Vinnaren i pepparkakshustävlingen!
2022-06-14, 12:34
  #325
Medlem
Janos avatar
Citat:
Ursprungligen postat av offlife
Ja precis, ensam kvar är du med alla dina landsmän från Syrien och Afrika
Mina landsmän från syrien och afrika säger du? Trodde bara mina landsmän kunde vara de som kommer från samma land som mig. Tydligen är det till och med folk från olika kontinenter. Man får ta och tacka. Inte varje dag man lär sig något nytt från Flashback
Citera
2022-06-17, 06:42
  #326
Medlem
wwrs avatar
Nu har Zelensky uppträtt som hologram i Paris och tiggt pengar. Han verkar känna sig som en ukrainsk Luke Skywalker. Han skall också skapa en digital regering vid en konferens!
Citat:
Hologram Zelenskiy promises Ukraine will defeat ‘the empire’

He told a crowd of hundreds at the VivaTech trade show that he was offering technology firms a unique chance to rebuild Ukraine as a fully digital democracy.

He asked for help on the terms of lend-lease – the way in which the United States helped the Allies during the second world war, offering aid without payment but on the understanding that hardware would be returned.

“It’s unusual for presidents or heads of government to use a hologram to address people but this is not the only aspect of Star Wars that we are putting into practice,” he said.

“We will defeat the empire too,” he said, likening Russian forces to the enemy in Star Wars.

He said the government would lay out the specifics of a plan that would create a digital government at a conference in Switzerland in the coming weeks.

“No other country in the world will offer you such a chance to use the most advanced technologies at a state level,” he said.
https://www.theguardian.com/technolo...eat-the-empire
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-06-17 kl. 06:48.
Citera
2022-06-26, 05:14
  #327
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Nu har Zelensky uppträtt som hologram i Paris och tiggt pengar. Han verkar känna sig som en ukrainsk Luke Skywalker. Han skall också skapa en digital regering vid en konferens!

https://www.theguardian.com/technolo...eat-the-empire

Utmärkt liknelse! (det är som sagt hans självbild och ego det handlar om)

Han dök upp på storskärm på Glastonbury också, Englands största och mest traditionsrika pop-/rockfestival. Kommentarerna på Youtube till detta från festivalbesökare och andra är inte nådiga, det märks att många har börjat tröttna på hans ständiga viggande och predikande.

Kommer han att dyka upp som Gubben i Lådan även i Almedalen?
__________________
Senast redigerad av HepCat-X 2022-06-26 kl. 05:18.
Citera
2022-07-05, 11:28
  #328
Medlem
wwrs avatar
Där kom den. Dom är så fräcka att dom kommer att begära samma belopp som för Corona, men nu räknat i dollar. Samma resultat, 7500 miljarder kronor. Coronapaketet försatte Europa i skuld som våra barnbarn måste vara med och betala till år 2058. Coronapaketet bidrog till att orsaka ekonomisk kris i Europa. Nu kommer ett liknande paket.
Citat:
Ukraine lays out $750bn ‘recovery plan’ for postwar future
Volodymyr Zelenskiy says process of recovery will allow his country to deepen its links with Europe
https://www.theguardian.com/world/20...postwar-future

Euron har rasat och skiljer nu mindre än en 50-öring från dollarn så de använder väl dollar för säkerhets skull innan euron imploderar totalt.

Corona recovery plan - 750 miljarder euro
Ukraine recovery plan - 750 miljarder dollar

Fem gånger så mycket som en EU årsbudget. (om de inte trissat upp den med på sistone)Ryssland skall givetvis betala.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-07-05 kl. 12:23.
Citera
2022-07-05, 12:08
  #329
Medlem
Kievregimen är verkligen kungar på att utfärda Nigeriabrev. Först utlovar USA 40 miljarder dollar i stöd på ett bräde - mest till militärt stöd - sedan begär Zelensky 7 miljarder dollar i månaden för att fortsätta KREEEGAH, sedan börjar han kräva 750 miljarder dollar i framtiden för att bygga upp landet. Och allt detta beskrivs som om det väre Västs moraliska skyldighet?? Är Zelensky EU:s hemlige finansminister eller någonting?
__________________
Senast redigerad av HepCat-X 2022-07-05 kl. 12:14.
Citera
2022-07-05, 12:21
  #330
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av ElonRuskpricks
Juden Zelensky har fått storhetsvansinne.
En bedragare som har hittat sin Super Griff.

Om man jämför Zelenskys agerande, och hans anspråk på sina värdar och enablers, med t ex general de Gaulle under andra världskriget så är skillnaden avgrundsdjup. Zelensky beter sig som en småskurk som har snackat in sig i en annans hus och sedan står och använder en mix av kommandon, smickar och halvt förtäckta hotelser för att få värdfolket att lyda. Faktum är ju att Ukraina har varit totalt beroende av utländska pengar och investeringar redan under flera år före det här upptrappade kriget, utan västöiga pengar och gåvor hade de varit bankrutt flera gånger om, men det bekymrar inte Zelensky ett ögonblick. Han bara trappar upp sina krav.

Ukraina går på en stadig gasledning av utländska pengar och resurser, och dessa pengar, vapen, resurser och mutor försvinner i ett svart hål för att aldrig synas till igen.
__________________
Senast redigerad av HepCat-X 2022-07-05 kl. 12:33.
Citera
2022-07-05, 12:31
  #331
Medlem
loisloiss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av PedoJoeBiden
https://sverigesradio.se/artikel/ytt...ligt-anstallda
Borde han få dom pengarna?
Var tror ni dom pengarna kommer hamna i slutändan när väst slutar bry sig om Ukraina?
Hur mycket skulle ni vara villiga att betala för en selfie med honom?
Borde Zelensky sätta sig utanför Ica och säga "hej hej"?
Pengarna kommer att hamna i ukrainska oligarkers fickor som vanligt. Det har redas startas kamp vem som får pengarström för ”återbyggnad av Ukraina”. Kirill Timoshenko är en av de som vill bossa över västpengar.
Citera
2022-07-05, 12:31
  #332
Medlem
wwrs avatar
Låt de som har pengarna betala den här gången. Både EU och Sverige har ju slut på pengar och är redan i skuld. Vi skulle bli tvingade att låna igen. Corona-lånen måste våra barnbarn vara med att betala ända till år 2058. Låt de vi lånar av vara solidariska och betala denna gång. De har ju i alla fall pengar. Det vore rättvist. Både våra och EU:s pengar är ju slut.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-07-05 kl. 12:35.
Citera
2022-07-05, 12:35
  #333
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Låt de som har pengarna betala den här gången. Både EU och Sverige har ju slut på pengar och är redan i skuld. Vi skulle bli tvingade att låna igen. De förra lånen måste våra barnbarn vara med att betala ända till år 2058. Låt de vi lånar av vara solidariska och betala denna gång. De har ju i alla fall pengar. Det vore rättvist. Både våra och EU:s pengar är ju slut.
Kan de inte bara skicka honom en ukrainsk sedelpress i stället, så får han trycka så mycket av sin egen valuta han vill, på eget bevåg?
Citera
2022-07-05, 12:39
  #334
Medlem
Blot-Svens avatar
Citat:
Ursprungligen postat av HepCat-X
En bedragare som har hittat sin Super Griff.

Om man jämför Zelenskys agerande, och hans anspråk på sina värdar och enablers, med t ex general de Gaulle under andra världskriget så är skillnaden avgrundsdjup. Zelensky beter sig som en småskurk som har snackat in sig i en annans hus och sedan står och använder en mix av kommandon, smickar och halvt förtäckta hotelser för att få värdfolket att lyda. Faktum är ju att Ukraina har varit totaly beroende av utländska pengar och investeringar redan under flera år före det här upptrappade kriget, utan västöiga pengar och gåvor hade de varit bankrutt flera gånger om, men det bekymrar inte Zelensky ett ögonblick. Han bara trappar upp sina krav.
De Gaulle = genialisk statsman. Zelensky = kungen på att utfärda Nigeriabrev (får medge att jag flinade ordentligt åt den formuleringen). Lite cyniskt känns det ju, men det verkar inte bättre än att kriget blev rena jackpotten för Kiev. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om de tappert inväntade ryssen med alla dessa pengar, bidrag, medlemskap, snabbspår mm. hägrande framför ögonen.

Har för mig att det finns källor på att Ukraina förklarat sig beredda att ta sig an Darth Vader i utbyte mot förmåner. "Om vi vinner får vi gå med i Nato och Ukraina blir en stormakt" — något åt det hållet.
Citera
2022-07-05, 12:41
  #335
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av loislois
Pengarna kommer att hamna i ukrainska oligarkers fickor som vanligt. Det har redas startas kamp vem som får pengarström för ”återbyggnad av Ukraina”. Kirill Timoshenko är en av de som vill bossa över västpengar.
Zelensky är en Moonraker i ordets ursprungliga betydelse: en skojare som låtsas att han kan ta ner månen.
Citera
2022-07-05, 12:47
  #336
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Blot-Sven
De Gaulle = genialisk statsman. Zelensky = kungen på att utfärda Nigeriabrev (får medge att jag flinade ordentligt åt den formuleringen).

Mmm, likheten mellan hans metod och Nigeriabrev slog mig för några veckor sedan, jag är också nöjd med den formuleringen. En annan egenhändig favorit är denna: Zelensky är världshistoriens störste Grifter.

De Gaulle har jag mycket stor respekt för, både som framsynt statsman och som talare.
Citera

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Det är enkelt att registrera ett nytt konto

Bli medlem

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här

Logga in