2022-06-18, 00:05
  #757
Medlem
Parongatans avatar
Den yngsta killen i kvartetten fick skyddat boende i Kalix när hotbilden mot honom var som störst. Sedan återkom han till Göteborg och har bott i Eriksbo sedan dess.

För- och efternamn går att lista ut genom att fylla i det namn som saknas på respektive rad. Nu kör vi!

Geeet reeeeady to rumble! The incredible and former boxer world champion Iiiiiroooon _____ Tyson

Nice bike you got there! Is that a Harley __________?

Killen är ett fullkomligt nervvrak idag. Han har tränat en hel del, men äter alldeles för mycket socker och fett för att kroppen ska bli den han önskar. Stenhård, stor och rippad. Han gör allt han kan för att verka och se livsfarlig ut. Innerst inne är han bara en liten rädd prick.

Men han tuffar på och försöker nog att leva så lugnt som möjligt. Är osäker på om han hade någon kontakt med de lite tuffare hojkillarna. Men han äger en båge själv. Jag tror att han gör allt för att verka bad, så att ingen ska få för sig att angripa honom.
Citera
2022-06-18, 13:43
  #758
Medlem
siljaeuropa94s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Umpalavemang
Om inte de skyldiga har pengar så kan myndigheterna ta kontakt med kronofogden som gör utmätning av tillgångar som de skyldiga gärningsmännen har för att driva in skulderna.
Okej-men nån skrev ju här i tråden att skulderna hade avskrivits. Skuldavskrivning är väl annars nåt som är svårt att få tycker man.
Citera
2022-06-29, 04:48
  #759
Medlem
Har alltid tyckt att Sverige har alldeles för låga straff.

Du kan mörda idag och lätt komma undan med 3-5 år om du inte tom blir frikänd (host host Mats Alm).

Här är ett typexempel där man kunnat statuera exempel med extremt hårda straff men istället får samhället betala genom att GM:s begår nya brott.

Var gms födda i utlandet - utvisning. föräldrarna - straffa även dessa då de uppenbarligen brustit i sitt ansvar och uppfostran. Var föräldrarna födda i utlandet - utvisning.

Nu skrattar kanske några åt mig men återkom gärna om/när ert barn dör i brottsammanhang. 63 människoliv skojar man inte bort hursomhelst.

Dessa tragiska personer kommer bara hitta på nya rackartyg o förstöra för fler människor. Det bästa för alla vore om de satt inspärrade på obestämd tid.

Och personligen är jag lite brydd och besviken att ingen av de drabbade blattarna utkrävt hämnd ännu.

Kanske är de smartare än vad jag är och väntar till gms barn är 14-16 år och slår till då. Öga för öga tand för tand som de brukar säga.

Off topic: apropå hur mesigt svenskt rättsväsende är inklusive polisen. En polis blir ihjälskjuten men inga vidare åtgärder att tala om. I Brasilien hade man vänt upp och ner på hela området och skoningslöst straffat de skyldiga med bihang, dvs hela gänget. Se Guds stad. Men man kan gladeligen skjuta ihjäl en utvecklingsstörd kille, i ryggen till råga på allt.

Nä fy fan. Det bästa är att hålla sig så långt ifrån skiten som möjligt
__________________
Senast redigerad av DurexPlayHeat 2022-06-29 kl. 04:51.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback