Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2022-09-09, 20:34
  #241
Medlem
Krimkolls avatar
Om exempelvis M och L ska ha ministerposter i sin värld, då ska SD ha det också. Dom kan glömma sina poster om inte SD får det vårt parti ska ha också. SD ska ha migrationsministerposten, justitieministerposten och talmansposten och ordförandeposter i en rad utskott som valresultatet berättigar enligt praxis vid en valseger på söndag kväll.

Plus att SD framför allt ska ha enormt genomslag i politiken i partiets kärnfrågor och gällande alla frågor och poster som budgeten behandlar vilket är all politik och alla prioriteringar där Sverigedemokraterna alltid tänker prioritera svenska folket och svenska medborgare först i varenda fråga och i varenda fall som kommer upp till diskussion och förhandlingar.
Citera
2022-09-10, 15:39
  #242
Medlem
Krimkolls avatar
Han har gjort strålande debatter och intervjuer inför valet Jimmie Åkesson. Han är den överlägset mest statsmannamässiga personen av kandidaterna. Han är väldigt omtyckt bland många svenskar och särskilt bland lite äldre personer som uppskattar hans lugn och starka förmåga i samtal och debatter just. Han har ju till och med vunnit flera debatter där han delat segern flera gånger och i båda slutdebatterna på TV4 och i SVT.

Är helt säker likt många andra på att han hade blivit en fantastisk statsminister. Han är mest som vanligt folk och har sunda vettiga åsikter och förståelse för vanligt folks situation vilket dagens regering och dess ministrar så uppenbart saknar överhuvudtaget.
Citera
2022-09-10, 17:07
  #243
Medlem
senhackarens avatar
Varför ska vi ha en statsminister som låter som han drukigt upp ett helrör till frukost?
__________________
Senast redigerad av senhackaren 2022-09-10 kl. 17:23.
Citera
2022-09-10, 19:44
  #244
Medlem
Krimkolls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av senhackaren
Varför ska vi ha en statsminister som låter som han drukigt upp ett helrör till frukost?

Pratar du om Haggan eller? Tydligare alkoholisttant finns ju inte i det här landet. Hes och jävlig ständigt.

Jimmie Åkesson ska bli statsminister för att han har rätt politik, haft rätt i alla viktiga frågor senaste mandatperioderna där alla andra har haft fel och förstört vårt land och för vårt samhälle och för vår befolkning. För att han är oerhört populär inom stora väljargrupper och omtyckt för sitt lugn och sin debattstil och hur han är vid intervjuer och samtal. Jimmie Åkesson är älskad av många svenskar och av många äldre väljare. Han är mest statsmannamässig av kandidaterna och håller sig alltid saklig till skillnad från andra.

Han är därmed en lämplig statsminister som förtjänar att utnämnas till sådan till skillnad mot andra med sina usla beteenden och sitt usla facit senaste mandatperioderna där Andersson gjort bort sig i 8 år där landet bara blivit sämre och sämre och där Kristersson gjort bort sig som minister i Reinfeldt-regeringen dessförinnan. Det är Jimmie Åkesson som har haft rätt och stått i opposition mot dessa destruktiva samhällsförstörande regeringar som mest drivit enorm massinvandring till Sverige som skapat hundratals ghetton fyllda med invandrare från främst mellanöstern och afrika och där man importerat en enorm masskriminalitet vårt land aldrig tidigare skådat som drabbar svenska folket oerhört negativt och destruktivt och skapar otrygghet i vårt land för vårt folk på ett sätt som vi aldrig önskat.

Då svenska folket aldrig tillfrågats om massinvandringen och dess följder och konsekvenser överhuvudtaget och där den enorma majoriteten absolut inte vill ha den här politiken gällande massinvandringen och den importerade masskriminaliteten som plågar Sverige och dess befolkning senare decennierna och fortsatt även nu och framöver tills någon kan vilja komma till rätta med detta och fatta dom beslut som krävs, vilket Sverigedemokraterna tänker göra genom att sätta Sverige och svenskarna först, alltid och konsekvent.
Citera
2022-09-10, 20:01
  #245
Medlem
NoTruces avatar
Så här är det: Om SD får flest röster av det borgerliga block som sägs vilja bilda regering bör Åkesson bli statsminister, liksom Uffe bör bli det om M får flest röster. Får KD flest röster (extremt osannolikt) ska väl Ebba bli statsminister. Så borde det funka i alla fall.
Citera
2022-09-10, 23:21
  #246
Medlem
Krimkolls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av NoTruce
Så här är det: Om SD får flest röster av det borgerliga block som sägs vilja bilda regering bör Åkesson bli statsminister, liksom Uffe bör bli det om M får flest röster. Får KD flest röster (extremt osannolikt) ska väl Ebba bli statsminister. Så borde det funka i alla fall.

Ja, i många länder har man också den respekten mot valresultatet, väljarna och folkets val och röst. Men inte i Sverige av någon anledning. I dom flesta änder vore det självklart att det största blocket i en konstellation har en särskild respekt och tillfrågas först i diverse aspekter som denna angående statsministerskapet. Det vore absolut det naturliga att Jimmie Åkesson hade tillfrågats först och att han samarbetspartier stöttar honom, men i Sverige kan man tydligen inte hantera sådant och bete sig som vuxna människor överhuvudtaget.
Citera
2022-09-11, 11:54
  #247
Medlem
Krimkolls avatar
Sverigedemokraterna kan i princip kräva vad man vill gällande ministerposter, statsministerposten, talmansposten, vice statsminister, ordförande i utskotten med mera. Om SD står på sig finns ingen som kan hindra att SD får positioner som vilket annat parti i blocket som helst. Framför allt ska Sverigedemokraterna få igenom mycket stora delar av sina kärnfrågor gällande massinvandringen och masskriminaliteten.

Även gällande välfärden och gällande äldre har SD många krav, även gällande sjukvården, tandvården och gällande hemlösa har SD krav som ska respekteras. Utöver det ska varenda budgetpost förhandlas, vilket i slutändan är all politik som ska ha Sverigedemokraternas stöd för att kunna läggas fram, genomföras och verkställas av en regering där Sverigedemokraterna ingår eller har ett mycket starkt avgörande inflytande och makt över all politik och särskilt i viktiga frågor för Sverigedemokraterna.
Citera
2022-09-11, 17:09
  #248
Medlem
Krimkolls avatar
Jimmie Åkesson är statsminister för minst 1,5 miljoner väljare efter valresultatet ikväll.
Citera
2022-09-11, 18:28
  #249
Medlem
twoeggss avatar
Även om Jimmie vill bli statsminister, så tror jag inte han kan bli det. Tror det blir för svagt underlag för att han ska släppas fram. Vilka kan tänka sig släppa fram JÅ, KD och möjligen Moderaterna? Ingen chans att L släpper fram honom. Det håller inte. Ulf Kristersson har mycket bredare stöd och skulle säkert till och med kunna bilda en mittenregering.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback