• 6
  • 7
2021-07-12, 15:58
  #73
Medlem
Bajslukts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Perlmutter
Är du efterbliven? Engelska huliganer har skapat mer kaos på hemmaplan än utomlands genom åren. Även under hemma em 1996.
Kul att svenskar spelar oskyldiga. Ni har ju för fan hoppat in på fotbollsplaner och sparkat ner en heltt oskyldig dommmare bakifråm i ryggen haha. Och hånat eran landslagshjälte föt att ha cancer. Ni är så jävla vidriga😁
Falska äckliga svenskar från lilleputtsland.
Men så går det när en inte har något annat att vara stolt över. Mer än att ni har snyggare tjejer som blir våldtagna av negrer utan att ni vågar öppna käften era värdelösa antivita skitstövlar.
Vilket härligt verklighetsfrånvänt inlägg.

Engelska fotbollshuliganer görs narr av i hela världen. Nuförtiden är de "payment jumpers" och taniga tonåringar med förstora märkeskläder. Efter att nya lagar infördes och man spärrade in folk i flera år, som hade varit med i huliganfighter, så dog i princip scenen ut i England.

Det går inte att jämföra Englands huliganer de senaste åren med något annat land. De är värdelösa.

I övrigt är Engelsmän de största mupparna någonsin. De blir totalt överkörda av pakistanier och negrer. De finns massiva pedofilringar där invandrare säljer små brittiska barn. Ingen gör något åt saken. Alla deras stora städer, förutom Liverpool, är helt styrda av invandrare. London, Manchester, Birmingham, Leicester osv.

Så att påstå att svenskar blir våldtagna av negrer, i jämförelse med England, är ju helt efterblivet. Med det sagt så har du uppenbarligen aldrig varit i England, på sin höjd bott på ett hotell i två dagar på main street.

Jag har bott i England i flera år, och det är ett riktigt jävla skitställe. Hela landet är totalförstört av pakis, negrer och WT. Hela deras medelklass är WT.

Sverige är helt värdelöst och suger på alla tänkbara sätt. Men kom inte och påstå att England är bättre än Sverige, din lilla wannabe.
2021-07-12, 15:59
  #74
Avstängd
Citat:
Ursprungligen postat av Perlmutter
Italienarna hånade nog dem. Men ni svenskar kan ju få frun våldtagen utan att ni höjer handen. Vem som helt kan gå på stan och klubba ner svensksr utan att ni gör ett skit.

Så att bli hånad ser du som samma sak som att få frun våldtagen?

LOL

Britter är vidriga. Värre än romer. De är europas zigenare.
2021-07-12, 16:00
  #75
Medlem
Bajslukts avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Einzelgaenger
Britter är vidriga. Värre än romer. De är europas zigenare.
Jag håller med dig till fullo. Riktigt lågstående människor.

Var än i Europa jag befinner mig, så är det inte en jävel som gillar Engelsmän.
2021-07-12, 16:10
  #76
Medlem
HejaFinlands avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Esrum
Selv når de vinder,overfalder de jo modstandernes tilskuere,familier med børn etc. https://nyheder.tv2.dk/udland/2021-0...oder-i-england

Usch vilka svin, de borde aldrig få spela på hemmaplan igen. Det är ju farligt för de andra lagen och deras fans. Eller om man bara råkar bo i England.
2021-07-12, 16:17
  #77
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Perlmutter
Som att du ens bryr dig. Helt plötsligt låtsas du bryr dig om poliser och manliga europeiska fotbollsupportrar. Men vad har svensken för alternativ när han är helt värdelös på idrott och hoppades kunna slå ukraina med hjälp av tur. Några fans av 100 000 kunde inte sköta sig så straffa alla andra. Svensken med sin lilla grisnäsa trånghudade micropenis som pratar. Varför lever ni bara genom andras lycka och olycka, skäms ni inte, var är hedern?
Microkukarna och grisnäsorna lämnade vikingarna kvar på er lilla stenplätt så försök inte gubben.
2021-07-12, 16:19
  #78
Medlem
tdlefnierreguss avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Perlmutter
Italienarna hånade nog dem. Men ni svenskar kan ju få frun våldtagen utan att ni höjer handen. Vem som helt kan gå på stan och klubba ner svensksr utan att ni gör ett skit.

Är inte du svensk? Eller är tillhör du gruppen som våldtar och klubbar ner svenskar?
2021-07-12, 16:26
  #79
Medlem
Rad-i-Kalles avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Burkgurka
Samma sak gäller förstås för den som besöker England som för alla andra länder. Man tar seden dit man kommer och den som tycker "jag gör väl som jag tycker att jag borde få göra" är helt enkelt korkad.

Oavsett om det handlar om att springa runt med svensk flagga i Irak några dagar efter att Vilks ritat Muhammed-karikatyrer, sjunga armenska folksånger i Baku, gå i Pridetåg i Moskva, eller gå runt med bortatröja i England efter en fotbollsmatch. Vi kan tycka vad vi vill om vad som är rätt och fel, men den som tar seden dit de kommer råkar sällan ut för trubbel medan den som provocerar löper större risk att råka ut för otrevligheter.

I England är säkerheten runt fotbollsmatcher ofta mycket bra organiserad. Har varit på mängder med matcher överallt i England och aldrig sett annat än mindre tramsbråk någon enstaka gång. Bortafans slussas ut säkert och hamnar aldrig med hemmafans efter matcherna. Dvs annat än om de av olika anledningar själva avviker från områden som polisen kan kontrollera. T ex genom att som igår istället för att följa med den polisbevakade italienska supportergruppen välja att beblanda sig med de engelska fansen, och dessutom utan att hålla låg profil.

Nej, jag försvarar ingen slagskämpe. Men man måste f-n förstå att inte provocera lokalbefolkningen när man är på annan ort eller i annat land. Även när man själv anser sig stå för de moraliskt bästa värderingarna.

Om någon fick en bruten näsa för sitt tilltag så är det trots allt ganska lindrigt och 49 arresterade i en stad med över 10 miljoner invånare är faktiskt inte så många.
Håller i stort med dig. Men den polisbevakade supportergruppen är troligtvis de italienare (ca 1000) som fått resa dit från Italien. De fick också komma in på arenan nån timme innan övriga. Pga pandemirestriktioner hade de typ 12 timmar på sig från ankomst till hemresa.
De italienare som ”beblandade” sig med brittiska supporters är sannolikt hemmahörande i England.

Nu är detta en final i ett internationellt mästerskap och turnering, och inte en match mellan två rivaliserande klubbar eller länder. Hade det inte varit för pandemin hade man säkert sett supporters från andra länder som gått på matchen (en final) bärandes sitt lands tröja.

Att vinnarens supporters vill fira är inte så konstigt - och det ska de kunna göra utan att behöva smyga. Att britterna varit överladdade och även buat ut italienarna under matchen (ett buande som i sig dock inte är ovanligt i samband med matcher mellan olika lag överallt, dvs det är inget specifikt engelskt fenomen), får lite kängor tillbaka är inget att gå bananas över.
__________________
Senast redigerad av Rad-i-Kalle 2021-07-12 kl. 16:30.
2021-07-12, 16:28
  #80
Medlem
TrazanSatanssons avatar
Citat:
Ursprungligen postat av DrMurdoch
Eller så lyfter vi oss från det djuriska och ser till att bli bättre civiliserade människor som inte låter våra drifter styra våra handlingar.
Våra drifter styr alla våra handlingar. Så gott som allt du gör i livet bottnar i att du vill ligga, dock sker tankeprocessen i flera led så det kanske inte är helt uppenbart för dig.
2021-07-12, 16:28
  #81
Medlem
HejaFinlands avatar
Citat:
Ursprungligen postat av Perlmutter
Italienarna hånade nog dem. Men ni svenskar kan ju få frun våldtagen utan att ni höjer handen. Vem som helt kan gå på stan och klubba ner svensksr utan att ni gör ett skit.

Du är som en usel engelsk fotbollshuligan själv.
2021-07-12, 16:31
  #82
Moderator
vfs avatar
Inget för Fotbolls-EM 2021: matchprat /Mod
  • 6
  • 7

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback