Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2022-09-03, 00:34
  #913
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Krimkoll
Nej, precis. Det är väl ett jävla problem däremot, att försök till valpåverkan, desinformation, lögner och vinklingar från regeringspartiet och media ges ut som sanning, sedan skiter man i att det inte stämde och var felaktigt. Man publicerar ingen rättelse, ingen ursäkt. Istället fortsätter man veva på det fast man nu vet att det var uppenbart felaktigt. Det är skamligt hur dessa sjuklöverpartiledare inte tar tillbaka sina felaktiga ord och ber om ursäkt för sina grova övertramp i och med denna desinformation och smutskastning från S och media. Man bör absolut inte gå på något dom skriver, man kan vänta sig att allt är felaktigt, lögner och desinformation med försök till valpåverkan.

Jag orkar inte bli upprörd längre, de bara ljuger. Ytterligare exempel som ständigt kommer upp som är rena lögner:

Åkesson skrev debattartikel om att muslimer är det största utländska hotet. Det var Aftonbladets rubriksättning på en debattartikel med ett annat innehåll.

Att sverigedemokrater ska ha jagat invandrare med järnrör. Den stora skandalen som jag såg det var att Erik Almqvist använde "hora" som skällsord. Det andra var som filmen visade lögn.

Att Trump ska ha beordrat stormningen av capitolium.

Att Åkesson inte kunde välja mellan Biden och Putin. Lyssna på vad han sa.
Citera
2022-09-03, 16:20
  #914
Medlem
Krimkolls avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Hejhejvidica
Det största stödet kommer från osäkra väljare och då är sossarnas bidrag bra för SD.
Hur tänker sossarna när dom försöker spela skenheliga och ska ta i tu med invällarna.
Detta som dom samtidigt gör allt på alla språk för att flirta med blattarna.

https://www.youtube.com/c/socialdemokraternas/videos

Språken är så många att jag inte orkar skriva dom.

Det sossesvinen sysslar med är ju valfusk med valboskap manipulation av valet. Man tar in miljoner invandrare, hundratusentals mellan varje val, där man vet att dessa typer av invandrare från främst mellanöstern och afrika i ghettona röstar till 80-90% på S. Utan detta tillflöde mellan varje val hade man ju minskat betydligt mer än man gör. Nu går man mot sitt sämsta val återigen på kanske 27-28%, men utan tillflödet hade man ju varit långt under 25%.

Hur har M kunnat acceptera den här utvecklingen i 35+ år? Det gör ju att S kan säkra makten med detta valboskap i val efter val så ökar det deras chanser kraftigt. Tänk om det varit tvärtom att SD haft makten att importera en miljon väljare som man vet kommer rösta på partiet, vilket jävla liv det hade blivit då. Då hade man talat om valfusk och att det påverkar valet. Men det gör det ju nu, med S-regeringens enorma massinvandring där hundratusentals blir röstberättigade mellan varje val och är S uppenbara valboskap vilket alla tänkande människor förstår och kan se med sina egna ögon.
Citera
2022-09-04, 17:42
  #915
Medlem
Krimkolls avatar
Inför det förra valet var det händelser som när mer än 80 bilar brann i Frölunda i Göteborg i en attack som filmades av övervakningskameror. Det visade sig senare vara kriminella invandrare som var i konflikt med kommunen och polisen som det alltid handlar om. Man hade blivit störda av polisens närvaro och arbete mot narkotikan. Det blev hur som helst stort i valrörelsen. Självklart skyllde idioterna från vänsterpartierna och media på Sverigedemokraterna där det såklart inte fanns någon som helst koppling till partiet överhuvudtaget.

Nu har vi nya händelser som skett senaste dagarna i närtid till valet nästa söndag.

Oroligheter på gång i Rosengård? Har varit en del skottlossningar och bilbränder den senaste tiden?

Citat:
Flera bilar i brand i Rosengård

Flera bilar har stuckits i brand i Rosengård i Malmö under natten mot tisdagen.

Det rör sig om tre bilar på en plats, och två bilar på en annan plats i stadsdelen.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...edEntry=946223

En lång serie, nio stycken, bränder anlagda i Kristianstad. Oroligheter på gång?

Citat:
Nio bränder i Kristianstad

Räddningstjänsten har larmats om flera bränder runt om i Kristianstad under natten. Det första larmet kom in klockan 03.29 om en brand i en mindre byggnad.

Det är oklart om det finns något samband mellan bränderna.

– Med tanke på att de har inträffat så pass nära i tid och så nära geografiskt, det rör sig om de centrala delarna av Kristianstad, så får man titta på det. Det är en märklig omständighet, säger Evelina Olsson, presstalesperson hos polisen i region Syd.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a...edEntry=947900

Två olika garagelängor uppbrända, 16 bilar förstörda. Oroligheter på gång i Tyresö?

Citat:
16 bilar i brand i garagelängor i Tyresö

Under natten har det brunnit kraftigt i två garagelängor i Tyresö i Stockholm.

Räddningstjänsten uppger att minst 16 bilar är kraftigt brandskadade.

– Brandorsaken är okänd, men det finns misstanke om att bränderna är anlagda då det är två separata byggnader som brunnit, säger vakthavande befäl Patrik Johansson.

https://www.expressen.se/nyheter/16-...ngor-i-tyreso/

Kraftig brand i kyrka i Växjö efter att Rasmus Paludan varit i staden, branden är anlagd. Kyrkan från 1860-talet kunde inte räddas och brann ned. Islamistiskt dåd att bränna ned kyrkan? Kraftig ökning av vandaliserade kyrkor bland annat i Målilla, Hultsfred och på Gotland där 25 kyrkor drabbats och fått låsas och stängas. Möjligt samband med demonstrationen?

Citat:
Kraftig brand i kyrka – stort pådrag

En brand har brutit ut i Sjösås nya kyrka norr om Växjö på lördagen – kyrkan från 1800-talet kommer inte gå att rädda, skriver TT.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats.
– Det brinner kraftigt, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.

Senare meddelade räddningstjänsten att kyrkan, från 1860-talet, inte går att rädda. Försök har gjorts för att ta sig in i den brinnande byggnaden för att få ut dyrbara inventarier, skriver Smålandsposten. Några ljusstakar och broderier har kunnat räddas innan man behövde backa ut från den brinnande kyrkan.

https://www.expressen.se/nyheter/kra...-stort-padrag/
Citera
2022-09-05, 12:46
  #916
Medlem
Krimkolls avatar
Flera nya skjutningar senaste dagarna, med tre allvarligt skadade män efter att ha skjutits med flera skott och hittats av polisen på dessa platser som var i Göteborg och i Sollentuna och Hallunda utanför Stockholm. Även en lång rad skottlossningar in i lägenheter och villor senaste dagarna. Där det var personer inne i dessa bostäder när dom besköts utifrån med flera skott rakt genom fönstren.
Citera
2022-09-06, 16:06
  #917
Medlem
Krimkolls avatar
- Mätningarna ser bra ut där Novus, Demoskop och Sifo har SD runt 20-20,5%.
Ipsos har SD på 22%.
Sentio har SD på 24%.

En bra grund att stå på inför söndagen när valdagen nu närmar sig med stormsteg. SD22!!

- Skjutningarna fortsätter med mängder skadade och oskyldiga som skadats vid skjutningar. Även skjutningar in i lägenheter och bostäder så gott som varje natt den senaste tiden.
Citera
2022-09-08, 20:19
  #918
Medlem
Krimkolls avatar
- Alla större mätningar och institut har SD på 20-21% just nu vilket ser rimligt ut gällande väljarstödet inför valdagen på söndag som nu närmar sig med stormsteg.

- SD får mycket uppmärksamhet i media dessa dagar och synlighet är generellt bra och en styrka, syns man så finns man och det är ofta bra att stå i centrum som det allt annat cirkulerar kring. Man märker desperationen och hysterin hos vänstern och i media överallt just nu.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback