2022-02-07, 09:19
  #13
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Nunjapiznes
Helt rätt. Det är för övrigt inte apartheid när kvinnor utesluter män. Det är bara rätt.

Män stinker och tar plats. Och saknar sunt förnuft. Dessutom förbrukar de generellt fler kalorier, och vi måste tänka på miljön och vara energisnåla.

Hoppas att en riktig man snart uppfinner pillret som garanterar kvinnlig avkomma så vi slipper det manliga patriarkala gisslet en gång för alla. Det behövs bara en man per hundra kvinnor, för befruktningens skull.

Ska denna enda mannen få idka samlag med samtliga eller enbart donera spermier? Jag hade nog vägrat om jag skulle få sitta och dra en runk hela tiden! Fast ligga så alla 100 skulle bli gravida skulle kanske ge hjärtstillestånd? Ingår det blåa piller till mannen? Om en kvinna är asful måste även den honan knullas? Har väldigt många frågor om din lösning! Underhåll?
Citera
2022-02-07, 09:44
  #14
Medlem
DevilsDens avatar
Separation, dela upp folk i fraktioner, politik, media, feminism, liberalism.

För att man ska attackera varandra istället för att enas. Man måste inse att vi alla är (en) att spela med i systemet innebär att du attackerar dig själv, mänskligheten.

Så länge vi delar in oss i grupper får vi något som liknas vid en separation. Enda sättet att förändra är att genom oss människor förändra utgången av systemet som går igenom oss.

Enas, kontakt, finns inga yttre lösningar utanför dig själv. Inifrån är svaret, och förändringen måste gå igenom oss människor.
Citera
2022-02-07, 10:08
  #15
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av wwr
Välkommen tillbaka apartheid: Vänsterpartiet håller skilda möten för män och kvinnor!
Separatism för att skapa kaos.

Det är naturligtvis helt sjukt hur man försöker kasta samhället i konflikt genom att hetsa män och kvinnor mot varandra istället för att betona samarbete, eller hur? Att dela folk i grupper och kasta dem i konflikt är en av de mest centrala metoderna för att skapa kaos i samhället så att politkerna kan manipuleras av EU utan demokratisk inverkan.

Greta Thunberg gör samma sak. Hennes organisation hetsar unga kvinnor mot äldre, i synnerhet män. Hennes Fridays for Future tillåter inte personer över 25 att vara medlemmar. Organisationen betraktas som utgörande klimataktivister från hela världen men när de representerar vid World Economic Forum i Davos gör de det genom 5 unga tjejer:
https://www.theguardian.com/world/20...ed-photo-davos
När de demonstrerar i Stockholm har de 6 unga tjejer i täten, 5 "etniska". Uppenbar diskriminering.
https://imgur.com/Z2UaizW

Vad bör man göra för att minska all gruppbildning, segregation och istället öka samarbetet?

https://www.tv4.se/artikel/3LeTwoGUY...n-aer-historia

Moskéerna är väl en förebild. T.o.m. i Storbritannien är 1/4 av moskéerna stängda för kvinnor. Har tjejerna tur får de sitta i en skrubb på sidan om.

https://www.bbc.com/news/uk-56937289

Kvinnor får inte besöka "det heligaste" vid Klagomuren i Jerusalem. DNA-test före giftermål med judiska tjejer.

Väkommen multiseparation i svensk politik. Vänstern går givetvis först.

Apartheid är tillbaka. De främsta skyttegravarna grävs utefter ras, kön och ålder. Diet/vegetarianism börjar komma in.

Inte Aparheid, det är inte strukturella eller institutionella hinder de försöker motverka, utan kompetens och kompetenshirrarkier, precis som de andra marxistiska avvarterna.

Svaga och odugliga som tillskansar sig makt utifrån "klass"... slutar alltid i svält och elände.
Citera
2022-02-07, 10:11
  #16
Medlem
wwrs avatar
Viktiga religioner i Sverige, förutom kristendom är ju islam och judendom. Invandrarna är ofta muslimer och invandringen underblåses av judiskt ägda media. Dessa religioner diskriminerar ju till förmån för män. Kvinnor får sitta på sidan i moskéerna om de alls får komma in och vid Klagomuren i Israel får kvinnor stå på sidan. Vår ärkebiskop är däremot givetvis en kvinna.

I Sverige hade vi ju lite bättre jämlikhet under kanske 60-80-talen, ungefär. Men nu börjar man alltså återinföra apartheid. Det sker efter det att samhället blivit feminisktiskt. Regeringen har uttalat att den är feministisk, den för vad den kallar en feminisktisk utrikespolitik etc.

Så nu när man skapat ett samhälle som diskriminerar mot män verkar man planera att skilja upp grupperna igen.

Men nu ställer man männen under kvinnorna i Sverige. Islam och Judendom bedriver däremot inte den diskrimineringen utan behåller stabilitet i sina grupper (och familjer) och kan fortsätta spridas över världen genom att påstå att de förföljer varandra (och blir förföljda av kristna och andra) och måste fly hit och dit.

Orsaken att männen trycks ned är självklart att det var män som byggde Sverige och många andra länder som fungerade bra och hade någorlunda jämlikhet. Skall nu EU och andra internationella krafter ta över så måste männen ställas åt sidan för att kunna krossa nationerna.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-02-07 kl. 10:36.
Citera
2022-02-07, 10:48
  #17
Medlem
holmiums avatar
Vänsterpolitik resulterar med säkerhet i både apartheid och i praktiken försämrad jämställdhet.
Just detta vänsterutspel handlar om könsrelaterad segregation och om att gå bakåt.
Citera
2022-02-07, 11:18
  #18
Medlem
Verkar mer som Islam.
Citera
2022-02-07, 11:51
  #19
Medlem
wwrs avatar
Jag hade trott att feministiska partier i sig är olagliga ur diskrimineringssynpunkt. Men jag har inte studerat juridiken. Men när ett feministiskt parti dessutom förvisar männen till separata möten så får vi hoppas det är olagligt i Sverige.

Om någon startar ett vit makt-parti så trodde jag det var olagligt, speciellt om icke-vita måste hålla möten separat.

Greta Thunberg gör ju så med äldre (över 25 år) som måste mötas separat. Hon besöker själv aldrig de mötena.
__________________
Senast redigerad av wwr 2022-02-07 kl. 11:54.
Citera
2022-02-07, 12:59
  #20
Moderator
Strix m/94s avatar
Likartade trådar hopfogade.

Strix/Mod
Citera
2022-02-07, 13:37
  #21
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av jan2021
V skulle ju slopa identitetspolitiken och bli vanliga Vänsterpartister igen, lögn, lögn, och åter lögn de fortsätter som vanligt.
Från partiledningen verkar det genuint och de har en okej analys av problemet och förstår nästan vad som behövs. Men de blev överkörda av medlemmarna. Svårt att vara vettig när majoriteten har huvudet i arslet.

Får se var det landar men de har låtit identitetspolitik få så stort utrymme att det kan bli svårt att bli av med nu.
Citera
2022-02-07, 16:04
  #22
Medlem
wwrs avatar
Citat:
Ursprungligen postat av erskungligahoghet
Från partiledningen verkar det genuint och de har en okej analys av problemet och förstår nästan vad som behövs. Men de blev överkörda av medlemmarna. Svårt att vara vettig när majoriteten har huvudet i arslet.

Får se var det landar men de har låtit identitetspolitik få så stort utrymme att det kan bli svårt att bli av med nu.
Men denna åtgärd att skilja män och kvinnor. Har partiledningen tagit avstånd från den? Annars står ju partiledaren för apartheid.
Citera
2022-02-07, 16:08
  #23
Medlem
Andra partier har ju könsseparatistiska kvinnoförbund inklusive SD. Vänsterpartiet vill ej ha könsseparatistiska förbund och istället gjort denna lösning med ett möte på 1 timme på kongressen.

Vem är mer könsseparatistiska, SD eller Vänsterpartiet? Jävla högermuppar.
Citera
2022-02-07, 16:08
  #24
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Wowbagger2000
Ja, det går de kört med länge. Jämställdhet när det är som finast!

Om jag inte missminner mig ska det finnas en tråd om det. Lite könsskillnader var det dock, män fick inte träffas i grupp utan kvinnlig övervakning och styrning.
Citera

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback