2021-06-14, 20:20
  #253
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av Porterbiff
Bra resultat för Sveriges del skulle jag säga. Nu är det tre istället för två som gör upp.
Hur är det bra menar du? Bästa hade varit kryss, då har vi störst chans att ta andraplatsen.
2021-06-14, 20:41
  #254
Medlem
DidierDrogba02s avatar
Såja dags att visa spanjorna att Falukorv är bättre än paella, Abba bättre än Luis fonsi trots han är från Puerto Rico men de pratar spanska så det är samma skit.
2021-06-14, 20:42
  #255
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av TheNerfHerder
Hur är det bra menar du? Bästa hade varit kryss, då har vi störst chans att ta andraplatsen.

Slovakien är sämsta laget i gruppen, åtminstone på pappret. Att de vinner mot Polen är positivt, för Sverige ska vinna mot Slovakien. Då har vi Slovakien-Spanien och Polen-Sverige kvar, med Sverige på 3 poäng, Slovakien på 3 poäng och Polen på 0. Guldläge, räcker med kryss, kanske till och med målskillnad om man sätter ett par extra mot slovakerna.
2021-06-14, 21:02
  #256
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av realist1
Det spanska laget är nog bra, men långt ifrån det stjärnspäckade laget såg ut för 3-4 år sedan, håller Sverige första 20 en hörna eller frispark med Danielsson sätter 1-0. Spanjorerna går bananas och öppnar upp för kontringar där Berg friställer en springande Isak 2-0 spanien får in en reducering i slutet och matchen slutar 1-2, rycker inte alls det är orealistiskt 🤪

Har svårt att ifrågasätta ditt övertygande resonemang!

Bara hoppas att din analys slår in, och snart smäller det!👍
2021-06-14, 21:03
  #257
Medlem
DidierDrogba02s avatar
Lets fucking go Sverige!
2021-06-15, 08:07
  #258
Medlem
Citat:
Ursprungligen postat av flashbackstasi
Tycker det borde vara förbjudet att byta spelare i tilläggsminuter..
Bra synpunkt för den som gillar och spelat fotboll. Andra proffstyckare som bara vill synas borde ha ett eget forum.

Polen var på gång i andra och så kom den hårda utvisningen. Ibland blåser domaren andra gånger inte och spelet fortsätter utan manglande okularbesiktade repriser. Oftast helt godtyckligt. Innan rött kort använd VAR och visa sedan ut som i hockey typ 10-20-30 minuter istället för att sabba nöjet i matchen.

Vi som spelat vet hur det påverkar laget. Jag har inga favoriter eller spelpengar men ogillar de som bara är ute för att parkera bussen som S i Sverige. Att trasa sönder spel och land verkar vara inne hos de efterblivna svenskarna och sabotera spelet utan att försöka spela fotboll.

Lewandowski är beroende av sina medspelare för att leverera mål och i Polen finns inte grabbarna som finns i Bayern. Han är ingen drivare som Messi utan sista man på bollen i mål i Bayern. Polen är en outsider och vinner kanske mot tama Spanien som vek sig för fega buss folket som parkerar bussen i sin Antifotboll agenda.

Robin är en bra buss, andra var fotbollsbusar och Isak härligt iskall med dragningarna. Var fanns en speluppläggare som inte hade panik vid bollkontakt?

Stöd Flashback

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!

Stöd Flashback