• 2
  • 3
2022-03-25, 16:09
  #25
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Skynetsnemesis
Trump!? Vad har du rökt?


Att folk fortfarande tjatar om Trump är ganska komiskt, kan det vara så att de vill flytta fokus från sina egna misslyckanden?
Ska bli kul och se deras psykbryt när Biden och co åker in för riksrätt i höst 😅
Citera
2022-03-25, 16:17
  #26
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Diamondgrit
Det är snäppet bättre än så. Zelensky var skådis innan han blev president, och spelade i en TV-serie där han föreställde just Ukrainas president. Gissa vad manusförfattarna till serien har för jobb numera.

Japp, så är det..

Har sagt det förut och säger det igen.

Zelenskyj hade den mest genialiska politiska kampanjen. 😉

Att folk köper allt detta får mig att vilja spy dock.
Citera
2022-03-25, 16:23
  #27
Medlem
afvongreves avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Testoject
Sjukt att de som hyllar Zelenskyjs inte vet ett jota om honom. Riktigt äcklig typ.
Ja han har drabbats av storhetsvansinne. Nu ska hela världen engagera sig. De har ju redam fått massor med hjälp, miljarders miljoner och nu ska tydligen Sverige bygga upp Ukraina igen. Tur att vi har råd. Eller har vi?
Citera
2022-03-25, 17:38
  #28
Medlem
Någonting är galet med Zelenskilj...
Citera
2022-03-25, 18:34
  #29
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Testoject
Att folk fortfarande tjatar om Trump är ganska komiskt, kan det vara så att de vill flytta fokus från sina egna misslyckanden?
Ska bli kul och se deras psykbryt när Biden och co åker in för riksrätt i höst 😅
Ungefär min tanke där. Det går inte bra nu när man inte kan säga "orange man bad"
"Putin man bad?" Nä, inte lika roligt
Citera
2022-03-25, 18:37
  #30
Medlem
jori9900s avatar
Citat:
Ursprungligen postat av HepCat-X
Det var en personlig replik från mig till just Lucas. Vi har ofta synts till i samma trådar tiidigaee, men då på USA-forumet.

Att Trump gärna ville exploatera korruptionen i Ukraina, och försöka dra nytta av Zelensky personligen, det är ju annars välkänt.


vad svamlar du om?

Var har du dina bevis eller ljuger du?
Citera
2022-03-26, 13:28
  #31
Medlem
FedupFlorences avatar
Finns det något politiskt resonemang eller diskussion som är nyanserade i sin hållning till Zelensky och till hans tal till riksdagen? (Läs- och poddtips alltså.)
Citera
2022-03-26, 17:50
  #32
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Manskahahusvagn
Varför ska man demonstrera för Ukraina? Varför välja sida? Varför inte bara demonstrera för freden?

Varför välja sida? Kanske för att den psykotiske dvärgen i kreml har inlett anfallskrig mot en suverän nation?

Vad var sovjetunionen? En kommunistisk diktatur som styrdes med järnhand från Kreml, där oppositionella och oliktänkande förföljdes, fängslades, skickades i Gulag, eller mördades av den ondskefulla regimen. Där folket levde i misär (den socialistiska politiska eliten givetvis undantagen).

Vad är ryssland av idag? En kleptokrati som styrs med järnhand från Kreml av den enväldiga diktatorn putain, som bekant är f.d. KGB överste. Ett land där oppositionella och oliktänkande (inklusive journalister som rapporterar om oegentligheterna) förföljs och mördas av regimen. Där folket lever i misär (den putainska politiska eliten givetvis undantagen).

https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...lled_in_Russia
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...assassinations

Kan man lita på putain? Enligt the Russian–Ukrainian Friendship Treaty garanterades Ukraina (av ryssland) att dess gränser skulle vara okränkbara, att ryssland skulle respektera landets territoriella integritet, samt att båda länderna inte skulle använda sitt territorium för att skada det andra. Detta bröt givetvis putain och anhang mot redan 2014 när Krim invaderades, och annekterades.

https://en.wikipedia.org/wiki/Russia...endship_Treaty

Den sinnessjuke putain håller sig uppenbarligen inte till ingångna avtal och går inte att lita på i något som helst hänseende.

putain är paria i den civiliserade världens ögon så länge han lever. ryssland är paria vis-a-vis den civiliserade världen så länge putain lever och regerar i egenskap av landets diktator.
Citera
2022-03-26, 18:59
  #33
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Zelenskys senaste tal. 13.00 fredag. Vill att hela världen går ut o demonsterar.
Precis samma idioti som Greta som hade global klimatmarsch samtidigt. Vi kan inte marschera till fred eller få oljebolagen att lägga ned. Det kan bara stora aktörer uppnå. Vi bara jagar upp oss utan att någon bryr sig. Se hur Greta misslyckades trots hela massmedia bakom sig.

Zelensky måste omedelbart lägga ned vapnen innan fler dör. Sverige och USA får inte skicka fler vapen till krigförande länder. Det strider även mot våra regler.

När folk slutat dö så måste det internationella samfundet vidta kraftfulla åtgärder för att stödja Ukraina så att landet återfår sitt (relativa) oberoende. Ryssland måste fås att ta hem trupperna.
Citera
  • 2
  • 3

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback