Google och Bing blockerar över 100 000 sökord

flashback.se

Sökmotorerna Google och Bing kommer att blockera över 100 000 sökord. Syftet är att hindra spridning av otillåtet material, och då främst barnpornografi. Till en början berörs endast engelska sökord, men inom ett halvår ska sökord på sammanlagt 158 språk blockeras.

Läs hela artikeln
  • 9
  • 10
2013-11-23, 20:22
  #109
Medlem
Mystiqes avatar
Citat:
Ursprungligen postat av TorrentLover
Om jag tycker om att kolla på folk som blir nedslagna och efterfrågar sådana filmer är jag medskyldig. Samma sak med pedofiler. Ser du på barnporr och efterfrågar sådant material blir du medskyldig till att barn faktiskt blir kidnappade och utnyttjade. Konsumtion av barnporr ökar ju eterfrågan på nya bilder/filmer och därmed nya övergrepp.
Sedan håller jag inte alls med alef-noll. Internet bör, och ska, vara en öppen kommunikationsmöjlighet utan att myndigheter övervakar dig.

Glöm inte bort även t.e.x media branchen som vill ha bit av kakan (m.a.o. hela kakan).
Citera
2013-11-25, 08:42
  #110
Medlem
StraightToHails avatar
Citat:
Ursprungligen postat av HenrikLarsson99
Ixquick blir nog en bra ersättare till google, även om de är holländare! Det är synd att man måste ha google+ på youtube.

Vadå måste ha? För att göra vad?
Citera
2013-11-29, 22:57
  #111
Medlem
L.V.X.s avatar
Testade några olika kombinationer med Google och duckduckgo, och i princip alla kombinationer med ordet "jailbait" är borta från Google. "Jailbait" och "barely legal" är som de flesta säkert vet termer som ofta används inom porrbranschen, och betyder då kvinnor som är 18+ men ser unga ut. Helt laglig porr, alltså. Jag kan inte påstå att jag är förvånad. Andra kombinationer som "amateur teen" ger fortfarande en del träffar på Google.

I princip alla webcamforum är också borttagna från Google, oavsett om de tillhör de mer "tveksamma" eller de som snabbt raderar "olämpligt" material.
Citera
2013-12-05, 14:50
  #112
Medlem
[complex]s avatar
Glömt att kommentera denna artikel. Tycker detta var helt rätt gjort utav google och Bing. Helt rätt.
Där får dom lite credz även om dom tvingar på Youtube användare G+..
Och Microsoft/Bing. Bra gjort.
Citera
2022-05-23, 01:55
  #113
Medlem
GormDenGamles avatar
Nu är Bing igång igen.
Citat:
Microsoft Bing accused of censoring searches for Chinese politicians, pornstars, and people named 'Dick'

https://www.windowscentral.com/micro...-china-accused
Citera
  • 9
  • 10

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback