Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2022-10-26, 09:15
  #97
Medlem
swebarbs avatar
Det läskiga är att han har starka kopplingar till kina och förra året pratade han om hur viktigt den digitala globala bankvalutan är som den äckliga globalist wef svin han är:
Allt handlar bara om total kontroll av varje enskild medborgare och med en digital bankvaluta kopplat till din digitala plånbok kan man spåra varje transaktion i realtid och gör man nåt fel så straffas man precis som credit score systemet dom har i kina som förebild för resten av världen.. vakna för helvete!

Last year, Sunak, who’s on the WEF website, promoted the idea of a centralized global digital banking currency.

Furthermore, his father-in-law is billionaire Narayana Murthy, a tech giant who co-founded Infosys, an official WEF partner.


The current president of Infosys has written for the WEF about the importance of a digital ID.

“This is where digital IDs can help, by allowing banks and smaller lenders to authorise identities and verify transactions in real time,” Joshi said.

https://revealedeye.substack.com/p/n...se-ties-to-wef

Låter detta som han jobbar för folket ? engelsmännen och hela övriga europa kommer få en riktig kalldusch när han driver igenom globalisterna agenda.
__________________
Senast redigerad av swebarb 2022-10-26 kl. 09:17.
Citera
2022-10-26, 09:51
  #98
Medlem
Fyndigt-namns avatar
Citat:
Ursprungligen postat av explorers
Vad tror vi, kommer Rishi Sunak klara av jobbet och hur länge?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...remiarminister


Rishi Sunak blir brittisk premiärminister
https://www.svd.se/a/5BB73X/sunak-ka...remiarminister

Eller Sanook som Biden sa. Sanook är en robot btw
Citera
2022-10-26, 09:58
  #99
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Fyndigt-namn
Eller Sanook som Biden sa. Sanook är en robot btw
Biden vet som alltid vad han talar om.
Citat:
The word “sanuk” (สนุก pronounced sanook as in “look”) in the Thai language, means to have a good time, to have fun, to enjoy oneself and to derive pleasure and joy from something. It is almost a rule of living for Thai people that whatever they do, it has to be sanuk. The concept of sanuk goes beyond having of a good laugh or a good time at a dance or a performance.
https://sanuksanuk.wordpress.com/about/
Citera
2022-10-26, 09:58
  #100
Medlem
Muslimerna i uk måste vara riktigt sura att hedningen sunak har blivit pm. Ett stort finger för upploppet i leicester...
Citera
2022-10-26, 10:13
  #101
Medlem
A black Sheriff!! I hjärtat av dom vitas moderskepp! Nu vänder sig flera generationer i graven, det kan ni ge er faan på.
Citera
2022-10-26, 10:37
  #102
Medlem
Hussefars avatar
Off topic eller ej, men ni måste erkänna att just namnet Rishi Sunak klingar elegant när konsonanterna och vokalerna rullas fram från tungan i en behaglig kompott.
Citera
2022-10-26, 12:00
  #103
Medlem
wwrs avatar
Greta - Elon - Zelensky - Sunak

Upp som en sol, ned som en pannkaka.

De globala hjältarna har kort datum. Greta och Elon är redan uträknade. Zelensky kommer kanske att falla i onåd när alla döda summeras upp efter ett förlorat storkrig om två betydelselösa gränsprovinser. ("Inga förhandlingar. Skicka mer vapen, snart vinner vi.") Sunak kommer att hålla något längre än ett salladshuvud men faller nog efter hårda åtstramningar, kanske redan efter en kall vinter.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-10-26 kl. 12:07.
Citera
2022-10-26, 12:33
  #104
Medlem
fitz-humes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Greta - Elon - Zelensky - Sunak

Upp som en sol, ned som en pannkaka.

De globala hjältarna har kort datum. Greta och Elon är redan uträknade. Zelensky kommer kanske att falla i onåd när alla döda summeras upp efter ett förlorat storkrig om två betydelselösa gränsprovinser. ("Inga förhandlingar. Skicka mer vapen, snart vinner vi.") Sunak kommer att hålla något längre än ett salladshuvud men faller nog efter hårda åtstramningar, kanske redan efter en kall vinter.

Att rysstrollen talar illa om Sunak talar för att han är rätt man på posten.
Citera
2022-10-26, 12:45
  #105
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av fitz-hume
Att rysstrollen talar illa om Sunak talar för att han är rätt man på posten.
Putin är också en global hjälte som bara höll något längre. Men nu har han fallit och Trump klantade sig svårt i slutet av sin ämbetsperiod.

De som alltid ältar om "rysstroll" hittar bara på. Det hör inte hit heller. Detta handlar om Sunak.

Rysslands invasion av Ukraina var åt h-lv-t- fel.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-10-26 kl. 12:49.
Citera
2022-10-26, 13:37
  #106
Medlem
goseigens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Regeringsbildare
Varför är det viktigare att han är icke-vit/indier än vad han bedriver för politik eller vad han har i hjärnan överhuvudtaget?

Har inget emot varken icke-vita eller indier, men när det är allt man talar om börjar man ju fundera. Kollade på SVT nyheter nu på morgonen, och hans indiska ursprung var allt de pratade om, inget om politik. SVT hade till och med en utrikeskorrespondent med live ifrån Indien.

För politikens innehåll betyder det inget, men symboliskt är det intressant.

Utvecklingen har gått ganska snabbt med tanke på att minoriteter från subkontinenten tog plats i parlamentet först på 90-talet.

Dessa människor är inte en homogen massa och personer som Sunak och Braverman tillhör en grupp som inte kom direkt ifrån subkontinenten, utan från andra hörn av imperiet. De hade kommit dit som tjänstemän och handelsmän. När imperiet sedan avvecklades flyttade de till UK.

Dessa människor är oftare hinduer i jämförelse med den grupp som kom direkt från subkontinenten. De är också framgångsrikare, med högre utbildning och liknande jobb som deras familj kan ha haft sedan 100 år.

Muslimerna, som oftare kom direkt från subkontinenten, är inte lika framgångsrika. Som resultat finns det idag också en politisk uppdelning, där muslimerna röstar på Labour och hinduerna på Tories. Det är förstås förenklat, men dessa Tories kan i vissa avseenden vara mer brittiska än många britter, och utgör ingen fara för den stackars vite mannen.
Citera
2022-10-26, 17:54
  #107
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Ja.. Indien tog just över Storbritanniens plats som femte största ekonomi. Ola Bini som kopplades till Assangefallet jobbade för Thoughtworks, ett internationellt företag inom IT-branschen. Det grundades av Roy Singham. han kommer visst från Sri Lanka/kubansk-bakgrund men mycket av nyheterna runt Thoughtworks täcks i indisk press men företaget är amerikanskt. Singham har "vänsterprägel".

Singham har "Singh" i namnet. Alla sikhiska män heter Singh (lejon) (och alla kvinnor heter kaur/prinsessa). Vissa betraktar sikherna som asiens judar. De ägnar sig åt penningutlåning och trots att de inte är så många var Indiens premiärminister länge sikh.

Greta Thunberg stödde bondeuppror i Indien! Det slog lite fel och en person i hennes nätverk blev arresterad. Här bränner uppretade indier Greta-bilder
https://c8.alamy.com/comp/2E9GG92/ne...ws-2E9GG92.jpg

Sikher låg bakom bondeupproren. En svensk akademiker med Singh i namnet har skrivit om Greta. Sikherna mördade Indira Gandhi, bombade Air India, de hade även placerat en bomb på Tokyos flygplats och hundratals omkom när de ockuperade det Gyllene Templet. Bombningen av Air India var den dödligaste terrrorbombningen av flyg före 911. Tamiler mördade Gandhis son, men även sikher var inblandade.

Modi (inte sikhen) sammanträder med sina närmaste rådgivare ...
https://c.ndtvimg.com/2019-10/t0h99t...October_19.jpg

Indien och sikher håller definitivt på att segla upp under radarn. Vem som leder Storbritannien påverkar inte landets skötsel eftersom personen lyder order av andra. Det har Biden bevisat. Men ledaren är en symbol. Den här bilden har nu legat länge på Guardians förstasida. 15 av Sunaks vita kollegor applåderar honom. Han är den ende icke-vita. Ser bra ut i kostym, smal liksom Obama, Lagarde, Pelosi ... Inte rundlagd som Trump, Johnson, Orbán ...

https://snipboard.io/26EcDu.jpg

Tillsättningen symboliserar ju gränsnedbrytande och massinvandring. Han är givetvis utvald för sin hudfärg. Det skapar friktion med invandrare i samhället när en person av invandrarfamilj "styr" landet och är en av landets rikaste. Han fick gräddfil till jobbet när Johnson backade ur och valet ställdes in.

Vad blir kontentan av detta. Kanske att indiska globala nätverk blir allt viktigare samt att Sunak tillsatts för att skärpa motsättningarna mellan invandrare och ursprungsbefolkning. De fyller kanske på med någon motsvarighet till Paludan fast de bränner Bhagavad Gita och motståndarsidan skriker "rasister".

Betänk även att alla västerländska sociala medier och stora techbolag har indier som styr. Kom även ihåg Kamala Harris , Priti Patel mm

Kineserna har +1 miljad och stack i ögonen på Väst fastän befolkningen backar kraftigt.
Indien har +1 miljard och ökar för varje år samt att de är representerade i forna kolonialmakterna , de ses som vänliga men alla vet deras våldskultur och kastsystem mm
Citera
2022-10-27, 20:03
  #108
Medlem
wwrs avatar
Nu har Swami Sanook fått sina order. 2400 EU-lagar som skulle skrotas blir kvar. (Och våra tre fånleende partiledare syns på propagandabilder i alla tidningar. Det går raskt utför nu.)

Rees-Mogg kommer kanske att ersätta Cummins som allmänt suspekt figur.
Citat:
Sunak may deprioritise Rees-Mogg Brexit bill to switch off 2,400 EU laws
https://www.theguardian.com/law/2022...f-2400-eu-laws
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-10-27 kl. 20:06.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback