2022-09-25, 12:33
  #349
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Även om det låter märkligt är detta vad som nu sker.

Ryssarna tar sin bit av Ukraina och EU använder detta som svepskäl för att kasta Europa in i en ny kris där prisstegringar ytterligare försvagar medlemsländerna, vilket EU kommer att utnyttja för att försöka ta total kontroll.

Lyckas planen kommer Ukraina, Sverige och de övriga länderna gradvis att upphöra existera.


Det som kan rädda världen är att i historien visar att alla konstlade riken faller till slut .
Usa är ett sådant exempel som kommer att falla till slut.
Citera
2022-09-25, 12:34
  #350
Medlem
TrazanSatanssons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Starback
Tyvärr verkar postfascister vinna valet i Italien också. Men jag vill ändå peka på att der Layen är ute och hotar italienska väljare aka EU-medborgare som eventuellt röstar "fel". När ska hon hota andra EU-medborgare som tänker fel?

Inget snack om saken. Med der Layen vid rodret styrs EU i en totalitär riktning vad är det för fel på der Layen? Är hon helt enkelt maktgalen? Att just hon av alla människor rackar ner på Putin blir allt obegripligare.
Du har väl hört den gamla klyschan ”The answer to 1984 is 1933”? Hur kan man inte ha sett detta komma?

EU har sakta rört sig mot en äkta fasciststat medan narrativet hela tiden handlat om att ”EU-motståndare är fascister”. Det är så genomskinligt att man får en stroke när man diskuterar med en medelsvensson då denne på fullt allvar menar att ”krig är fred” (Ukraina) och ”frihet är slaveri” (Corona och censuren av det fria ordet).

Att ”okunnighet är en styrka” har vi nu fått lära oss den hårda vägen. Folk har frivilligt röstat för detta.
Citera
2022-09-25, 12:42
  #351
Medlem
Stones avatar
Godmorgon Världen P1, utmålade valet som en säker vinst för ett post fascistiskt parti. När det kommer till kritan är det väl bara ett socialkonservativt parti som vill ha begränsad invandring.
Citera
2022-09-25, 12:56
  #352
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PedalFot
Det som kan rädda världen är att i historien visar att alla konstlade riken faller till slut .
Usa är ett sådant exempel som kommer att falla till slut.
Men de diktatoriska krafterna lär sig för varje gång. Så extrem massinvandring och kulturutplåning som nu sker har knappast använts tidigare. Digitaliseringen ökar de globalas effektivitet, makt och övervakning.

I USA tillämpades massinvandring som maskerades som slavhandel. Sedan lät man "de förtryckta slavarna" göra uppror och samhället destabiliseras fortfarande av Black Lives Matter och liknande. USA ter sig som en koloss på lerfötter men räknas fortfarande som #1.

EU har aldrig attackerat så hårt som nu med flyktingkris, klimatkris, Corona, energikris, prisstegringar ...

EU har pumpat in pengar i Ukraina sedan frigörelsen. (EU är Ukrainas största bidragsgivare sedan 1992.) Kommissionen säger att man gör detta för att skapa lugn. Givetvis har man, tillsammans med USA:s färgrevolution 2014, istället skapat krig.

Hade tysk (+svensk+...) knowhow förenats med ryska naturresurser hade världen förändrats. Det fick aldrig ske.

Twilight over Europe - The Fourth Reich revealing its true colors
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-09-25 kl. 13:23.
Citera
2022-09-25, 13:00
  #353
Medlem
det verkar som om eu bestämmer mer och mer över medlemsländerna?

jag undrar om det är eu som bestämmer även i sverige vilka partier som får ingå i en regering?

vad är det för verktyg tanten pratar om?

https://www.youtube.com/watch?v=47QZ6PoHl44
Citera
2022-09-25, 13:03
  #354
Avstängd
EU är ett globalistiskt projekt. En del i den internationella socialismen. Givetvis så kommer de inte bara stå och se på när folket för göra sin röst hörd. Socialism är elitens politik och folket ska bara hålla käften. Det har klargjorts med all tydlighet.
Citera
2022-09-25, 13:26
  #355
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av klinkerhofen
det verkar som om eu bestämmer mer och mer över medlemsländerna?

jag undrar om det är eu som bestämmer även i sverige vilka partier som får ingå i en regering?

vad är det för verktyg tanten pratar om?

https://www.youtube.com/watch?v=47QZ6PoHl44

Troligtvis valfusk i stil med Dominions röstmaskiner i USA.
Citera
2022-09-25, 13:30
  #356
Avstängd
Barentss avatar
Underbar backlash i Italiens val på den flinande Leyens tal.
https://www.youtube.com/watch?v=6Os-...=MichaelHeaver
Hon har helt enkelt hjälpt högern i Italien till en stor valseger. Jag spekulerar i att EUs hantering av Polen och Ungern på samma sätt gör att de länderna blir ÄNNU mer motsträviga, en vanlig reflex hos människor som känner sig trängda och nertryckta. För att nå människor måste man tvärtom vara empatisk och vinna deras respekt och förtroende.

Ursula von der Leyen är helt enkelt en katastrof för EU. En kvinnliga ledare som lämnar efter sig en katastrof, vem kunde trott. Sannolikheten att hon sparkas så småningom räknar jag som 80-90%. Redan när hon tillträdde satte jag samma siffror.
Citera
2022-09-25, 13:33
  #357
Avstängd
Barentss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Starback
Inget snack om saken. Med der Layen vid rodret styrs EU i en totalitär riktning. Vad är det för fel på der Layen? Är hon helt enkelt maktgalen? Att just hon av alla människor rackar ner på Putin blir allt obegripligare.
Hon lider av samma problem som t.ex Biden i USA. De är kvar i den gamla "woke-bubblan" när allting i världen förklaras med svart och vitt, och den ena sidan är "ond" och måste störtas och själv är man God. Vi i västvärlden måste bli av med sådana politiker. Man kan inte vara politiker om man inte lärde sig något av t.ex flyktingkrisen 2014.
Citera
2022-09-25, 13:40
  #358
Medlem
TrazanSatanssons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Jiiimpan
Man ska aldrig ge en kvinna makt då de inte kan hantera det.
Rätt kvinna kan hantera saker 10 gånger mer effektivt än en man. Tyvärr krävs det en man för att städa upp efteråt men vill man få saker att hända är kvinnan ”rätt man” för jobbet. Det handlar om prioriteringar gällande kort- eller långsiktiga mål. En kvinna passar inte som general men hon är en skoningslös lägervakt. Det gäller bara att få henne att förstå vilket läger hon tillhör.

Den söndrande feminismen existerar enbart för att det gagnar mäktiga mäns intressen, låt oss därför inte dra mannens potentiellt mest effektiva allierade över en kam. Vi har alla samma fiende, globalisten som bara tar och inte ger någonting tillbaka.
Citera
2022-09-25, 13:53
  #359
Medlem
PedoJoeBidens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Vistula
Troligtvis valfusk i stil med Dominions röstmaskiner i USA.
Visst är det så.
https://www.bitchute.com/video/kTdBbMZ31CFP/
Citat:
We have put together, and you guys did it for President Obama’s administration before this, the most extensive and inclusive voter fraud organisation in the history of American politics

Frågan är om detta system är redo att rullas ut internationellt, kanske italienarna hinner ha ett riktigt val innan det nya systemet är på plats.
Citera
2022-09-25, 14:01
  #360
Medlem
trailblasers avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Pleiadesz
(FB) EU hotar kapa Schweiz eltillförsel om de inte gör allt som EU säger

Gillar många saker med EU men sista årens utveckling är alarmerande.

En annan sak som är intressant i sammanhanget var när EU erbjöd sig skicka frontex till Polsk-Vitryska gränsen men Polen tackade nej inte bara i grad av att dem litar på sig själva men det kändes som de inte skulle lita på att Frontex skulle göra det dem skulle snarare tvärtom.

Du gillar många saker med EU säger du. Nämn gärna några. Det enda jag kommer på är att man kan surfa som hemma på mobilen inom EU.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback