behövs lika mycket, men traditionellt kvinnliga arbeten, som tex vården, behövs det mer av. Det betyder alltså att idag går många män hemma medans kvinnor arbetar Jag tycker att vi ska fortsätta i denna riktning. Om kvinnor vill ha sex med mig så förväntar jag mig att bli bjuden på en fin middag på en fin resturang, och att jag blir hämtad av en fin bil

Kort sagt, en liten minoritet av män vann (de som ser bra ut och tjänar mycket pengar). Alla andra förlorade. Väldigt lyckat projekt.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback