• 1
  • 2
2022-08-25, 10:00
  #13
Medlem
Citat:
Meanwhile, countries at the epicentre of the crisis are in far more dire straights, with politicians in Germany expecting that they may be forced to deal with gas riots during the winter that will make earlier COVID lockdown protests look like a “children’s birthday party” by comparison.

De verkar ha missat barnkalaset som de holländska bönderna håller på med. Sri Lanka var med om ett eget barnkalas för inte så länge sen. Våra ägare fortsätter att accelerera motsättningarna för att krossa verkligheten för att kunna bygga upp en bättre verklighet.

Kom ihåg att Macro och kompany blir bara rikare och rikare och ser sig själva som de självklara gudarna i den marxistiska utopin. Jag undrar om Trotsky tänkte samma sak... Det är bäst att öppna era hjärtan och träna på att äta insekter.
Citera
2022-08-25, 12:52
  #14
Medlem
htdgs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av hjaelploskille
Ja man kan ju hoppas att kapitalismen och tillväxtekonomin har gjort sitt men folk lär tyvärr glömma det, gemene man är fortfarande miljardärens fotsoldat och tror att snart, snart, snart så kommer även han komma upp dit.

Folk är så jävla dumma, de kommer konsumera sig själva till döds som små lemmlar hellre än att försöka förstå problemet och titta utanför sin lilla låda.
Citera
2022-08-25, 14:31
  #15
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Brassens
Kommer han att bli sannspådd?

Vilket europeiskt land blir först med upploppen?
Jaha, Frankrike har väl alltid varit synonymt med kravaller så inget nytt under solen. Fransmännen är otroligt lätta att reta upp med "fel" politiska beslut. Men allt återgår ju alltid till vardagen förr eller senare.
Så det var ju inga braskande nyheter precis.
Citera
  • 1
  • 2

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback