2022-10-25, 21:31
  #85
Medlem
goseigens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jejkob1
Han har ett OTROLIGT sympatiskt ansikte!!

Ser helt klart ut som en premiärminister och än mer så än clownen Bojo som mer såg ut som jordbruksminister.

Personligen tycker jag att det är lite underligt att någon vill bli boss under rådande omständigheter. Om man tänker långsiktigt på personlig makt kan det vara bättre att låta någon annan ta smällen av det förväntade kommande valnederlaget.

Men men, Rishi är väl övertygad om att han kan fixa problemen, trots att det är uppenbart att Brexit helt har misslyckats och att Labour förmodligen kommer vinna nästa val.

Han verkar ta sin religion seriöst och äter inte nötkött och dricker inte heller.
Citera
2022-10-25, 22:20
  #86
Medlem
DierotePilles avatar
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Jag vågar inte säga om han är tillsatt för att ta smällen åt Boris eller om han är den nye Obama och ytterligare ett steg mot globalt, nyliberalt, företagsstyrt kaos.

Skulle man offra ryktet hos den förste icke-vita premiärminstern med att han kastas på soptippen efter en kall vinter?

Den första kvinnliga, icke-vita amerikanska vice-presidenten blev iofs en katastrof.

Jag fruktar Sunak är en global nickedocka vi får dras med ett tag, men vi får se.

...

Det kanske är den bilden man vill förmedla av invandrarna. De är egentligen oduglingar och terrorister som försöker ta över våra länder. De har kommit för att orsaka splittring, inte för att bli som vi, då hade de inte behövt komma alls.
Han är inte den förste icke-vita premiärministern.

Den förste var judiske Benjamin Disraeli
Citera
2022-10-25, 22:50
  #87
Medlem
Cliff.Booths avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DierotePille
Han är inte den förste icke-vita premiärministern.

Den förste var judiske Benjamin Disraeli

Och Boris Johnson är turk...

https://www.youtube.com/watch?v=2e5eqzTs5Cc

Citat:
Residents in Boris Johnson's ancestral Turkish village 'proud' of his election as UK PM

Där fick du något att fundera på...
Citera
2022-10-25, 23:19
  #88
Avstängd
InteriorDecorators avatar
Medlem i WEF och har tidigare startat en hedge fund som är en av de största investerarna i Moderna.
Citera
2022-10-26, 00:10
  #89
Medlem
Lantbruks avatar
Ironiskt att en man med indisk bakgrund blir premiärminister för Storbritannien (och dessutom med det primära uppdraget att rädda landets ekonomi) 75 år efter att Indien blev självständigt från det brittiska kolonialväldet.
Citera
2022-10-26, 03:51
  #90
Medlem
Madagascars avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Cliff.Booth
Listan på de närmaste medarbetarna börjar ta form:

https://docs.google.com/spreadsheets...N7zKI/htmlview

Sheridan Westlake är lite speciell...

Listan på den nya regeringen:

https://order-order.com/2022/10/25/reshuffle-live-9/Min favorit... Ser fram emot några grymma anföranden. Det börjar bra:

https://order-order.com/2022/10/25/r...ainer-tory-mp/
Intressant.

Mer om detta här:
https://www.theguardian.com/politics...ing-government
Citera
2022-10-26, 06:11
  #91
Medlem
Regeringsbildares avatar
Varför är det viktigare att han är icke-vit/indier än vad han bedriver för politik eller vad han har i hjärnan överhuvudtaget?

Har inget emot varken icke-vita eller indier, men när det är allt man talar om börjar man ju fundera. Kollade på SVT nyheter nu på morgonen, och hans indiska ursprung var allt de pratade om, inget om politik. SVT hade till och med en utrikeskorrespondent med live ifrån Indien.
__________________
Senast redigerad av Regeringsbildare 2022-10-26 kl. 06:17.
Citera
2022-10-26, 06:13
  #92
Medlem
provinsen-taiwans avatar
Russell Brand är som vanligt spot on: https://www.youtube.com/watch?v=6uKibtKuSe8
Citera
2022-10-26, 07:02
  #93
Medlem
wwrs avatar
Det folk noterar i tider av massinvandring är att man har tillsatt en indier som landets ledare. Han manipulerades till positionen genom att de övriga politikerna inte ställde upp i val mot honom utan drog sig ur. Folket/partimedlemmarna hade röstat på Johnson och inte på Sunak.

Tillsättningen utgör bara den sedvanliga, globala hatagendan.

En stenrik, indisk kostymnisse kommer nu att genomföra kraftigt impopulära åtgärder med de europeiska kriserna som motiv. Hatet mot invandrarna kommer att öka.

I Sverige har vi haft iraniern Farmanbar som energiminster medan vi fört en urusel energipolitik med höga priser och försenad utbyggnad av kärnkraft. Nu får vi en kvinna som energiminster. Invandrare och kvinnor är två grupper som används för hatspridning och uppsplittring av samhället.

Att sprida hat i samhället är helt grundläggande för EU och andra organisationer med global agenda när de försöker fjärrstyra Sverige och andra länder. Vi måste ligga i inbördes konflikter annars kommer vi att ta tag i Sverige och bygga upp landet igen.

Polisen tillåter uppenbart olagliga hatkampanjer som t.ex. bedrivs av Paludan. Han tillåts bränna koraner vilket utgör uppenbar hets mot folkgrupp. Självklart är det inte tillåtet. Det skulle t.ex., med rätta, inte vara tillåtet att bränna judehattar. Hatbrott kan motivera straffskärpning men Paludan åtalas inte ens. Hatspridning är ett av den globala diktaturens centrala vapen.

Den globala agendan är katastrofal för de länder som utsätts för den. I Sveriges fall innebär agendan att landet fjärrstyrs från Bryssel och används som en spelpjäs av globala diktatorer. Varje land som utsätts för den kastas i inre konflikter för att inte kunna ta tag i sin egen situation. Ett land under globalt styre måste helt enkelt fungera dåligt, annars hotar landet den globala diktaturen som kontrollerar politikerna. Alla försök till förbättringar motarbetas eftersom de innebär att landet stärks och folk kan ta tillbaka kontrollen över landet. Därför kraschar Sverige och Storbritannien kan vara på väg.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-10-26 kl. 07:39.
Citera
2022-10-26, 07:08
  #94
Medlem
ProfessionalOnlys avatar
Spiken i kistan på en 500-årig Anglo-Saxisk dominans i världen. Historien upprepar sig själv men denna gång utan krig eller större motstånd. En Indisk oligark leder nu öriket på dekis. England har väl nedrustat sig själv i liberalismens namn och jakt på just dominans. Man får väl anta att den vita européen är snart porträtterad som den svartmuskige araben eller negern. Kristendomen är också långt gången när vår kyrka inte ens längre förkunnar att vår kristna tron är den enda sanna tron och kramar "schwartze" muslimer.
Citera
2022-10-26, 07:50
  #95
Medlem
WheelofFortunes avatar
En konsekvens av Brexit. Detta är också strategiskt eftersom landet vill förhandla fram ett frihandelsavtal med Indien.

Brexit är och har alltid varit en anti-vit agenda. Det handlar här om att man samarbetar mer med "commonwealth", t.ex. Indien och Pakistan och mindre med andra Europeer. Allt medan konservativa som Meloni och Duda i EU flyttar fram sina positioner.

I Storbritanninen finns inte ens ett parti där man diskuterar utomeuropeisk etnicitet. Man hade bara Brexit-partiet lett av Nigel Farage som hatade andra Europeer. Grattis. Nu har iaf England färre tyskar och framförallt polska byggarbetare. Nu kan England äntligen hänge sig 100% åt samarbete med och massinvandring från den Tredje Världen.

"Sonen från Inden har besegrat det Britiska imperiet". De är ärligt talat ganska öppna med sina intentioner.
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/s...egrat-imperiet
__________________
Senast redigerad av WheelofFortune 2022-10-26 kl. 07:52.
Citera
2022-10-26, 08:24
  #96
Medlem
wwrs avatar
Att Sunak är indier är en följd av Brexit. Hade landet varit kvar i EU hade ministrarna kommit från Mellanöstern istället, som t.ex. vår tidigare, oduglige energiminister.

I EU har man även flyktingkris och verkliga problem med stora mängder invandrare som inte integreras och kostar samhället massor. Storbritannien har stramat upp sin immigrationspolitik med poängsystem. Politiker på den nivån följer bara en agenda. Sunak är bara en symbol.

SvT som förmodligen berömmer sig för integrering uppfattar tillsättningen som ett krig mellan Indien och Storbritannien!
Citat:
"Sonen från Inden har besegrat det Britiska imperiet".
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/s...egrat-imperiet
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-10-26 kl. 08:41.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback