• 1
  • 2
2022-07-06, 17:41
  #13
Medlem
smygrasistens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Cykelbarnen
Ja eftersom Sverige då är med i en allians, NATO kan uppfattas som ett hot inte bara av ryssar.

USA's armé ockuperar ju bara 3/4 av alla länder i världen, vore roligt att veta mer om deras verksamhet här om de haft någon. Varför alliera sig med öst som har alla naturtillgångar när man kan bilda global armé med världens största och mest älskade fredsskapare?

Tack vare att man utsatt de egna soldaterna för obligatoriska vaccin och massa bögpropaganda, så har alla normala personer lämnat/sållats ut.
Citera
2022-10-05, 00:04
  #14
Medlem
Vi har ju redan sett sprängdåden mot de ryska gasledningarna! Låt vara att eftersom svenska Säpo tagit hand om undersökningen, och avspärrat ett gigantiskt område kring centrum, vi väl knappast kan vänta oss annat resultat än "ryssen gjorde det!"

(Anm: Om svenska marinen, i ett läge av hög vaksamhet verkligen missade en sådan operation från främmande makt inom svensk ekonomisk zon tycks det mig som ett inkompetensbevis av högsta dignitet!)
Citera
  • 1
  • 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback